Velkommen til Salhusvegen 127C!

Haugesund - Søre Bydel - Boligtomt i et attraktivt og barnevennlig boligområde - Mulighet for oppføring av ene- og tomannsboligbolig over 2 plan m/garasje

Prisantydning:
1 290 000,-
Eiendomstype:
P-rom/BRA:
100/155 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 1 290 000,-
Eierform
Selveier
Byggeår
1957
Primærrom
100 kvm.
Bruksareal
155 kvm.
Bruttoareal
175 kvm.
Soverom
2
Tomt
621 m²
Kommune
Haugesund
GNR
35
BNR
174
Oppdragsnr.
1-0632/19
Finnkode
166102084

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Beliggenhet

Tomtene ligger i et populært, rolig og barnevennlig boligområde i søre bydel. Mulighet for utsikt fra eventuell andre etasje.

Her har du nærhet til blant annet Pernille barnehage, Lillesund skole (1-7 kl.), Håvåsen skole (8-10 kl.) og Sakkestad Idrettsanlegg.

Salhusvegen hjemmebakeriet ligger en liten spasertur unna, og matvarene kan handles på Kiwi som heller ikke er langt unna.

Gode kommunikasjonsforbindelser til hele Haugesund, Raglamyr, Oasen storsenter og Helganes flyplass.

+- Omkostninger

34 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
45 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

Utdrag fra reguleringsbestemmelsene:
På tomtene vest for Karmsundgatas forlengelse forutsettes oppført ene- og tomanssboliger.

Bebyggelsen skal maksimalt være i 2 etasjer, og skal holdes så lav at bygningene virker tiltalende i seg selv og i forhold til omgivelsene. Hvor etasjeantall er angitt på planen skal denne følges. Høyden fra terreng til hovedgesims må ikke overstige 6,2 m, og ingen gavlvegg på være høyere enn 9,0 m.

Bygningene skal fortrinnsvis ha saltak med takvinkel 30 grader. Grupper av bygninger kan dog med bygningsrådets samtykke gis annen takform og tekking.

Bebyggelsen skal plasseres innenfor de regulerte byggelinjer, med møneretning som angitt og i det vesentlige beliggende som antydet på planen.

Ingen tomt må bebygges med mer enn 1/5 av snitt nettoareal + garasje.

Garasjer tillates kun oppført i en etasje og med maksimal grunnflate på 40 m2 når det skal gis plass for 2 biler.

Vi oppfordrer interessenter til å sette seg spesielt godt inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Kfr. megler for nærmere info.

Perspektivtegningene fra Urbanhus viser hvordan eiendommen er tenkt utnyttet. Dette vil i så tilfelle kreve dispensasjon fra gjeldene regulering. Urbanhus vurderer mulighetene for dette slik:
– Det vil som regel ikke være noe problem å få dispensasjon for en noe høyre utnyttelsesgrad (25,36 BYA), samt dispensasjon for takform.

Forbehold:
Perspektivtegningene er ikke byggemeldt, og megler/selger tar ikke ansvar for eventuelle feilvurderinger av tomteutnyttelsen fra Urbanhus.

+- Adkomst

Vis a vis Vår Frelsers Gravlund, ta til venstre før tidligere Joker-butikk (parkeringsplass i forkant av bygget). Kjør et par meter og du får tomten rett frem.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Diverse

Det står et hus på eiendommen som må søkes revet av kjøper. Riving vil innebære større kostnader som i sin helhet må dekkes av kjøper.

Forbehold:
Perspektivtegningene er ikke byggemeldt, og megler/selger tar ikke ansvar for eventuelle feilvurderinger av tomteutnyttelsen fra Urbanhus.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Tina Undheim

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
tina@meglerhuset-rele.no
Telefon
98484511

Lurer du på noe?