Velkommen til Listøylvegen 116!

Vågslid/Listøyl -Rålekker fjellhytte spekket med kvalitet - Spektakulær utsiktbeliggenhet!

Prisantydning:
 6 800 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
157/161 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  6 800 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Byggeår
2017
Primærrom
157 kvm.
Bruksareal
161 kvm.
Bruttoareal
174 kvm.
Soverom
5
Tomt
645 m²
Kommune
Vinje
GNR
99
BNR
920
Oppdragsnr.
1-0561/19
Finnkode
201925209

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Hytta er oppført over 2 innredede plan og inneholder:

– 1. etasje: Gang, stue/kjøkken, 2 soverom og bad.
– Underetasje: Gang, 3 soverom, vaskerom, bad og bod/teknisk rom.

I tillegg er det frittstående bod/skihall ved inngangsparti, med et bruksareal på 18 m2.

+- Standard

Gjennomført, tidsriktig og tiltalende standard med utstrakt bruk av store vindusflater, åpen takkonstruksjon, stående fastpanel (spesiallaget for denne hytta), parkett, heltre dører og bestanddeler av høy kvalitet.

1. etasje:
– Inngangsparti med adkomst til frittstående og meget romslig bod/skihall.
– Entré/gang gir et flott førsteinntrykk. Allerede her møter man den åpne takkonstruksjonen. Her er flislagt gulv med varme, samt integrert garderobeløsning for yttertøy og sko.
– Særdeles romslig stue/kjøkken i åpen, sosial løsning med åpen takkonstruksjon. Mange innredningsmuligheter! De store vindusflatene lar utsikten komme til sin rett. Meget luftig og behagelig atmosfære! Dekorativ, plassbygget ildsted med innsats. Piperør i metall. Utgang til uteområde via tofløyede dører.
– Kjøkkeninnredningen i sort, lekker utførelse. Integrert vinskap, platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og
kjøleskap. Innfelt ventilator i platetopp. Her kan man lage mat og nyte den vakre utsikten!
– Etasjen har to gode soverom – Begge med plass til dobbeltseng.
– Delikat baderom som inneholder veggmontert toalett, baderomsmøbel med vask og speil. Dusjløsning med garnityr. Fliser på gulv og panelte vegger. el med vask og speil. Dusjløsning med garnityr. Fliser på gulv og panelte vegger. Flott kontrast mellom de mørke flisene og de lyse nyansene i panelet.

Underetasje:
– Gang med trapp opp til 1. etasje. Fra gangen er det adkomst til samtlige av etasjens øvrige rom.
– Stor stue med digre skyvedørsvinduer mot den fantastiske terrassen. Flott utsikt!
– Terrassen har treplatting og rekkverk i glass/tre. Del av terrassen er overbygget. Integrert sittebenker – Her er det nydelig å sitte i solveggen i påskeferien.
– Underetasjen har 3 soverom, hvorav to pt er innredet med familiekøye. Det siste er større og er innredet med dobbeltseng.
– Baderom i samme lekre stil som badet i 1. etasje. Badet inneholder veggmontert toalett, baderomsmøbel med vask og speil. Dusjløsning med garnityr. Fliser på gulv og panelte vegger. Vegger i våtsonen og kasse for vask/toalett er flisbelagte.
– Separat vaskerom med opplegg for vaskemaskin. 200 liters bereder for tappevann. Fordelerskap for rør i rør. Våtromspanel på vegger og fliser med sokkelflis på gulv.

Overflater:
Gulv: Parkett og fliser.
Vegger: Beiset tømmer. Spesiallaget stående fastpanel. Baderomspanel på vaskerom.
Himlinger: Panelte flater. Åpen takkonstruksjon i store deler av 1. etasje.

+- Beliggenhet

Hytta har en spektakulær utsiktsbeliggenhet, ca. 898 m.o.h på Listøyl/Vågslid, omkranset av vakker fjellnatur. Spenn på skiene og gå rett ut i det flotte langrennsnettet – Treningstur i lysløypa om kvelden, eller søndagstur med barna til Fossen. Her kan dere velge og vrake i et vell av turmuligheter året rundt.

Vågslid er kjent for å være et eldorado både sommer og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper og bademuligheter i fjellvann. Snøforholdene i området er meget gode og kan historisk regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet som normalt starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800-1600 moh.

Haukelifjell Skisenter ligger få minutter unna. Alpintanlegget har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/bånd. Her finner dere også trivelig varmestue med matservering, afterski (alle rettigheter) og sportsbutikk.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter og turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Det er flere fiskevann like i nærheten, som Vågslidvatnet og Arbuvatn. Fiskekort fås kjøpt av grunneier (besøk www.inatur.no for mer info). Det er for øvrig meget gode jaktmuligheter på Haukelifjell i regi av blant annet Statskog SF og Haukeli Jeger- og Fiskarforeining.

Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring fra hytta. Har dere ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 min kjøring unna.

+- Omkostninger

170 000,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
182 872,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsboligformål og friområde. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart kan fås ved henvendelse til megler.

+- Parkering

Parkering på egen tomt.

+- Adkomst

Se vedlagt kartskisse.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Fritidsbolig bygget i 2017. Utvendig bod. Oppført på støpt såle, grunnmur mot terreng. Tømrede vegger med bindingsverk, etasjeskiller i tre. Pipe i metall. Kraftig takkonstruksjon med synlige åser, utvendig tekket med torv og underliggende duk. Tilstanden på fritidsboligen er god, både innvendig og utvendig. Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og vedfyrt. Det er varmekabler i gulv i entré/gang i 1. etasje, begge baderom, samt vaskerom. Hytta har villaventanlegg.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?