Velkommen til Aksdalsvegen 76!

Tysvær - Aksdal - Stor familiebolig ved foten av Alvanuten - Solrikt og usjenert - Garasje - Stor tomt! Mulighet for båtplass i nyere småbåthavn

Prisantydning:
 3 390 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
246/266 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 390 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1974
Primærrom
246 kvm.
Bruksareal
266 kvm.
Bruttoareal
288 kvm.
Soverom
4
Tomt
2203 m²
Kommune
Tysvær
GNR
72
BNR
22
Oppdragsnr.
1-0592/19
Finnkode
163273228

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Eneboligen er oppført over to etasjer og inneholder:
– 1. etasje: Vindfang, gang, stue, kjøkken, bad 1 (uferdig), bad 2 og 2 soverom.
– Underetasje: Vindfang, gang, vaskekjeller, bod, kjellerstue, wc, 2 soverom. Del av underetasje innredet som sokkelleilighet (ikke godkjent): Gang, stue, bad, kjøkken og rom benyttet som soverom (under 15 m2). Vaskekjeller og bod.

I tillegg er det oppført garasje på eiendommen med et BRA på 31 m2 som inneholder garasjerom og verksted, samt frittstående bod med et BRA på 10 m2.

+- Standard

Boligen holder en normal standard med noe behov for modernisering.

Hovedetasje:
– Meget romslig og lysrik stue med flere innredningsmuligheter. Dekorativ peis som gir hygge og varme på kalde vinterkvelder. Utgang til solrik altan.
– Stort og praktisk kjøkken med plass til frokostbord. Innredning fra 1992 med skrog i spon og fronter og dører i eik. Benkeplate i spon. integrert platetopp og komfyr. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator. Utgang til altanen.
– To soverom, hvorav hovedsoverom med utgang til altanen.
– Pent bad med flislagt gulv og fliser/panel på vegger. Varmekabler i gulv. Veggmontert toalett, baderomsmøbel med vask og speil. Dusjnisje med glassdør og garnityr på vegg. Avtrekksvifte.
– Vaskerom (ikke ferdigstilt).

Underetasje:
Store deler av underetasjen er innredet som oppholdsrom, uten at det er søkt bruksendring. Etasjen består av to deler – Hoveddel og del innredet som ikke-godkjent sokkelleilighet som er adskilt fra hoveddelen. Begge har egen inngang. Videre beskrives hva arealet/rommene i underetasjen pt er brukt/innredet som:

Hoveddel:
– 2 soverom.
– Gang med trapp.
– Vaskekjeller med bereder fra byggeår og opplegg for vaskemaskin.
– Wc-rom med gulvmontert toalett, vask med speil.
– Stor lagringsbod.

Øvrig del (ikke-godkjent sokkelleilighet):
– Vindfang med plass til ytterklær og sko.
– Stue/kjøkken med plass til både sofa og spisebord. Enkel kjøkkeninnredning.
– Disponibelt rom benyttet som soverom. Rommet er under 15 m2.
– Bad/vaskerom med gulvmontert toalett, baderomsmøbel med vask og speil. Dusjløsning med garnityr. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk vifte.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig parkett, belegg, tepper, tregulv og fliser.
Vegger: Hovedsakelig tapetserte flater, noe smartpanel, baderomstapet, panel og fliser.
Himlinger: Hovedsakelig takplater, takess og panelte flater.

+- Beliggenhet

Vakker, landlig og solrik beliggenhet ved foten av Alvanuten med fin utsikt mot nærområdet og helt ned til Aksdalsvatnet. Til tross for sin usjenerte plassering er det ikke lange veien til butikker og servicefasiliteter. Tysværtunet og Aksdal senter ligger bare ca. 1,5 km unna, og her finner dere stor dagligvarebutikk med ferskvaredisk (Meny), bakeri, apotek, blomsterbutikk, kino, badeanlegg med mer. Nærmeste barnehage ligger også her (Aksdal barnehage). Fantastiske tur- og rekreasjonsområder i nærområdet med gang/sykkelvei rundt Aksdalsvatnet og flotte toppturer til f.eks Alvanuten (ca. 224 m.o.h) og Valhest (ca. 313 m.o.h). Aksdalsvatnet byr i tillegg på fine bademuligheter om sommeren. For øvrig tar det ca. 10 minutter med bil til handelsområdet Raglamyr og ca. 15 minutter med bil inn til Haugesund sentrum. Det er busstopp ca. 5 minutters gange fra boligen og ellers bussterminal ved Aksdal senter.

+- Omkostninger

95 000,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
107 352,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
107 352,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger utenfor regulert område. Det er kommueplanen i Tysvær som er gjeldende. Området eiendommen ligger i er avsatt til LNF. En liten del av eiendommen ligger innenfor område som er merket med skredsone i plankartet.

+- Parkering

Parkering i egen garasje og asfaltert gårdsrom.

+- Adkomst

Se kartskisse.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Bolig med garasje oppført i 1974 og påbygget i 1992 mot nord. Utvendig frittstående bod av nyere dato. Boligen er oppført på grunnmur i betongstein, og plasstøpt betong for påbygg. Betonggulv. Yttervegger i bindingsverk av trekonstruksjon som er utvendig kledd med ifølge eier trykkimpregnerte materialer. Etasjeskiller i tre. murt pipe, som er utvendig pusset. Saltak i trekonstruksjon som er utvendig tekket med betongtakstein. Overnevnte gjelder også for garasje og frittstående bod, bortsett fra at bod har pulttak. Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og vedfyrt. Varmekabler på bad i 1. etasje.

Det er fungerende oljefyranlegg i boligen. Dette er ikke konservert. Oljetank befinner seg i kjeller. Fra 2020 er det ikke lengre lov å bruke fossil olje eller parafin til oppvarming av boliger i Norge.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige. Store deler av underetasjen er innredet som oppholdsrom uten at det er godkjent bruksendret til varig opphold. Baderom i hovedetasjen er byggemeldt som soverom. «Vaskerom» i hovedetasje er ikke ferdigstilt og selges/overtas slik det står.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?