Velkommen til Rogalandgata 97!

Haugesund - Sentralt - Meget innbydende og gjennomført funkisbolig - Flott utsikt - Pent uteområde/hage og dobbel garasje

Prisantydning:
 9 900 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
260/266 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  9 900 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2012
Primærrom
260 kvm.
Bruksareal
266 kvm.
Bruttoareal
295 kvm.
Soverom
3
Tomt
833 m²
Kommune
Haugesund
GNR
30
BNR
681
Oppdragsnr.
1-0551/19
Finnkode
160090849

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Innholdsrik bolig innredet over to etasjer, som inneholder:

Hovedetasje med trappefri adkomst:
Gang, stue/kjøkken m/utgang til hagestue/terrasse, vaskerom m/utgang til terrasse/bi-inngang, hovedsoverom, baderom m/wc/vask/dusj/badekar og wc-rom.

Underetasje:
Trimrom, bod, gang, 2 soverom, kjellerstue m/utgang til overbygget terrasse, bi-inngang, kjøkken og baderom m/wc/vask/dusj/opplegg for vaskemaskin.

Dobbel garasje.

+- Standard

Velkommen til Rogalandgata 97 – en gjennomført og tiltalende funkisbolig med flott utsikt. Boligen fremstår som stilfull og innbydende. Den er hovedsakelig innredet med Slottsplank på gulv (20×240), samt gipsvegger og tak med listfrie overganger. Flere gjennomførte detaljer og utstrakt bruk av up-/downlights i tak. Meget pent opparbeidet uteområde og dobbel garasje. Sentral beliggenhet like utenfor sentrumskjernen, med umiddelbar nærhet til de fleste fasiliteter.

Hovedetasje:
Stue og kjøkken i åpen løsning innredet med Slottsplank på gulv. Flott peis og uplights i tak. Store vindusflater som gir mye naturlig lys. God plass til flere sittegrupper. Integrert lydanlegg fra Bose. Her er utgang til hagestue/terrasse med flott utsikt. Hagestuen har spiletak i eik.

Stilfull kjøkkeninnredning fra Alno med integrert stekeovn og dampovn fra Gaggenau. Siemens 80 cm bred induksjonstopp, fullhøyde kjøleskap og oppvaskmaskin. Kompositt og heltre benkeplate. Vann-batteri fra Vola (dansk design).

Baderom innredet med store stykker av polert marmor (levert av Skattkjær). Varmekabler i gulv. Eikeinnredning med servant og skjult blandebatteri/røropplegg. Vegghengt toalett og badekar. Stor dusj med skjult blandebatteri/røropplegg. Vann-batteriene er dansk design fra Vola.

Hovedsoverom innredet med Slottsplank på gulv. Meget stor og innholdsrik garderobe. Uplights/downlights i tak.

Wc-rom innredet med Slottsplank på gulv. Dette har servant og vegghengt toalett.

Vaskerom innredet med fliser på gulv som har varmekabler. Vaskeromsinnredning med integrert Miele vinskap. Utslagsvask og opphøyet plass til vaskemaskin/tørktrommel. Her er utgang til terrasse, samt bi-inngang.

Gang innredet med Slottsplank på gulv. Her er skyvedørsgarderobe, uplights i tak, samt varmepumpe.

Trapp i eik.

Underetasje:
Kjellerstue innredet med lys en-stavs eikeparkett på gulv. Varmekabler i gulv, samt downlights i tak. Her er utgang til overbygget terrasse.

Kjøkken innredet med lys en-stavs eikeparkett på gulv. Kjøkkeninnredning med integrert stekeovn/induksjonstopp og oppvaskmaskin. Varmekabler i gulv, samt downlights i tak.

Fullfliset baderom som har varmekabler i gulv. Eikeinnredning med servant og skjult blandebatteri/røropplegg. Vegghengt toalett, dusjnisje og opplegg for vaskemaskin. Downlights i tak.

Trimrom innredet med Slottsplank på gulv. Varmekabler i gulv, samt downlights i tak.

Stort soverom innredet med lys en-stavs eikeparkett på gulv. Stor garderobe. Varmekabler i gulv, samt downlights i tak.

Stort soverom innredet med en-stavs eikeparkett på gulv. Stor garderobe. Varmekabler i gulv, samt downlights i tak.

Gang innredet med en-stavs lys eikeparkett på gulv. Varmekabler i gulv, samt downlights i tak.

Bod innredet med gulvbelegg. Sentralstøvsuger, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, 300 l varmtvannsbereder og patchepanel.

Bi-inngang med varmekabler i gulv.

Kontakter/brytere er Elko Plus.

Belysningen ute og inne er gjennomført og det er brukt leverandører som Luceplan, Flos, Foscarini og Poshetta.

Garasjehøyde/dør er tilpasset stor SUV (X5, XC90) med takboks.

+- Beliggenhet

Fantastisk utsiktseiendom, like ovenfor sentrumskjernen i Haugesund. Panoramautsikt og gode solforhold. Utsikten er like flott enten det er om dagen, under solnedgangen eller når du skuer ut over et flott belyst Haugesund.

Beliggenheten er svært komfortabel. Her bor du tilbaketrukket i et rolig boligområde, samtidig som du har sentrum kun et par minutter unna! Her er gode shoppingsmuligheter – enten du vil ta turen til Markedet kjøpesenter eller besøke en av butikkene i den koselige gågata.

I sentrum finner du i tillegg et bredt utvalg av restauranter og kafeer, samt underholdning og kulturtilbud. På den solrike kaien kan du nyte et glass vin, en bedre middag, eller danse natten igjennom på et av utestedene.

Fra Rogalandgata 97 er det i tillegg kort vei til byens flotte rekreasjons- og friluftsområder, som Steinsfjellet og Djupadalen. Dette er områder som blir benyttet til turgåing hele året. Et nettverk av stier og turveier gir byens innbyggere fantastiske muligheter til å oppleve den flotte naturen. Om sommeren er det stor badeaktivitet i Eivindsvannet

Her kan man leve bilfritt og de fleste attraksjoner kan nås på sykkel eller til fots. På tross av umiddelbar nærhet til byens puls ligger eiendommen skjermet og tilgangen grøntarealer er gode.

Kort avstand til bl.a. Solvang, Haraldsvang, og Vardafjell skole, samt byens største idrettsanlegg.

+- Omkostninger

247 500,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
256 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke B og oppvarmingskarrakter oransje.

+- Parkering

Parkering i dobbel garasje, samt god parkering i eget gårdsrom.

+- Adkomst

Fra Djupaskarvegen (Haugesund Stadion på høyre hånd), følg vegen opp og ta rett frem i krysset mot Rogalandgata. Ta deretter til høyre inn Suldalgata og følg vegen til endes (hold høyre.)

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Boligen er oppført på støpt såle, grunnmur mot terreng mot øst. Bindingsverk i tre som er utvendig kledd med trepaneler og fasadeplater. Etasjeskiller i tre. Taket er reist ved bruk av fabrikkproduserte takstoler som er utvendig tekket med sarnafil. Oppløft på tak som hindrer oppsamling av vann. Ytterdør i eget design produsert av Førre Trevare.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Peis i stue i hovedetasje, samt varmepumpe i gang. Varmekabler i gulv på vaskerom og baderom i hovedetasje. Varmekabler i gulv på alle rom i underetasjen, foruten bod.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Tina Undheim

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
tina@meglerhuset-rele.no
Telefon
98484511

Lurer du på noe?