Velkommen til Vassbrekkevegen 94!

Haugesund - Vassbrekke

Utsiktstomt av god størrelse - Opptil 40% utnyttelsesgrad - Planert og opparbeidet med vei, vann og avløp

Prisantydning:
 1 775 000
Eiendomstype:
Tomt
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 775 000
Eiendomstype
Tomt
Eierform
Selveier
Tomt
500 m²
Kommune
Haugesund
GNR
1
BNR
77
Oppdragsnr.
1-0251/19
Finnkode
167204484

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Vassbrekkevegen 94 – En stor utsiktstomt i et nyere og barnevennlig boligområde. Tomten er planert, har støttemurer og er opparbeidet med vei, vann og avløp. Utnyttelsesgrad på opptil 40%. Man kan iht. reguleringsplanen bl.a. bygge enebolig over to plan, med flatt tak. Eiendommen ligger på et høydedrag med gode solforhold og flott utsikt mot havet i vest. Få minutters kjøring til alle fasilitetene i Haugesund sentrum! Samtidig er området er rolig, fredelig og barnevennlig – Her får man med andre ord kombinert nærhet til alt som rører seg i byen, med naturskjønne og landlige omgivelser. Umiddelbar nærhet til barnehage, Amandasenteret og de fleste fasiliteter!

+- Beliggenhet

Tomten ligger ved et nyere og barnevennlig boligfelt på Vassbrekke. Her er gode solforhold og flott utsikt til omgivelsene. Fra eiendommen er det få minutters gange til alle fasilitetene på Amandasenteret og handelsområdet Raglamyr. Videre tar det få minutter med bil inn til Haugesund sentrum. Ønsker man å spasere til sentrum tar dette ca. 30 minutter.

Trygg og rolig skolevei til Brakahaug barneskole og Skåredalen ungdomskole. Videre ligger Vassbrekke Fus Kulturbarnehage kun et steinkast unna.

Umiddelbar nærhet til flotte turområder!

Gode bussforbindelser fra Raglamyr, nærhet til innfartsveien mot Stavanger, samt kort vei til Haugesund Lufthavn.

+- Omkostninger

Omkostninger per tomt:
44 375,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
57 247,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Tomten ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

Utsnitt fra reguleringsplan:
Innenfor området tillates det på den enkelte tomt oppført boliger med en hovedleilighet med tilleggsleilighet. Garasjer kan føres opp i en etasje med grunnflate på 50 kvm. Tillatt bebygd areal skal ikke overstige 40% inkl. garasje.

Bebyggelsen skal gis en helhetlig og god estetisk utforming.

Boliger kan oppføres i 2 etasjer. Største høyde fra terreng til topp møne (evt. gesims ved flatt tak) skal ikke være større enn 6,5 m.

Det skal på egen eiendom eller i felles parkeringsanlegg, anlegges 2 biloppstillingsplasser pr. hovedleilighet og 1 biloppstillingsplass pr. tilleggsleilighet. Ved byggemelding skal garasje vises på situasjonsplan selv om den ikke skal oppføres samtidig med bolighuset. Snuplass for bil på egen grunn skal likedan vises på situasjonsplan.

Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Kfr. megler for mer info.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendom etter nærmere avtale mellom partene.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?