Velkommen til Brattestøfeltet-Staupevegen !

Sveio

Sveio - Ålfjorden - Hyttetomt og nausttomt i naturskjønne omgivelser, kun 30 minutter fra Haugesund

Prisantydning:
 790 000
Eiendomstype:
Tomt
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  790 000
Eiendomstype
Tomt
Eierform
Selveier
Tomt
2411 m²
Kommune
Sveio
GNR
114
BNR
48
Oppdragsnr.
1-0306/21
Finnkode
223881770

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Eiendommen ligger høyt og fint i terrenget mot Ålfjorden. Rett til parkering på avsatt parkeringsareal i gjeldende reguleringsplan.

+- Beliggenhet

Skjermet beliggenhet nær Ålfjorden/Valevåg, ca. 10 minutter fra Sveio sentrum, og ca. 30 min fra Haugesund sentrum. Eiendommen er et perfekt utgangspunkt for fisketuer, vannsport og bading.

Ålfjorden er en 27 km lang sidefjord til Bjoafjorden og Hardangerfjorden langs fylkesgrensen mellom Hordaland og Rogaland i kommunane Sveio og Vindafjord. Den innerste delen av fjorden ligger i Tysvær kommune.

Fjorden har innløp i nord mellom Bjoaneset ved bygda Svolland i øst og Kvitanes på Tittlesnes i vest. Fjorden går så rett sørover og et stykke inn i fjorden ligger Årvik i en bukt på østsiden. 5 km lenger inn i fjorden ligger Vikebygd på østtsiden ved vika Vikevik. På vestsiden ligger de mindre bygdene Framnes, Oa og Erve.

+- Omkostninger

19 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
32 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Planstatus: Eiendommen ligger i gjeldende reguleringsplan for Hyttefeltet Brattestø, planID 1999001 med arealformål «fritidsbolig». Bestemmelsene til planen er gjeldende for denne eiendommen.

Utdrag fra reguleringsbestemmelsene:
I byyggeområdet kan det bare oppføres hytter (frittliggende uthus ikke tillatt). Hyttene kan bare oppføres i én etasje med en grunnflate på maks 90 m2. Hyttene skal ha skråtak. Eksisterende vegetasjon i området skal vernes så langt råd er.

I område for naust/båtopplagsplass kan det bygges kaier og andre innretninger for fortøying og opplag av småbåter. Det kan dessuten føres opp 1 naust til hver tomt. Naust skal ha maks grunnflate på 30 m2 og maks høyde på 2,5 meter. Naustene skal ha samme stil/farge.

Vi oppfordrer interessenter til å sette seg spesielt godt inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Ta kontakt med megler for å få dette oversendt.

+- Adkomst

Fra Haugesund: Kjør nordover på E39 retning Stord. Etter at du har passert Førde er det ca. 3 km til avkjøring mot Håvardsholm. Ta til høyre her og følg veien i litt over en kilometer. Ta til venstre inn på Staupevegen. Hold til venstre og kjør ca. 500 meter. Fortsett rett frem der veien deler seg. Eiendommen ligger på høyre hånd, like før eiendom med adresse Staupevegen 91.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?