Velkommen til Tjønnveg 15!

Vågslid - Tyrvelid - Ny og særdeles gjennomført hytte med flott utsikt - Fullt møblert inkl. inventar - 5 soverom

Prisantydning:
6 000 000,-
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
125/139 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 6 000 000,-
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2019
Primærrom
125 kvm.
Bruksareal
139 kvm.
Soverom
5
Tomt
817 m²
Kommune
VINJE
GNR
99
BNR
843
Oppdragsnr.
1-0259/19
Finnkode
160757667

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Innholdsrik hytte innredet over to plan, som inneholder;

Første etasje:
Gang, bi-inngang, baderom m/wc/vask/dusj, vaskerom m/direkte adkomst fra baderom, bod under trapp, stue/kjøkken m/utgang til terrasse, kjøkkenbod og soverom.

Andre etasje:
Loftstue, 4 soverom, bod og baderom m/wc/vask/dusj.

Utvendig sportsbod.

+- Standard

Velkommen til Tjønnveg 15 – en særdeles gjennomført hytte med flott utsiktsbeliggenhet. Har du en hyttedrøm på fjellet? Her står det klart med servise og fat. Du kan altså sikre deg en splitter ny hytte som er fullt møblert, med alt fra bestikk, til kvalitetsmøbler fra bl.a. Hødnebø og Wonderland (verdi møbelpakke ca. kr. 600.000,-). Se vedlegg for nærmere beskrivelse av inventar. Handle mat, resten er klart. Gjennomførte farger og smakfull innredning gjør hytten spesiell.

Hytten bærer preg av solid håndtverksmessig utførelse og har gode materialvalg både innvendig og utvendig. Gjennomgående for hytten er en-stavs lys eikeparkett på gulv fra Boen, samt ferdigbehandlet drivved panel på vegger og i tak. Innvendige vinduer i svart utførelse fra Førre trevare, massive innvendige dører fra Bygg 1 (type base 1), samt karmer med demeplist. Trapp fra Ølen trevare.

Ferdigbehandlet utvendig bordkledning fra Marnar bruk. Membran og torv fra Grasrota. Royalimp grå altanbord fra Møre Royal (28×120 mm).

Første etasje:
Stue og kjøkken innredet med en-stavs lys eikeparkett på gulv som har varmekabler. Flott vedovn og utgang til terrasse. Svart kjøkkeninnredning (Knapphus kjøkkeninnredning) med ventilator i kobber, underlimt vask, Bosh induksjonstopp, Bosh komfyr i høyskap, samt fullhøyde kjøleskap integrert i veggen. Kjøkkenbod innredet med en-stavs lys eikeparkett på gulv.

Stort og meget delikat baderom innredet med fliser (60×60) på gulv som har varmekabler. Glattpanel på vegger. Dette har vegghengt toalett, dusjkabinett og flott seksjon med skålvask. Downlights i tak og mekanisk avtrekk.

Vaskerom med direkte adkomst fra bad, innredet med fliser (60×60) på gulv som har varmekabler. Glattpanel på vegger. Dette har vaskeromsinnredning og nedslagsvask, samt Medfølgende vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom innredet med en-stavs lys eikeparkett på gulv.

Gang innredet med fliser (60×60) på gulv som har varmekabler. Brunbeiset glattpanel på vegger. Downlights i tak.

Bi-inngang innredet med fliser (60×60) på gulv. Varmtvannsbereder.

Andre etasje:
Loftstue innredet med en-stavs lys eikeparkett på gulv. Meget flott utsikt.

Fire soverom innredet med en-stavs lys eikeparkett på gulv. (Oppe er det tre dobbeltsenger og en 120×200 seng)

Baderom innredet med fliser på gulv som har varmekabler, panel på vegger og våtromsplater i dusj. Dette har vegghengt toalett, dusjnisje og seksjon med skålvask. Lampe i tak og mekanisk avtrekk (midlertidig speil).

Bod innredet med en-stavs lys eikeparkett på gulv.

Gode lokale leverandører:
– Rørlegger Nils Torgrimsen as
– Helgevold elektro as
– Brødrene Mæland as (tømmer)
– Knapphus kjøkkensenter
– Edvards byggservise (membran/flis)
– Møbelringen etne
– Kåsa ringhus entrepenør

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger på Tyrvelidfeltet på Vågslid. Fenomenal utsiktsbeliggenhet som forandrer seg i takt med årstiden. På sommerhalvåret vil majestetiske fjell speiles i Eivindbuvatnet, mens man om vinteren har full oversikt over løypenettet inn mot Fossen.

Området ligger ved Haukelifjell – midt imellom øst og vest. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med.

Hytten ligger i gangavstand fra alpinanlegget på Vågslid som har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Anlegget har varmestue med afterski og sportsbutikk.

Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet og er kjent for å være et eldorado både sommer og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i
fjellvann, samt jakt og fiske.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet som normalt starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter og turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågsli er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Abuvollen kiosk 3 minutters kjøring fra eiendommen, godt innenfor gangavstand med ski. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 kjøring i fra.

Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting.

+- Omkostninger

37 500,- Dokumentavgift (2,5% av tomteverdi)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
49 852,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering på egen tomt.

+- Adkomst

Fra E134, ta av mot skitrekket på Vågslid/Haukeli. Følg vegen noen hundre meter oppover og ta til venstre. I krysset får du hytten på høyre hånd.

Avstander:
Haugesund: ca 185 km
Skien: ca 185 km
Oslo: ca 285 km
Bergen: ca 220 km
Stavanger: ca 220 km

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vedovn i stue. Varmekabler i gulv på begge baderom, stue, kjøkken, på vaskerom og i gang.

+- Diverse

Hytte/brøyteavgifter:
Det betales en årlig avgift til hytteforeningen på ca. kr. 8.000,-, som inkluderer brøyting helt inn til hytten, samt løypeavgift og noe fremtidig vedlikehold.

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Tina Undheim

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
tina@meglerhuset-rele.no
Telefon
98484511

Lurer du på noe?