Velkommen til Bøvegen 46!

Karmøy - Torvastad - Sjelden mulighet! Småbruk med strategisk beliggenhet - Under 10 minutters kjøring til Haugesund sentrum - Ca. 50 mål tomt

Prisantydning:
Solgt
Eiendomstype:
Småbruk
P-rom/BRA:
107/163 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr Solgt
Eiendomstype
Småbruk
Eierform
Selveier
Byggeår
1900
Primærrom
107 kvm.
Bruksareal
163 kvm.
Bruttoareal
212 kvm.
Soverom
2
Tomt
44784 m²
Kommune
KARMØY
GNR
146
BNR
5
Oppdragsnr.
1-0611/19

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Bolighus:
1. etasje: Vindfang, bad, trapperom, gang, kjøkken, stue, spisestue og kott.
Loft: Gang, 2 soverom og kott.
Kjeller: Verkstedrom, annet fuktutsatt rom, lagring og wc.

I tillegg er det oppført driftsbygning/låve med tre plan (BTA/BRA: 418/405 m2) og garasje (BTA/BRA: 71/64 m2) på eiendommen.

+- Standard

Bygningsmassen på eiendommen har et betydelig oppgraderingsbehov, dersom den skal brukes til sitt opprinnelige formål.

Bolighus, 1. etasje:
– Vindfang med adkomst til bad og trapp ned til kjeller.
– Hall med oppbevaringsplass for yttertøy og sko. Trapp opp til loftsetasje.
– Stor stue med store vindusflater og fint utsyn mot blant annet jordene. Flere innredningsmuligheter med plass til både salong og spisegruppe. Vedovn.
– Romslig, separat kjøkken med plass til frokostbord. Kjøkkeninnredningen er fra slutten av 70-tallet. Benkeplate i spon. Opplegg for oppvaskmaskin.
– Baderom som inneholder dusjkabinett og baderomsinnredning med vask og oppbevaring. Baderomspanel på vegger. Gulvet er flislagt, men det er løse filser på store deler av gulvet. Ingen sokkelflis. Badet har fått tilstandsgrad 3 i tilstandsrapporten. Dette betyr i realiteten at rommet bør renoveres.

Loftsetasje:
– To gode soverom.
– Loftstue med fint utsyn.
– Gang

Kjelleretasjen består hovedsakelig av lagringsareal, foruten wc-rom. Arealet har hovedsakelig et behov for store oppgraderinger og har fått tilstandsgrad 3, utenom gulv i påbygg som har fått tilstandsgrad 1. Det antas at kjelleren har forekomst av mus, ettersom det er satt ut musefeller.

Overflater:
Gulv: Parkett, tepper, belegg og fliser. Betong i kjeller.
Vegger: Tapet, «70-talls panel», tapetserte flater. Hovedsakelig murvegger i kjeller.
Himlinger: Takess, takplater, strietak og malte bygningsflater.

+- Beliggenhet

Unik, landlig og samtidig sentral beliggenhet i Bøvågen, nordøst på Karmøy. Her får man det beste fra to verdener; Sjarmerende, fredlige omgivelser og kort vei til liv og røre i Haugesund sentrum, Oasen storsenter og Raglamyr. Fantastiske tur- og rekreasjonsområder i nærområdet, til eksempel på Avaldsnes/Bukkøy. I tillegg kort kjørevei til skoler, barnehager, dagligvareforretninger og næringsområde i Bøvågen. 18-hulls minigolfbane på Nordvegen Golf og Familiepark på Torvastad, ca. 8 minutters kjøring fra eiendommen og ca. 10 minutter til flyplassen på Helganes. Torvastad Ridesenter ligger under 4 km fra eiendommen. Ridesenteret har ridehall (20×40) og utebaner (40 x70 og 18 x 35).

+- Omkostninger

57 500,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
69 852,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hvor følgende planer er gjeldende:
– Kommuneplan 670 (2014-2023). Arealbruk: LNFR, boligbebyggelse (nåværende) og vei (nåværende).
– Reguleringsplan 401 Nordbø-Bø. Formål: Landbruk, boliger og offentlig bygg – forsamlingslokale.
– Reguleringsplan 423 Bøneset. Formål: Jord- og skogbruk samt kjørevei.

Eiendommen ligger i LNFR-område i kommuneplanen, og innenfor landbruksområde i reguleringsplan. Det gjøres spesielt oppmerksom på at det ikke tillates utskilt tomter i landbruksområder i planbestemmelsene 401 Nordbø-Bø.

+- Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen eiendom, både i garasje og gårdsrom. Traktorgarasje i betong medfølger ikke i handelen.

+- Adkomst

Fra fastlandet: Kjør over Karmsundbrua og ta første mulige avkjøring til venstre. Ta deretter til venstre i rundkjøringen slik at du kjører under E134. Ta så rett frem i neste rundkjøring og deretter til venstre inn på Bøvegen. Eiendommen ligger på høyre hånd etter ca. 360 meter. Det går stikkvei inn til eiendommen fra Bøvegen.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Våningshus fra før 1900, som er påbygget på slutten av 70 tallet. Boligen er oppført på fyllsteinsmur som er ca 70cm tykk, utvendig og innvendig pusset. Betonggulv. Opprinnelig del av bolig er i tømmer og påbygg i tradisjonellt bindingsverk. Utvendig kledd med trepaneler. Pipe i opprinnelig del fra byggeår i tegl. Saltak med bærende åser på opprinnelig del og saltak med sperrer for påbygg, utvendig tekket med skifer. Driftsbygning med uvisst oppføringstidpunkt, som er påbygget i flere omganger. Bygninger er solid bygget, med fundamenter i plassbygget betong og betongstein. Kraftig bindingsverk i tre som er utvendig kledd med trepaneler. Saltak med bærende åser som er utvendig tekket med bølgeblikk og eternitt. Vinduer og dører i tre. Port mot øst er kledd med aluminiumsplater. Garasje med uvisst oppføringstidspunkt. Oppført på plasstøpt betongsåle, betonggulv. Bindingsverk som er utvendig kledd med malte trepaneler, og innvendig kledd med unehandlede trepaneler. Saltak som er utvendig kledd med bølgeblikk. Dør og port i tre, vinduer i tre, enkle glass. Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og vedfyrt. Det er installert varmepumpe i boligen, denne er av nyere dato og var i drift på befaringsdagen. Det er varmekabler i gulv på bad og i gang (ikke funksjonstestet).

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Det vil bli tinglyst vegrett til Bøvegen 36 og Bøvegen 40 over eiendommen ved hjemmelsoverføring. Eiendommene som bruker vegen vil ha gjensidig vedlikeholdsplikt. Garasje som er oppført i betong vil bli overdratt til Bøvegen 36 før overtakelse.

Kontakt

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93492224

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?