Velkommen til Korlevoll!

Seljestad - Korlevoll - 750 moh. - Trivelig og bruksklar familiehytte i skiterreng - Flott utsikt mot Kistefjell og Folgefonn

Prisantydning:
 2 990 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
68/88 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 990 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
1999
Primærrom
68 kvm.
Bruksareal
88 kvm.
Bruttoareal
99 kvm.
Soverom
4
Tomt
1487 m²
Kommune
Ullensvang
GNR
32
BNR
8
Oppdragsnr.
1-0294/19
Finnkode
158788155

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Hytten er innredet over en etasje, i tillegg til hems og uinnredet kjeller. Den inneholder:

Hovedetasje:
Entré, wc-rom, stor bod, gang, 2 soverom, baderom m/vask/dusj, stue og kjøkken m/utgang til terrasse.

Hems:
Gang og 2 soverom.

Hemsen har ikke målbar høyde på minst 190 cm i en bredde på 60 cm.

Uinnredet kjeller på fjell.

+- Standard

Velkommen til Korlevoll – en trivelig familiehytte i naturrike omgivelser. Her finner man virkelig roen og har det man trenger for ett komfortabelt hytteopphold. Hytten har en tilbaketrukket beliggenhet, med fantastisk utsikt til området rundt. Den fremstår som lun og trivelig, er hovedsakelig innredet med furugulv, samt panelte vegger og tak. Fra hytten er det umiddelbar nærhet til flotte turområder, samt enkel tilkomst til det preparerte løypenettet på vinterstid.

Stue og kjøkken i åpen løsning, innredet med furugulv. Mønet tak som gir en god romfølelse, samt flott vedovn (Rais fra 2014). Her er utgang til usjenert terrasse med gode solforhold. Strai kjøkkeninnredning med profilerte fronter.

Baderom innredet med vinylbelegg på gulv. Dette har Foss baderomsinnredning med servant, dusjkabinett og varmtvannsbereder.

Hovedsoverom innredet med furugulv.

Soverom innredet med furugulv.

Wc-rom innredet med furugulv. Toalett og nyere servant.

Entré og gang innredet med fliser på gulv.

Varmestyring fra sikringstavle.

Hems:
Gang innredet med furugulv.

To soverom innredet med furugulv.

+- Beliggenhet

Hytten har en fantastisk beliggenhet på Korlevoll. Tilbaketrukket beliggenhet med nydelig utsikt til omgivelsene. Her står opplevelsene i kø både på sommer- og vinterstid. Det har ikke vært omsatt hytter på dette feltet etter at det var nytt, så dette virker å være et sted med høy trivselsfaktor. Eiendommen har utsikt i flere retninger og bl.a. til Folgefonna. Meget gode solforhold.

Gå rett ut av hytten, spenn på skiene og nyt omgivelsene. Turmulighetene er uendelige i retning Etnefjellene og Hardangervidda. Fra hytten er det også enkel tilkomst til det preparerte løypenettet like på andre siden av vegen. Umiddelbar nærhet til Korlevoll Skistadion med flott lysløype og gode forhold.

Kort kjøreavstand til Røldal. Røldal kjent for å være en av Europas mest snørike destinasjoner og her er ofte meget gode offpiste/pudderforhold. Røldal er et velkjent alpinsportssted og tilbyr både grønne løyper, utfordringer i brattheng og løssnøkjøring. Røldal Skisenter har til sammen 5 heiser og toppen av det øverste trekket ligger hele 1284 moh.

Også på sommerstid er hytten et godt utgangspunkt for turer innover vidden. Hytten ligger like ved porten til Hardangervidda. Dette er Norges største nasjonalpark og det finnes løyper for både lengre og kortere turer. Haukeliseter, Folgefonna, Dyranut og Hårteigen er alle tilgjengelige med utgangspunkt fra Seljestad.

+- Omkostninger

74 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
87 222,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

En medfølgende parkeringsplass på felles parkeringsplass, samt tilhørende gangvei til hytta (tinglyst servitutt). På sommerstid kan man parkere langs vegen like nedenfor hytta.

+- Adkomst

Fra Haugesund: Like før Røldalstunnelen, får du hytten på venstre hånd. På sommerhalvåret kan det parkeres langs vegen og følges sti opp til hytten. På vinterhalvåret er det parkeringsplass like innenfor parkeringsplassen ved Korlevoll Skistadion.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Bygningen er oppført med grunnmur og pæler i betongblokker, trekonstruksjon som utvendig er kledd med trepaneler, trebjelkelag. Saltak i trekonstruksjon tekket med tretak.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vedovn i stue. Varme i gulv i entré, gang og på baderom.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?