Velkommen til Listøylvegen 120!

Vågslid - Listøyl - Påkostet familiehytte oppført i 2018 - Fantastisk utsiktsbeliggenhet på Listøyl - Garasje

Prisantydning:
5 790 000,-
Eiendomstype:
P-rom/BRA:
133/165 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 5 790 000,-
Eierform
Selveier
Byggeår
2018
Primærrom
133 kvm.
Bruksareal
165 kvm.
Soverom
5
Tomt
566 m²
Kommune
Vinje
GNR
99
BNR
922
Oppdragsnr.
1-0238/19

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Innholdsrik familiehytte innredet over tre plan. Hytta kan blant annet skilte med til sammen 5 soverom, 2 stuer og integrert garasje. Egen foreldreavdeling med soverom og tilhørende bad;

1. etasje/grunnplan:
Bi-inngang, garasje, to boder i garasje, Toalett m/WC/vask, vaskerom, entré, gang, soverom.

Hovedetasje:
Stue/kjøkken, gjestebad med WC/dusj/vask, soverom 1, soverom 2 med tilhørende bad med WC/dusj/badekar/vask.

Loft/Hemser:
Hems 1: Stort soverom.
Hems 2: Stort soverom og loftstue.

+- Standard

Velkommen til Listøyvegen 120 – En særdeles gjennomført og påkostet familiehytte med nydelig utsiktsbeliggenhet. Her kan du sikre deg en nesten ny hytte, spekket med smarte fasiliteter, en praktisk, familievennlig planløsning, gjennomført fargevalg og smakfull, høykvalitets innredning. Hytta har stor, integrert garasje, og det er direkte adkomst fra garasjen til entré/gang i 1. etasje.

Hytten bærer preg av solid håndverksmessig utførelse og har gode materialvalg både innvendig og utvendig. Gjennomgående for hytten er enstavs lys eikeparkett Boen, behandlet panel på vegger i steingrå farge og hvitglasert panel i himling. Listverk i samme farger som overflater. Innvendige vinduer i sort utførelse fra Lyssand og massive sorte innvendige dører fra Swedoor. Karmer med dempelist og sorte lister. Trapper fra Suldal trevare. Flott elektrisk anlegg med sort utførelse i Elko Pluss-serien med lysstyring i de fleste rom. Det er også seriekoblede brannvarslere som er tilkoblet strømnettet i de fleste rom.

Hovedetasje:
Stue og kjøkken innredet med en-stavs lys eikeparkett på gulv. Meget god takhøyde i stue! Flott vedovn og skyvedør til evt fremtidig terrasse. Sort kjøkkeninnredning fra Norema med ventilator i sort, underlimt vask og integrerte hvitevarer; Induksjonstopp, komfyr, samt kjøl/fryseskap. Kjøkkenøy med barløsning og skuffer. Benkeplater i matt, sort benkeplate som ikke får kladdemerker. Pen belysning med ulik LED-belysning. Fra stua er det hemstrapp opp til hems 1 og trapp opp til hems 2.

Egen foreldreavdeling med stort soverom med eget delikat bad. Soverommet har flott en stavs Boen eikeparkett og panel på vegger og tak. Egen klesbod innebygget i veggen.

Romslig baderom innredet med fliser (60×60) på gulv og vegger. Varmekabler i gulv. De mørke overflatene og panel i himling skaper en behagelig stemning. Badet har vegghengt toalett fra V&B Subway, badekar, dusjnisje med nedsenket gulv og glassvegger, og en flott seksjon med heldekkende vask, samt speilskap. Downlights i tak og mekanisk avtrekk. Baderomsinnredning fra Kame City 120 i sort eik med tilhørende speilskap med LED-belysning.

Stort gjesterom med store vinduer. Enstavs parkett på gulv og panel på vegger.

Gjestebad med flotte fliser (60×60) på gulv, dusjnisje med nedsenket gulv, vegghengt toalett fra V&B Subway og innredning fra Kame City 80 i sort eik med flott speil/innebygget LED-lys og touch-funksjon. Varmekabler i gulv.

1. etasje/grunnplan:
Stor, innvendig garasje med to boder med fliselagt gulv og panel i vegger og tak. Den ene boden har bi-inngang og brukes som skibod. Adkomst til entré/gang fra garasje. Garasje og boder har støpt betonggulv som er isolert. Vegger og tak i garasje er sparklet/malt og det er innfelte downlights med lysstyring.

Entré/gang med flisbelagt gulv (60×60) med varmekabler. Romslig garderobe. Panel på vegger og tak. LED-lampe i tak. Utgang til garasje.

Gang med fliser (60×60) og varmekabel. Trapp opp til hovedetasje. Panel på vegger og tak. Downlights i tak.

Separat vaskerom med fliser (60×60) med varmekabler. Panel på vegger og tak. Utslagsvask. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Plass til kjøleskap. Her er også skap for vann. Det er varmekabel i vannrør inn til hytta. Mekanisk utluftning. LED-lampe i tak.

Romslig soverom med parkett på gulv, panel på vegger og tak. LED-lampe i tak.

Toalett med fliser (60×60) med varmekabler. Panel på vegger og tak. Innredning på 80 cm fra IKEA i brunsort farge. Vegghengt toalett med V&B Subway. LED-lampe over speil og tak. Mekanisk ventilasjon.

Hems 1:
Stort soverom med parkett på gulv og panel på vegger og tak. LED-lampe i tak.

Hems 2:
Stort soverom med parkett på gulv og panel på vegger og tak. LED-lampe i tak.

Stor loftstue med parkett på gulver og panel på vegger og tak. Eget uttak for tv-signaler, data, og strømkontakter. LED-lampe i himling og mulighet for vegghengt lampe.

Gode lokale leverandører:
– Rindalshytter
– Rørleggermester Wilhelm Fjetland Trodahl AS
– Aibel elektro as
– Norema kjøkkeninnredning
– Bigera på tre og flisearbeid
– Flisekompaniet Haugesund har levert alt av fliser, innredninger og tilbehør

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger på Listøy på Vågslid, med fenomenal utsiktsbeliggenhet! Her har man orkesterplass mot det vakre fjellandskapet, som forandrer seg i takt med årstidene.

Fra hytta er det gangavstand til alpinanlegget på Vågslid, som har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Anlegget har varmestue med afterski og sportsbutikk.

Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet og er kjent for å være et eldorado både sommer og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i
fjellvann, samt jakt og fiske.

Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet som normalt starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh.

Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter og turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågsli er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Abuvollen kiosk 3 minutters kjøring fra eiendommen, godt innenfor gangavstand med ski. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 kjøring i fra.
Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting.

+- Omkostninger

144 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
157 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Gjeldende reguleringsplan: Listøyl Vest.

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsboligformål og friområde. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Parkering i garasje, samt god plass til flere biler på tomta.

+- Adkomst

Fra E134, ta av mot skitrekket på Vågslid/Haukeli. Følg vegen ca hundre meter oppover og første vei til høyre. Kjør inn og gjennom bom, følg veien opp bakken og helt til kryss, ta så mot venstre. Følg så veien ca 150 m oppover, ta andre vei ned til venstre. Følg så veien innover og hytten ligger innerst på høyre side på høyden.

Avstander:
Haugesund: ca 185 km
Skien: ca 185 km
Oslo: ca 285 km
Bergen: ca 220 km
Stavanger: ca 220 km

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Hytta er hovedsakelig oppført i tre. Ferdigbehandlet utvendig bordkledning i Royal impregnert treverk i sort og grunnmur med flott pusset overflate. Leverandør: Rindalshytter.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vedovn i stue. Varmekabler i gulv på alle tre baderom, entré/gang i 1. etasje, vaskerom og i gang i hovedetasje.

+- Diverse

Det er pliktig medlemskap i Listøyl Hyttevelforening ved kjøp av denne eiendommen. Årlig velforeningsavgift utgjør pt kr. 7.000,- og inkluderer brøyting, vann og drift løypepreparering.

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige. De to soverommene på hemsen er byggemeldt som «lukket hems».

Ved kjøp av bolig plikter du som kjøper å undersøke boligen før kjøpet gjennomføres. Kjøpers undersøkelsesplikt gjelder også de opplysninger selger alt har gitt om boligen. Vi oppfordrer derfor alle interessenter til å komme på visning, samt nøye gjennomgå prospekt, tilstandsrapport og øvrige dokumenter.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Tina Undheim

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
tina@meglerhuset-rele.no
Telefon
98484511

Lurer du på noe?