Velkommen til Sjåberg 16!

Haugesund - Gard - Stor og lekker funkisenebolig (2017) med fantastisk havutsikt - 2 doble garasjer

Prisantydning:
9 590 000,-
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
266/330 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 9 590 000,-
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2017
Primærrom
266 kvm.
Bruksareal
330 kvm.
Bruttoareal
366 kvm.
Soverom
3
Tomt
1090 m²
Kommune
Haugesund
GNR
23
BNR
456
Oppdragsnr.
1-0572/19
Finnkode
161951986

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Eneboligen er oppført over 2 innredede etasjer og inneholder:

1. etasje: Vindfang, hall, stue, 2 soverom, 2 bad, bod, teknisk rom og garasje. Etasjehøyde opptil 3 meter.
2. etasje: Stue/kjøkken, soverom, garderoberom/walk-in-closet, 2 baderom, vaskerom og wc-rom. Etasjehøyde opptil 2,5 meter.

I tillegg er det oppført frittstående dobbel garasje på eiendommen, samt uthus/hagestue.

+- Standard

Boligen holder en gjennomført og påkostet standard. Luftig og behagelige med god takhøyde og store vindusflater.

1. etasje:
– Vindfang med stor skyvedørsgarderobe med oppbevaringsplass for yttertøy og sko. I tillegg har dobbel garasje i flukt med boligen direkte adkomst til huset, via grovinngang.
– Romslig hall med trapp opp til 2. etasje.
– Denne etasjen har til sammen to store soverom, begge med direkte adkomst til egne, lekre, helflisede bad med dusjnisje, vegghengt klosett og servant. Ventilasjon.
– Separat, helfliset wc-rom med vegghengt klosett og servant nedfelt i baderomsinnredning med skuffer.
– Grovinngang med innredning. Rommet er helfliset og har sluk.
– Innvendig bod med god lagringsplass.
– Bod/teknisk rom i garasje.

2. etasje:
– Særdeles romslig stue med mange innredningsmuligheter. Store vindusflater og nydelig panoramautsikt. Utgang til herlig altan med like nydelig utsikt. Her er god plass til utemøbler, lounge, grill og potteplanter. Altanen er lun, solrik og delvis overbygget med downlights.
– Kontor/gjesterom er pt del av stuen, men kan med relativt enkle grep gjøres om til et eget rom (slik det opprinnelig var ment iht byggetegningene).
– Kjøkken i åpen løsning mot stuen. Kjøkkenøya gir ekstra oppbevarings- og sitteplass. Pen, tidsriktig og velutstyrt innredning fra IKEA med integrerte hvitevarer. Innredningen er arealeffektiv og innfelt i veggen.
– Vaskerom/bod med egen utgang. Pen vaskeromsinnredning med nedfelt servant, skuffer og skap. Opplegg/plass for vaskemaskin og tørketrommel i innredningen. Flisbelagt gulv med kanctfliser. Sluk. Malte vegger.
– Helfliset baderom med adkomst fra vaskerom. Badet inneholder vegghengt klosett, dusjkabinett, servant og ventilasjon.
– Hovedsoverom med adkomst til eget bad og garderoberom/walk-in-closet. Badet inneholder vegghengt klosett, servant, stedbygd dusj, badekar og ventilasjon. Garderoberom har praktisk innredning.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig parkett og fliser. Betonggulv med Epoxymaling i garasjer.
Vegger: Tapet. Malt tapet. Malte sparklede veggflater. Listfrie løsninger. Malt gips i garasjen som ligger i flukt til boligen.
Himlinger: Malte, slette himlinger. Utstrakt bruk av downlights. Himlingen i teknisk bod i garasjerom er ikke ferdigstilt.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger i enden av blindvei, vestvendt og solrikt til på et høydedrag med spektakulær utsikt mot det omkringliggende området, havet i vest og Haraldstøtta mot sør. Barnevennlig og i veletablert boligfelt. Kort vei til skoler, barnehager, flotte rekreasjonsområder, dagligvarebutikk (Coop Extra Kvala) og Gardsenteret med butikker og post. I nærområdet finner dere blant annet populære Kvalsvik med badestrand, for ikke å snakke om noen av byens mest populære turområder; Kyststien via Haraldshaugen og Kvalen Fyr, og Vangen.

+- Omkostninger

239 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
252 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. For å få tilsendt kopi av reguleringsbestemmelser og kart, konferer megler.

+- Parkering

Meget gode parkeringsmuligheter i 2 doble garasjer og asfaltert gårdsrom.

+- Adkomst

Fra Haugesund sentrum: Følg Riksveg 47 nordover, forbi Gard senter. Ta til høyre i rundkjøringen ved Coop Extra Kvala. Ta deretter første til høyre inn på Steinsneshaugen. Ta til høyre igjen i Steinsnesvegen og til høyre i Sjåberg og fortsett rett frem. Boligen ligger i enden.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Bebyggelsen består av arkitekttegnet enebolig, frittliggende garasje og uthus/hagestue. Bygningene ble oppført i 2017. Eneboligen er oppført med 1. etasje og 2. etasje. Garasje i tilknytning til 1. etasje. Etasjehøyde på 3 meter på 2. etasje og 2,5 meter på 1. etasje. Fundamenter av betong. Grunnmur av isolerte betongblokker. Fast grunn. Skiferbelagt grunnmur. Gulv av betong. Isolert med skumplast. Yttervegger i bindingsverk av tre. Kledd med fasadeplater og Royalimpregnert trepanel. Vinduer med karmer av tre. Aluminiumsbeslag på utsiden. Isolerglass. Ytterdører med karmer av tre. Malte dørblader. 2 skyvedører av tre i stue/kjøkken. Isolerglass. Leddport av metall i garasjen. El. portåpner. Flatt tak i trekonstruksjon tekket med asfaltpapp.

Frittstående garasje: Fundamenter av betong. Yttervegger oppført av isolerte betongblokker. Pusset overflate. Flatt tak oppført i trekonstruksjon. Tekket med asfaltpapp. Leddport av metall. Gulv av betong. Vegger og himling i malt utførelse.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vannbåren oppvarming i samtlige gulv i 1. etasje og bad i 2. etasje (oppvarming av vann via varmepumpe – Luft til vann)
Varmepumpe i stuen. Ellers elektrisk oppvarming.

+- Diverse

– Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige. Planløsningen i 1. etasje avviker noe fra de godkjente byggetegningene.
– Det er registrert en sprekk i gulv i den ene garasjen (tilstandsgrad 2).

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Lurer du på noe?