Velkommen til Leitevegen 1B!

Haugesund

Haugesund - Hollenderhaugen - Nyere og tiltalende 3-roms leilighet - Vestvendt terrasse - Garasjeplass og heis

Prisantydning:
 3 500 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
73/73 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 500 000
Fellesgjeld
kr  16 723
Totalpris
kr 3 516 723,-
Fellesutg.
kr  2 182 per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
2017
Primærrom
73 kvm.
Bruksareal
73 kvm.
Bruttoareal
85 kvm.
Soverom
2
Tomt
7075 m²
Kommune
Haugesund
GNR
30
BNR
780
Oppdragsnr.
1-0582/19
Finnkode
161992072

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkomme til Leitevegen 1 B – en nyere og tiltalende leilighet på populære Hollenderhaugen – i fremste rekke. Her kan du sikre den en leilighet med attraktiv beliggenhet, gjennomgående kvalitet og nærhet til alle byens attraksjoner. Boligen holder et moderne og stilrent utrykk, er hovedsakelig innredet med lys eikeparkett på gulv, vegger og tak med listfrie overganger. Store vindusflater gjør boligen lys og luftig. Her har du blant annet stue og kjøkken med utgang til vestvendt terrasse. Viftekonvektor som blir oppvarmet via sirkulasjon av varmtvann fra varmeanlegg. To soverom, fullfliset baderom og praktisk vaskerom. Medfølgende garasjeplass og bod i felles anlegg, samt trappefri adkomst via heis.

+- Innhold

Leiligheten ligger i 4. etasje, har trappefri adkomst via heis, og inneholder:

Gang, 2 soverom, baderom m/wc/vask/dusj, vaskerom, stue og kjøkken m/utgang til terrasse.

Medfølgende garasjeplass og sportsbod i felles anlegg.

+- Standard

Velkomme til Leitevegen 1 B – en nyere og tiltalende leilighet på populære Hollenderhaugen. Her kan du sikre den en leilighet med attraktiv beliggenhet, gjennomgående kvalitet og nærhet til alle byens attraksjoner. Leiligheten har medfølgende garasjeplass i felles anlegg, samt trappefri adkomst via heis.

Boligen holder et moderne og stilrent utrykk, er hovedsakelig innredet med lys eikeparkett på gulv, vegger og tak med listfrie overganger. Store vindusflater gjør boligen lys og luftig. Utstrakt bruk av downlights i tak.

Stue og kjøkken i åpen løsning innredet med lys eikeparkett på gulv. Usjenerte og store vindusflater som gir mye lys. Her er utgang til vestvendt terrasse. Grå kjøkkeninnredning med integrert stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombiskap. Stilfull barløsning. Godt med skap- og benkeplass. Viftekonvektor som blir oppvarmet via sirkulasjon av varmtvann fra varmeanlegg.

Fullfliset baderom som har vegghengt toalett, seksjon med nedfelt servant og dusjkabinett.

To soverom innredet med lys eikeparkett på gulv, hvorav ett er innredet med garderobeskap.

Vaskerom innledet med gulvbelegg. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Villavent varmepumpebereder.

Gang innredet med lys eikeparkett på gulv.

+- Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet på populære Hollenderhaugen, like ved Haugesund Stadion. Hollenderhaugen er omkranset av etablert boligstrøk, ny leilighetsbebyggelse og friområder.

Beliggenheten er svært komfortabel. Her bor du tilbaketrukket i et rolig boligområde. Samtidig har du sentrum kun ca. 10 minutters spasertur unna, og med sykkel tar det bare 3-4 minutter! Her er gode shoppingsmuligheter – enten du vil ta turen til Markedet kjøpesenter eller besøke en av butikkene i den koselige gågata.

I sentrum finner du i tillegg et bredt utvalg av restauranter og kafeer, samt underholdning og kulturtilbud. På den solrike kaien kan du nyte et glass vin, en bedre middag, eller danse natten igjennom på en av utestedene. Fra Leitevegen er det i tillegg kort vei til byens flotte rekreasjons- og friluftsområder, som Steinsfjellet og Djupadalen. Dette er områder som blir benyttet til turgåing hele året. Et nettverk av stier og turveier gir byens innbyggere fantastiske muligheter til å oppleve den flotte naturen. Om sommeren er det stor badeaktivitet i Eivindsvannet

I Hollenderhaugen kan man leve bilfritt og de fleste attraksjoner kan nås på sykkel eller til fots. På tross av umiddelbar nærhet til byens puls ligger Hollenderhaugen skjermet og tilgangen grøntarealene gir også en fin bylunge.

+- Omkostninger

87 500,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
95 852,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke B og oppvarmingskarakter GUL.

+- Parkering

Oppmerket parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

+- Adkomst

Bygget ligger like ved Haugesund Stadion (lengst øst av byggene på Hollenderhaugen).

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

+- Byggemåte

Boligblokken er i hovedsak oppført i betong og etasjeskillere i antatt betong. Utvendig flater er kledd med trepaneler og noe fasadeplater. Vinduer i tre med trekarm og isolerglass.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Lånevilkår

Lånenummer: 32408393417
Haugesund Sparebank, Hovedkontor
Annuitetslån, 12 terminer per år
Rentesats per 29/10-19: 4,5% pa.
Antall terminer til innfrielse: 56
Saldo per 29/10-19: 955 289
Andel av saldo: 16 723
Første termin/første avdrag: 1/7-19
Siste termin: 1/6-24

Låneopptaket som fremgår på side 2 under boliginfo i prospektet, er allerede lånt opp (lån spesifisert ovenfor), i følge forretningsfører.

+- Oppvarming

Viftekonvektor i stue som blir oppvarmet via sirkulasjon av varmtvann fra varmeanlegg.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?