Velkommen til Skjerdalsrusti 19!

Vågslid - Skjerdalen - Romslig familiehytte med flott beliggenhet - Praktisk planløsning - Hems

Prisantydning:
 3 990 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
92/101 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 990 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
1995
Primærrom
92 kvm.
Bruksareal
101 kvm.
Bruttoareal
109 kvm.
Soverom
3
Tomt
912 m²
Kommune
Vinje
GNR
99
BNR
183
Oppdragsnr.
1-0036/20
Finnkode
169169167

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Hytta er oppført med hovedetasje og hems og inneholder:

1. etasje: Stue, kjøkken, 3 soverom, bad, bad/vaskerom, gang og utvendig bod.
Hems: Ikke målbar grunnet lav takhøyde. Hemsen er innredet.

+- Standard

Hytta holder en normal hyttestandard og fremstår som meget trivelig.

– Romslig stue med meget god takhøyde! Her er flere innredningsmuligheter og god plass til både sofa og spisegruppe. Mange vindusflater gir godt med naturlig lys og flott utsikt mot fjellene og nærområdet. Peisen skaper hygge og varme på kalde høst- og vinterkvelder.
– Arealeffektivt kjøkken med kjøkkeninnredning fra byggeår, som har fått nye overflater. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator.
– Hytta har til sammen 3 gode soverom. Nåværende eier har i tillegg innredet hemsen som soverom – Dog presiseres det at dette ikke er et godkjent soverom.
– Tiltalende hovedbad med gulvmontert toalett, baderomsmøbel med vask og speil. Dusjkabinett med garnityr. Varmekabler i gulv. Vindu som kan åpnes.
– Bad/vaskerom med egen inngang. Gulvmontert toalett, baderomsmøbel med vask og speil. Dusjkabinett med garnityr. Opplegg for vaskemaskin og i tillegg plass til tørketrommel. Ventil i vegg og luftespalte ved dør. Varmekabler i gulv. 200 liters bereder er plassert i dette rommet.
– Entré/gang med god plass til yttertøy og sko. Varmekabler i gulv.
– Hems med vindu og «utsikt mot stuen». Hemsen er pt innredet som soverom (ikke godkjent).

Overflater:
Gulv: Tregulv, noe parkett og laminatgulv. Våtrom har belegg på gulv med oppbrett langs sokkel og terskel.
Vegger: Panelte flater.
Himlinger: Panelte flater.

+- Beliggenhet

Hytta ligger flott til på populære Vågslid. Spenn på skiene og opplev det fantastiske langrennsnettet på Vågslid. Treningstur i lysløypa om kvelden, eller søndagstur med barna til Fossen – Her kan dere velge og vrake i et vell av turmuligheter året rundt. Alpinentusiastene i familien kan glede seg over at Haukelifjell Skisenter ligger en drøy kilometer fra hytta. Alpinanlegget har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/bånd. Her finner dere også trivelig varmestue med matservering, afterski (alle rettigheter) og sportsbutikk.

Vågslid har en meget snøsikker beliggenhet og er kjent for å være et eldorado både sommer og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper og bademuligheter i fjellvann.

Snøforholdene i området er historisk meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet som normalt starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800-1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter og turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene.

Det er flere fiskevann i nærheten, som Vågslidvatnet og Arbuvatn. Fiskekort fås normalt kjøpt av grunneier (besøk www.inatur.no for mer info). Det er for øvrig meget gode jaktmuligheter på Haukelifjell i regi av blant annet Statskog SF og Haukeli Jeger- og Fiskarforeining.

Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring fra hytta. Har dere ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 min kjøring unna.

+- Omkostninger

99 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
112 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsbebyggelse. Gjeldende reguleringsplan for Flåmyrane/Skjærdalen, del av gnr. 99 bnr. 1. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Parkering på egen tomt.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Fritidsbolig oppført i 1995, og påbygget i 2008. Fritidsboligen er oppført på plassstøpt mur og betongstein. Etasjeskillere i tre. Det er kryperom under boligen. Pipe i elementer, som er utvendig og innvendig pusset. Tradisjonelt bindingsverk i yttervegger som er utvendig kledd med villmarkspanel. Saltak i trekonstruksjon som er utvendig tekket med torv. Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og vedfyrt. Varmekabler i gang og på våtrom.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?