Velkommen til Skifervegen 10!

Haugesund - Nordre Bydel - Stor, flott og meget innholdsrik familiebolig over 3 etasjer - Barnevennlig beliggenhet i blindvei

Prisantydning:
 4 890 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
245/333 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  4 890 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2002
Primærrom
245 kvm.
Bruksareal
333 kvm.
Bruttoareal
291 kvm.
Soverom
5
Tomt
783 m²
Kommune
Haugesund
GNR
22
BNR
546
Oppdragsnr.
1-0220/19
Finnkode
156357890

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Enebolig oppført over tre etasjer, som inneholder:

1. etasje: Hall med trapp, stue, kjøkken, vaskerom og wc-rom.

2. etasje: Gang med trapp, 4 soverom og bad.

Underetasje: Gang med trapp, kjellerstue, soverom, bad, vaskerom, hobbyrom og bod.

I tillegg er det garasje med 2 plan (samlet BRA 63 m2) og automatisk port, samt utebod (ikke byggemeldt) på eiendommen.

+- Standard

Velkommen til Skifervegen 10! Dette er en velholdt og svært innholdsrik enebolig, helt ideell for en familie enten barna er små eller store. Boligens planløsning er utformet slik at bruken av rommene enkelt kan tilpasses etter hvert som tiden går og barna vokser. Her er tre store etasjer, hvorav del av underetasjen er perfekt som lekeavdeling for de minste eller ungdomsavdeling for de største.

Boligen har blant annet bad/wc-rom i samtlige etasjer, og masse lagringsmuligheter i flere boder og garasje. Eiendommen har herlig, plenbelagt hage, og på den store terrassen kan dere nyte lange sommerdager med grilling og soling. Store deler av eiendommen er skjermet med hekk.

Hovedetasjen er selve hjertet i boligen, med store, luftige rom som innbyr til sosialt samvær. I stuen er det mange innredningsmuligheter! Vedovnen byr på hygge og varme på kalde vinterdager.

Kjøkkenet er meget romslig, med god plass til spisegruppe. Innredningen har mye skap og skuffer, samt stor benkeplate. Induksjonstopp og komfyr ble skiftet i 2015.

Fra hallen er det trapp til loftsetasje og underetasje. God plass for yttertøy og sko i hallen og på vaskerom med bi-inngang. Vaskerommet har flislagt gulv – Enkelt å rengjøre.

Gjeste-wc med klosett og vask.

Loftsetasjen har 4 gode soverom, hvorav hovedsoverom har egen utgang til altan.

Pent, helfliset baderom med hjørnebadekar, dusjnisje, klosett og dobbel servant nedfelt i nyere baderomsinnredning fra Ikea.

I underetasjen er det kjellerstue, som kan benyttes som f.eks tv-stue, lekerom, gjesterom, ungdomsavdeling, kontor e.l.

Stort vaskerom med egen inngang. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Utslagsvask. Veggmonterte skap og flisbelagt gulv. Strømtavle og strømmåler er installert her.

Underetasjen har ellers god oppbevaringsplass i bod og hobbyrom.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig laminat, fliser, betongdekke i hobbyrom.
Vegger: Hovedsakelig malte og tapetserte bygningsplater, smartpanel i kjellerstue, fliser, baderomsplater i våtsome bad i underetasje.
Himlinger: Hovedsakelig malt panel, malte bygningsplater.

For øvrig kan boligen skilte med:
– Balansert ventilasjon
– Sentralstøvsuger
– Vannbåren varme
– Automatsikringer og nyere strømmåler

+- Beliggenhet

Skifervegen 10 har en barnevennlig beliggenhet i et rolig, veletablert boligområde. Eiendommen ligger i en blindvei og er således skjermet for gjennomgangstrafikk. Det er umiddelbar nærhet til lekeplass, og ellers kort vei til park og fantastiske rekreasjonsområder i Byheiene, Kattanakk og Vangen.

Bestig «Nuten» en solfylt søndag og opplev den fantastiske utsikten over Haugesund by og mot havet i vest. Flott turvei rundt Skeisvatnet, samt barnevennlig badeplass.

Gangavstand til barnehage, skole (Austrheim skolekrets) og bydelshus. I nærområdet finner dere i tillegg park og Haugesund Ridesenter med et bredt tilbud for både store og små. Gåturen inn til Haugesund sentrum tar omlag 50 minutter – med bil ca. 8 minutter.

+- Omkostninger

122 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
135 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Området som grenser til eiendommen er regulert til lekeplass/uteopphold. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Eiendommen har garasje og god plass til flere biler i asfaltert gårdsrom.

+- Adkomst

Fra Haugesund sentrum: Kjør nordover på riksveg 47 og ta til høyre i rundkjøringen ved bensinstasjonen på Kvala. Fortsett på Austmannavegen og ta til venstre inn på Udlandsvegen. Ta så til venstre i Granittvegen og første til høyre i Skifervegen. Boligen ligger på venstre hånd, som andre bolig etter den bratte venstresvingen.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Byggegrunnen er ukjent, men boligen er mest sannsynlig oppført på stabile masser som fylling
og drenerende masser. Drenering fra byggeår. Bindingsverk av tre. Kledning fra byggeår. Hvitmalte trebord. Standard sperretak. Dette gjelder også garasje. Taket er tekket med panner. Gjelder også garasje. Vinduer fra byggeår. Ytterdører av tre. Automatisk garasjeport. Innvendige dører i tre. Ny terrassedør i 2008. Trapper av betong. Innvendig trapp i behandlet furu. Stor terrasse mot sør og vest. Terrasse mot vest er delvis overbygget. Luftebalkong i andre etasje mot sør. Pipe oppført i leca. Flott plassbygget peis. Feieluke i kjeller.
Se tilstandsrapport for en mer detaljert beskrivelse av boligens tekniske tilstand.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming, samt vedfyring. Det er vedovn i stue i hovedetasje. Det er installert vannbåren varme boligen. Det er noe mangler på varmeanlegg for å få romtermostater til å fungere. Boligen har balansert ventilasjon.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige. Soverom i underetasje er byggemeldt som disponibelt rom.

Takstmann registrerte spor etter fukt i altandør ved luftebalkong i andre etasje. Også spor i laminat etter dette. Selger opplyser at skaden oppsto da altandøra stod åpen og det regnet inn på laminaten. Ny karm i altandør ble satt inn av Berge sag i 2017. Vannbåren varme: Det er noe
mangler i varmeanlegg for å få trådløse romtermostater operasjonelle. Det mangler trapp til øvre plan i garasje.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?