Velkommen til Asalvikvegen 46!

Hauge/Asalvik - Stor og påkostet 4-roms leilighet med altan og nydelig utsikt - Parkeringsplass medfølger

Prisantydning:
3 390 000,-
Eiendomstype:
Aksjeleiliget
P-rom/BRA:
94/95 m2
Visning:
03.10.2019 17:00-18:00
14.10.2019 17:30-18:00
Legg til i kalender

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 3 390 000,-
Fellesutg.
kr 2 700,- per mnd.
Eiendomstype
Aksjeleiliget
Eierform
Aksje
Byggeår
1948
Primærrom
94 kvm.
Bruksareal
95 kvm.
Bruttoareal
105 kvm.
Soverom
2
Tomt
1145 m²
Kommune
HAUGESUND
GNR
28
BNR
487
Oppdragsnr.
1-0536/19
Finnkode
158768793

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

1. etasje: Stue, kjøkken/spisestue, 2 soverom, bad og hall.

I tillegg medfølger rett til egen parkeringsplass like utenfor, samt 3 boder.

+- Standard

– Romslig hall som inneholder stor skyvedørsgarderobe med speildører. Det lekre, originale parkettgulvet møter dere allerede her. Dørcalling-system.
– Behagelig stue med peisovn. Integrert plass til ved og gnistfanger i stein. Store vindusflater mot øst og syd gir godt med naturlig lys. Utgang til sydvestvendt altan. Adkomst mellom stue og kjøkken/spisestue via store skyvedører.
– Delikat, høykvalitets kjøkkeninnredning fra Schmidt med barløsning. Kjøkkenet ble pusset opp i 2016. Påkostet benkeplate i Carrara marmor og kvalitetsmessige, integrerte hvitevarer; Platetopp, komfyr, vinkjøler og oppvaskmaskin. Nedsenkbar kjøkkenvifte i kjøkkenøy. Innebygget høyttaleranlegg i himling. Det er installert automatisk vannstoppventil. Kjøkken og spisestue er slått sammen, noe som gir en sosial og luftig atmosfære! Her er god plass til spisegruppe.
– Leiligheten har to romslige soverom. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng, samt garderobeskap. Soverom nr. 2 er ideelt som gjesterom/kontor eller barnerom. Dette rommet har spesialbygget garderobe/hylleløsning.
– Badet er særedeles smakfullt pusset opp (2018). Sorte mosaikkfliser på gulv (med sokkel på malte vegger) og to vegger. De resterende veggene er malt i en lys beigetone, som står i flott kontrast til det mørke. Innredning fra Schmidt og veggmontert klosett i sort utførelse. Dusjnisje med to dusjhoder og innebygde, dekorative hyller. Gullfarget garnityr, både på servant og i dusjnisje. Stort speil over servant. Ventilasjon via mekanisk avtrekk og vindu som kan åpnes.

Overflater:
Gulv: Flott, originalt stavparkettgulv – Pusset opp i senere tid. Mosaikkfliser på baderom.
Vegger: Malte flater. Fliser på baderom (delvis).
Himlinger: Malte flater. Utstrakt bruk av downlights.

+- Beliggenhet

Attraktiv, sentral og samtidig tilbaketrukket beliggenhet i rolige omgivelser. Asalvikvegen er en ettertraktet adresse i Haugesund. Veien strekker seg fra Byparken til Asalvik Bad, og mange av eiendommene her har meget gode solforhold og nydelig utsikt mot vest. Det gjelder også denne leiligheten – Altanen er romslig og lun, sydvestvendt med flott utsikt.

Fra leiligheten er det behagelig gangavstand (kun ca. 10 minutter) til alle fasilitetene i sentrum, Byparken og den vakre Kyststien som starter ved Killingøy – Her kan du med andre ord la bilen stå og beina gå. Asalvik Bad byr på barnevennlig sandstrand, grill, solstoler og flytebrygge. Stranda ligger kun et par hundre meter fra boligen.

+- Omkostninger

4 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
——————————————–
4 100,- (omkostninger totalt)

Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil endre de totale omkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

Følgende plan er pt til høring hos kommunen: «AKH AS arkitekter ønsker på vegne av forslagsstiller å omregulere Asalvikvegen 40 & 42 på Hauge, regulert til industri/bolig (RL 793). Reguleringsarbeidet skal legge til rette for boligbebyggelse i 4-5 etasjer med leiligheter på eiendommen. Planområdet omfatter i tillegg noe sjøareal da det er ønske om å etablere småbåthavn. Vi ønsker også å vurdere adkomstveien. Behovet for konsekvensutredning er vurdert. Planen faller ikke inn under forskriftens vilkår. Planforslag vil være i samsvar med Kommunedelplan for Sentrum (RL 1700).»

+- Parkering

Det medfølger rett til parkeringsplass på boligaksjelagets eiendom (plass nr. 4). Ellers parkering i offentlig gate.

+- Adkomst

Fra Byparken: Kjør mot Skåre kirke og Hauge skole. Ta inn til venstre i Asalvikvegen. Følg veien et lite stykke, og du får leilighetsbygget på venstre hånd. Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Hovedsakelig mur.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved. Det er peisovn i stuen.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.
Det er tillatt med dyrehold, så fremt dette ikke medfører utilbørlig sjenanse.
Bygget skal pusses opp i 2019/2020, i følge styreleder i boligaksjelaget.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?