Velkommen til Vikavegen 40!

Sveio

Sveio - Liereid - Innholdsrik og arkitekttegnet hytte med fantastisk utsiktbeliggenhet - Umiddelbar nærhet til sjø

Prisantydning:
 3 990 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
76.5/80.3 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 990 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2019
Primærrom
76.5 kvm.
Bruksareal
80.3 kvm.
Soverom
3
Tomt
516 m²
Kommune
Sveio
GNR
29
BNR
42
Oppdragsnr.
1-0593/19
Finnkode
164420156

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Det anerkjente arkitektkontoret Snøhetta har tegnet og utviklet denne hyttemodellen for Rindalshytter. Fantastisk utsikt til Førdespollen. Her får du tidsriktig, delikat standard kombinert med en praktisk og sosial planløsning – alt på ett plan (i tillegg til hems). Gjennomgående for hytten er en-stavs eikegulv, samt fliser på gulv. Panelte vegger og tak. Utstrakt bruk av downlights i tak. Stue og kjøkken med nydelig utsikt, og som har utgang til overbygget uteplass. Delikat kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Fullfliset baderom, 3 soverom og hems. Kort avstand til felles flytebrygge/naust etc. med tilhørende båtplass og bod. På Liereid kan man virkelig nyte norsk sommer på sitt beste!

+- Innhold

Hytten er innredet over en etasje, i tillegg til hems, og inneholder:

Vindfang/entré, bod, gang, 3 soverom, baderom m/wc/vask/dusj, stue og kjøkken i åpen løsning m/utgang til uteplass.

Medfølgende båtplass og bod ved felles flytebrygge/naust etc. (rettighetene vil bli tinglyst på gnr. 29, bnr. 17). Kjøper må selv finansiere uterigger (pris ca. kr. 17.000-23.000 fra Wee-gruppen. Pris avhenger av om man kjøper bom eller gangbar).

+- Standard

Velkommen til Vikaveien 40 – en innholdsrik og arkitekttegnet (Snøhetta) fritidsbolig med fantastisk sjøutsikt. Her får du tidsriktig, delikat standard kombinert med en praktisk og sosial planløsning – alt på ett plan (i tillegg til hems). Gjennomgående for hytten er en-stavs eikegulv, foruten baderom, gang, vindfang/entré og bod som har fliser. Panelte vegger og tak. Gjennomførte farger og smakfull innredning. Utstrakt bruk av downlights i tak.

Stue og kjøkken i åpen løsning innredet med en-stavs eikegulv. Fantastisk utsikt, gjennomgående lys og ekstra takhøyde. Downlights i tak. Her er utgang til flott uteområde som er delvis overbygget. Delikat kjøkkeninnredning i svart utførelse, med integrert oppvaskmaskin, komfyr, platetopp og kombiskap. Godt med skapplass.

Fullfliset baderom med vegghengt toalett, seksjon med nedfelt servant, speilskap og dusjnisje. Downlights i tak.

Tre soverom innredet med en-stavs eikegulv.

Gang innredet med fliser på gulv. Her er utgang til gårdsrom.

Vindfang/entré innredet med fliser på gulv.

Bod innredet med fliser på gulv.

Hems innredet med en-stavs eikegulv.

+- Beliggenhet

Fantastisk utsiktseiendom på Liereid, med kort avstand til velforeningens felles flytebrygge/naust etc. med tilhørende båtplass og bod (Liereid Hyttefelt).

Området har en strategisk beliggenhet og bokstavelig talt et hav av muligheter med tanke på båtutflukter. Fjordene har rikelig med både fisk, krabbe, og hummer for de med riktige ferdigheter.

Fra eiendommen er det bare en kort båttur inn i fjorden til vakre og landlige omgivelser i Førde sentrum.

Her kommer de idylliske omgivelsene virkelig til sin rett i sommerhalvåret. Fra Førde sentrum følger man tursti til flott strand med bl.a. Volleyballbane. Mohn-familien har lagt sin elsk på denne vakre bygda, og dette reflekteres bl.a. i flott promenade langs stranda med beplantning, steinarbeid og treskulpturer. Fra stranda kan man gå videre til Rex garden, en meget flott Rhododendron-park med treskulpturer og lekeplass. Videre er det laget stier og beplantet i store mengder på Kalløya, som ligger like ute i fjorden. Her kan man legge til med båt på flytebrygge, og spasere i flotte omgivelser.

«Kaien» i Førde, som har eksistert i årtider og er et kjent begrep på folkemunnet. Bygget og kaiområdet ble i 2012 totalrenovert og fremstår idag som et moderne anlegg med restaurant/ kafé/pub og kaianlegg/gjestehavn med pumpeanlegg for diesel og bensin. Kaien består i tillegg til kontor/-restaurantbygget av helt nye moderne kaiområder. Kaiområdet består blant annet av over 80 meter dypvannskai, gjestehavn med betong-flytebrygger og døgnåpent pumpeanlegg med avgiftsfri diesel og bensin (kortbetaling). Kaiområdet har flere uttak for vann og strøm mot betaling.

Litt lengre båtutflukter kan være over til Stord med butikk og kjøpesenter, for ikke å nevne vakre Kulleseid- og Røyksundkanalen. Baroniet i Rosendal med restaurant og kulturopplevelser ligger også innenfor avstand for en lengre dagstur.

På Liereid kan man virkelig nyte norsk sommer på sitt beste!

+- Omkostninger

22 500,- Dokumentavgift (2,5% av tomteverdi)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
34 852,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

God parkering på egen tomt.

+- Adkomst

Kjør til Førde sentrum. Følg vegen videre nordover, forbi nedkjøring til Håvardsholm, og ta til venstre inn Liereid. Ta første avkjørsel til venstre, og deretter første veg til venstre igjen. Hold til høyre og ta fjerde veg opp til venstre. Eiendommen ligger da innerst i vegen, på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

Liereid ligger nord i Sveio, og har følgende reisetider:

-Haugesund: ca. 35 min
-Stord: ca. 20 min
-Bergen: ca. 2 timer
-Stavanger: ca 2 timer

+- Byggemåte

Hytten er hovedsakelig oppført i tre.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Varmekabler i gulv i stue/kjøkken, vindfang/entré, gang og baderom.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?