Velkommen til Raudbergvegen 57!

Vågslid - Raudberg - Vågslids beste tomt? Familiehytte med 4 soverom - Storslått utsikt - Ski in/out

Prisantydning:
5 500 000,-
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
108/112 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 5 500 000,-
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2007
Primærrom
108 kvm.
Bruksareal
112 kvm.
Bruttoareal
150 kvm.
Soverom
4
Tomt
1021 m²
Kommune
VINJE
GNR
99
BNR
513
Oppdragsnr.
1-0547/19
Finnkode
159513570

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Hytta er oppført over 1 etasje + hems og inneholder:

1. etasje: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom/wc.
Hems: Loftstue og 2 soverom.

+- Standard

1. etasje:
– Overbygget inngangsparti med direkte adkomst til stor sportsbod/skihall.
– Gang/entré med god plass til yttertøy og sko. Varmekabler i gulv.
– Romslig og luftig stue med meget god takhøyde! Dekorativ klebersteinsovn. Mediapunkt. Trapp opp til hems. Utgang til herlig terrasse/treplatting.
– Praktisk kjøkken med tidløs kjøkkeninnredning. Integrert komfyr og platetopp, oppvaskmaskin, ventilator og kjøleskap. Benkeplate i tre. God plass til spisebord. Utgang til terrasse/treplatting.
– 2 soverom, begge med plass til dobbeltseng.
– Helfliset baderom som inneholder dusjnisje/garnityr, klosett og baderomsmøbel med vask og speil. Det er varmekabler i gulv.
– Vaskerom/wc/tørkerom med opplegg for vaskemaskin. Utslagsvask med kran nedfelt i innredning med skap. Klosett og varmtvannsbereder (200 liter). Fordelerskap for rør i rør. Veggmontert skotørker og knagger. Varmekabler i gulv.

Hems:
– Loftstue med «utsyn» mot kjøkken og stue i 1. etasje.
– 2 soverom med skråtak.
– Kott med lagringsplass.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig lakkert tregulv. Fliser på vaskerom og bad.
Vegger: Hovedsakelig panelte flater – Noe malt/beiset. Fliser på bad.
Himlinger: Panelte flater. Ubehandlet rundtømmerstokker i tak i stue, kjøkken og på hems.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger på Raudberg – Kanskje er dette Vågslids beste tomt! Eiendommen som har «alt»: ski-in/ski-out, gode solforhold og panoramautsikt til både Vågslidvatnet og fjellene.

Raudberg ligger like vest for alpintanlegget på Vågslid. Dette har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Anlegget har varmestue med afterski og sportsbutikk. Raudbergvegen 57 har et godt utgangspunkt for flotte langrennsturer. Man kan gå ca. 150 meter til enden av feltet og gå rett inn i skiløypene. Alternativt kan man renne ned og ta heisen til toppen for å komme til den 3 mil lange løypa som kjøres for Haukelirennet (løypa er kortere resten av sesongen). Alternativt har man kort avstand til nyere og forlenget lysløype som går helt til Botn. Denne er perfekt for treningsturer om kvelden. Fra denne løypa har man også tilgang til det omfattende løypenettet som går innover mot Fossen og videre.

Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh. Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting.

På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, jakt og fiske. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med. Dette gjør at Vågslid trekker folk fra Haugalandet, Bergen, Stavanger, Skien og Oslo.

Vågslid/Haukeliområdet er også svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter, turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågslid er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Arbuvollen kiosk ca. 3 minutters kjøring fra eiendommen, godt innenfor gangavstand med ski. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 minutters kjøring i fra.

+- Omkostninger

137 500,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
149 852,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsboligformål, friområde og næring. For kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Parkering på egen tomt.

+- Adkomst

Fra E134, ta av mot skitrekket på Vågslid/Haukeli. Følg vegen oppover mot Alpintbakken. Ta til venstre mot Raudberg og Flåtmyrane(ved søppelcontainere). Ta deretter første veg til høyre og gjennom bom (kontakt megler for kode). Følg vegen oppover og ta første veg til venstre. Ta deretter første veg til høyre. Hytten ligger på venstre side av vegen.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved. Det er varmekabler i gulv på bad, vaskerom og i gang. Klebersteinsovn i stue.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93492224

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?