Velkommen til Granlivegen 20!

Tysvær

Tysvær - Førre - Velholdt enebolig med familievennlig beliggenhet og planløsning - God tomt - Nydelig opparbeidede uteområder, stor terrasse og altan. Inngjerdet tomt

Prisantydning:
 3 390 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
170/223 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 390 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1970
Primærrom
170 kvm.
Bruksareal
223 kvm.
Bruttoareal
239 kvm.
Soverom
4
Tomt
888 m²
Kommune
Tysvær
GNR
79
BNR
339
Oppdragsnr.
1-0609/19
Finnkode
163860449

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Boligen er oppført over 2 etasjer og inneholder:
Underetasje: Garasjerom, vaskekjeller, vindfang, hall m/trapp, TV-stue (soverom), bad og to rom brukt som henholdsvis soverom og gjesterom.
1. etasje: Kjøkken/allrom, stue, bad og 2 soverom.

+- Standard

Underetasje:
– Vindfang med oppbevaringsplass for yttertøy og sko. Ytterdør med sidefelt slipper inn naturlig lys i både vindfang og hall. Videre er det tofløyet dør med glass inn til hallen.
– Den romslig hallen gir et hyggelig førsteinntrykk. Her er vedovn og påkostet trapp fra Suldal Tre opp til 1. etasje.
– To disponible rom som pt er innredet som soverom og gjesterom. Disse rommene er ikke godkjente som soverom.
– Baderom som inneholder veggmontert toalett, baderomsmøbel med vask og speil. Dusjløsning med garnityr. Avtrekksvifte. Flisbelagt gulv og malt panel på vegger.
– Vaskekjeller (uinnredet) med sluk i gulvet. 200L bereder for varmt tappevann. Opplegg for vaskemaskin og utslagsvask med batteri. Betonggulv, malte betongvegger (noe panel).
– Garasjerom som er integrert i bolighuset. Det er anlagt terrasse over garasjen.

1. etasje:
– Lys og romslig allrom/kjøkken med utgang til stor altan. Allrommet har god plass til både salong og spisegruppe. Mediapunkt. Delikat kjøkkeninnredning fra SCHMIDT i hvit og mørkebrun utførelse. Integrert platetopp, komfyr, kaffemaskin, oppvaskmaskin, stort kjølehjørne og ventilator innfelt i tak. Hvit benkeplate i spon. Barløsning hvor dere kan underholde gjestene, mens middagen lages. Ventilator er montert i himling.
– TV-stue med mediapunkt. Herfra er det utgang til fantastisk, vestvendt uteområde med stor terrasseplatting.
– Flott, helfliset baderom som ble omfattende pusset opp i 2010. Badet inneholder veggmontert toalett, baderomsmøbel med vask og speil. Dusjløsning med garnityr. Dekorativt badekar med gullfarget garnityr. Avtrekksvifte. Varmekabler i gulv.
– 2 gode soverom. Hovedsoverommet har stor garderobeløsning og utgang til altan.

Overflater:
Gulv: Parkett, laminat, fliser og betong.
Vegger: Malte tapetserte flater, malte bygningsplater, fliser, panelte flater og betong.
Himlinger: Malte bygningsplater, takplater og takess.

+- Beliggenhet

Populær og landlig beliggenhet i veletablert boligstrøk i Førre. Det er kort vei til både barnehage og skole. Sjøen ligger og like ved, for ikke å snakke om fantastiske og tur/rekreasjonsområder. Her kan nevnes fjelltur til Valhest og turvei (Vannverksvegen) som strekker seg fra Nesheim til Kattanakk og videre innover i Vangen. Dere finner to dagligvarebutikker (Spar og Coop Extra) ca. 1,5 kilometer fra boligen. Ellers tar det i underkant av 10 minutter med bil til Raglamyr og ca. 12 minutter til Haugesund sentrum.

+- Omkostninger

84 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
97 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Gjeldende reguleringsplan: Førre Terrasse. For kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Parkering i egen garasje og gårdsrom.

+- Adkomst

Fra E-134: Ta av mot Førresfjorden og følg Stakkestadvegen nordover. Ta til høyre i rundkjøringen ved Førre skole og følg Granlivegen østover i ca. 550 meter. Boligen ligger så på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Denne boligen er opprinnelig oppført i 1970, og oppgradert/påbygget i 2010. Garasje. Boligen er oppført på grunnmur i betongstein fra byggeår, betonggulv i kjeller som er oppforet og noe isolert. Etasjeskiller i tre på opprinnelig del av bolig, betong etasjeskiller for nybygg (gammelt terrassedekke). Yttervegger i bindingsverk utvendig kledd med trepaneler. Pipe i elementer. Saltak som er utvendig tekket med betongtakstein. Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og vedfyrt. Det er to stykk luft/luft-varmepumper i boligen.
Det ligger nedgravd oljetank mot vest. Denne er ikke konservert og kjøper må derfor ta høyde for at det vil medføre kostnader med å få denne fjernet.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?