Velkommen til Gamle Vormedalvegen 34!

Karmøy

Fastland-Karmøy - Vormedal - Romslig familiebolig m/garasje, stor terrasse og hage - Eiendommen grenser til friområde

Prisantydning:
 3 790 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
271/271 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 790 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1978
Primærrom
271 kvm.
Bruksareal
271 kvm.
Bruttoareal
322 kvm.
Soverom
5
Tomt
827 m²
Kommune
Karmøy
GNR
124
BNR
16
Oppdragsnr.
1-0549/19
Finnkode
220458751

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Gamle Vormedalvegen 34! Dette er en stor enebolig som, i tillegg til å være meget innholdsrik, har en attraktiv og barnevennlig beliggenhet. Boligen egner seg fint for en familie og fremstår som trivelig med praktisk planløsning og flotte uteområder. Huset har blant annet seks soverom, tre bad, to stuer og separat vaskerom! Gjennomgående pene fargevalg (vegger og tak i flere rom ble malt i 2019). Gode parkeringsmuligheter i garasje og gårdsrom. Eiendommen grenser blant annet til friområde.

+- Innhold

Boligen er oppført over 3 etasjer, og inneholder:
Kjeller: Gang, bad, vaskerom, stue/kjøkken og disponibelt rom.
1. etasje: Entré/hall, stue, kjøkken, bad og 3 soverom.
2. etasje: Gang, stue, bad, 2 soverom og kott.

I tillegg er det oppført garasje med et BRA på 25 m2, som inneholder garasjerom og bod.

+- Standard

Selger opplyser at boligen fikk ny kledning på deler av fasaden, samt nye vinduer på soverom i 2. etasje i 2019. Terrassen ble bygget ut for ca. 6-7 år siden.

1. etasje:
– Entré/hall med plass til yttertøy og sko. Trapp opp til 2. etasje og ned til underetasjen.
– Romslig stue med flere innredningsmuligheter. Peisovnen gir varme og hyggelig stemning på kalde vinterkvelder. Store vindusflater/skyvedør ut mot stor og herlig terrasse! Terrassen har god plass til lounge, spisegruppe, grill og planter. Deler av terrassen er overbygget og vender mot friareal.
– Pen kjøkkeninnredning fra IKEA med integrert platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og ventilator. Gode arbeidsflater og mye oppbevaringsplass.
– Luftig hovedsoverom med utgang til altan.
– Soverom nr. 2 og 3 er ideelle som småbarnsrom.
– Helfliset bad som inneholder gulvmontert toalett, baderomsmøbel med vask/speil og dusjkabinett med garnityr. Avtrekksvifte installert i 2. etasje dekker badet i 1. etasje.

2. etasje:
– Stor lofts-/TV-stue med mediapunkt og utgang til altan med fin utsikt mot blant annet sjøen.
– I denne etasjen er det til sammen to gode soverom som egner seg fint som f.eks ungdomssoverom eller gjesterom.
– Helfliset baderom som inneholder gulvmontert toalett, søylevask og badekar. Avtrekksvifte installert i 2. etasje dekker også badet her. Bereder for varmt tappevann på bad er plassert i kott. Gulvet på dette badet har fått tilstandsgrad 3 av takstmannens rapport. Det er må tas høyde for en omfattende oppgradering av dette badet.

Kjelleretasjen er innredet, uten at det er søkt om bruksendring til varig opphold. Vinduene i etasjen er relativt smale og plassert et stykke opp på veggen. Disse er ikke godkjent som rømningsvei. Rommene tilfredsstiller ikke dagens krav til naturlig dagslys. «Disponibelt rom» er uformell klassifisering av rom i bolig/bygning som innebærer at arealet kan tas i bruk, men høyst sannsynlig ikke oppfyller gjeldende krav til varig oppholdsrom.
– Disponibelt rom innredet som stue/kjøkken (ikke godkjent).
– Disponibelt rom.
– Disponibelt rom innredet som bad/vaskerom med gulvfliser og baderomspanel, som inneholder gulvmontert toalett, vask med speil. Dusjkabinett med garnityr. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekksvifte.
– Separat vaskerom (adkomst fra hovedetasjen) med flisbelagt gulv og smartpanel på vegger. Vaskerommet inneholder 200l bereder for tappevann, opplegg for vaskemaskin og fordelerskap for rør-i-rør.

For øvrig:
Automatsikringer og AMS strømmåler. Haugaland Kraft hadde tilsyn på el-anlegget i 2018, i følge selger.

Overflater:
Gulv: Laminat og parkett. Gulvfliser på bad i 1. etasje og kjeller, samt gang i kjeller.
Vegger: Smartpanel, tapetserte og malte tapetserte flater. Baderomspanel på bad i kjeller og veggfliser på bad i 1. etasje.
Himlinger: Takplater, takess, malte bygningsplater.

+- Beliggenhet

Rolig og barnevennlig beliggenhet med kort vei til skoler, barnehager og fantastiske tur/rekreasjonsområder. Fra eiendommen er det kun ca. 5 minutters kjørevei med bil. Her finnes et bredt utvalg butikker og servicefasiliteter. Videre er det henholdsvis ca. 8 minutter og 9 minutters kjørevei til Raglamyr og Haugesund sentrum.

+- Omkostninger

105 000,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
117 352,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål (Reguleringplan for Bjøllehaugen, ID 522). Kommuneplanen (2014-2023) er også gjeldende. Eiendommen grenser blant annet til tomt som er regulert til offentlig friområde (på nordsiden). Det er regulert inn en snuhammer, samt forlengelse av stikkveien, på vestsiden av eiendommen, samt enda en snuhammer litt lenger øst for eiendommen. Pt foreligger det ingen konkrete byggeplaner i følge Karmøy kommune, men det er nærliggende å tro og må tas høyde for at det kan bli byggeaktivitet på nabotomta mot vest (Gnr. 124 bnr. 8) på et eller annet tidspunkt i fremtiden. Kopi av planbestemmelser og kart kan fås ved henvendelse til megler (ligger også vedlagt i salgsoppgaven).

+- Parkering

Parkering i egen garasje, samt i gårdrom.

+- Adkomst

Fra Karmsundgata: Ta av mot Oasen og følg skilt mot Vormedal retning sydover. Følg veien i ca. 2,5 kilometer. Ta så til venstre inn på Gamle Vormedalvegen og fortsett sydover. Ta av mot venstre (stikkvei mellom nr. 30 og 42), fortsett rett frem og ta første til venstre.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Bolig med garasje bygget i 1978. Grunnmur i betongblokker, utvendig pusset. Betonggulv. Utvendig tegl, noe kledning utvendig, innvendig reisverk. Etasjeskillere i tre. Saltak med takopplett som er utvendig tekket med betongstein. Det må påregnes oppgradering/vedlikehold av boligen.
Garasje bygget i 1978 i tegl som er innvendig pusset. Manuelle garasjeporter i tre. Saltak som er tekket med betongtakstein.
Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og vedfyrt. Det er varmekabler på gulv i gang og bad i 1. etasje, og bad i 2. etasje. Deler av kjeller vil ifølge eier bli tilført nye varmekabler. Luft/luft varmepumpe.

+- Diverse

– Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.
– Selger opplyser at det har vært observert mus i kjelleren. Anticimex har vært på befaring og det er igangsatt tiltak.
– Garasjen er delvis oppført utenfor eiendomsgrense.

Kontakt

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93492224

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?