Velkommen til Skåfonnvegen 9!

Skåfonn - Stor familiehytte med leilighet - Ny i 2019 - 7 soverom og 3 stuer

Prisantydning:
 6 500 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
234/253 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  6 500 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2019
Primærrom
234 kvm.
Bruksareal
253 kvm.
Bruttoareal
300 kvm.
Soverom
7
Tomt
902 m²
Kommune
Vinje
GNR
99
BNR
936
Oppdragsnr.
1-0271/19
Finnkode
157635381

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Hytta er oppført over 3 etasjer og inneholder:

Underetasje, «hoveddel»: Innredet kjellerrom/bod, vaskerom og bod under trapp.
Underetasje, hybel/gjestefløy: Vindfang/entré, stue/kjøkken, bad, familiesoverom, soverom og bod/teknisk rom. Fra hybel er det adkomst til underetasjens «hoveddel» via vaskerommet.

1. etasje: Stue, kjøkken, soverom, bad, wc-rom, tørkerom, hall og trapperom.

Loftsetasje: 4 familiesoverom, loftstue og 2 bad.

+- Standard

Hytta holder en flott, moderne standard. Planløsningen er funksjonell og familievennlig. Utstrakt bruk av panel. Det er downlights i alle rom, med unntak av wc-rom.

1. etasje:
– Stor hall med trapp opp til 2. etasje. Varmekabler i gulv.
– Garderoberom/bod med egen inngang. Gode oppbevaringsmuligheter for yttertøy. Flislagt gulv med varmekabler.
– Wc-rom med adkomst fra garderoberom. Klosett og baderomsmøbel med servant og speil. Fliser på gulv/varmekabler og panelte vegger.
– Meget romslig stue/kjøkkensone med plass til stor spisegruppe og sofakrok. Vedovn. Mediapunkt. Store vindusflater lar utsikten komme til sin rett. Kraftig liggende panel på vegger og enstavs laminat på gulv. Utgang til herlig, lun terrasseplatting med gode solforhold og nydelig utsikt. Pen kjøkkeninnredning med god arbeidsflate og integrert platetopp og komfyr. Opplegg for oppvaskmaskin. Benkeplate i høytrykkskomprimert spon. Trapp ned til underetasje.
– Hovedsoverom med plass til dobbeltseng og adkomst til eget bad. Badet er helfliset med varmekabler i gulv og inneholder dusjnisje, klosett og baderomsmøbel med servant og speil. Enstavs laminat på gulv og panelte vegger.

2. etasje:
– 4 store familiesoverom med flere sengeplasser. Enstavs laminatgulv og panelte vegger.
– Luftig loftstue med mediapunkt og store vindusflater. Nydelig utsikt! Enstavs laminatgulv og panelte vegger.
– Baderom nr. 1, helfliset, inneholder klosett, baderomsmøbel med servant/speil og dusjnisje. Varmekabler i gulv.
– Baderom nr. 2 har flislagt gulv/varmekabler og delvis flislagte/delvis panelte vegger. Sokkelflis mot panelt vegg. Badet inneholder klosett, baderomsmøbel med servant/speil og dusjnisje.

Underetasje, hoveddel:
– Vaskerom med flislagt gulv/varmekabler og panelte vegger. Her er 300L bereder, skyllekar i rustfritt stål, opplegg for vaskemaskin og fordelerskap for tappevann/rør i rør.
– Godt med lagringsplass i kjellerrom, samt bod under trapp.

Underetasje, hybel/gjestefløy:
– Hybel har egen inngang fra nedre terrasse. Det er også adkomst fra hoveddel til hybel via vaskerom.
– Vindfang/entré med oppbevaringsplass for yttertøy. Enstavs laminatgulv med varmekabler.
– Stue/kjøkkensone med plass til sofa og spisebord. Mediapunkt. Pen kjøkkeninnredning med integrert stekeovn og platetopp. Opplegg for oppvaskmaskin. Enstavs laminatgulv med varmekabler.
– Romslig familiesoverom – Pt er det 4 sengeplasser her. Enstavs laminatgulv.
– Soverom nr. 2. Enstavs laminatgulv.
– Baderom, helfliset, som inneholder klosett, dusjnisje og baderomsmøbel med servant og speil. Røropplegg for badekar. Varmekabler i gulv.
– Gang med flislagt gulv/varmekabler.
– Bod med villaventenhet, fordelerskap for tappevann/rør i rør og 200L bereder.

For øvrig:
– Systemair ventilasjonssystem med varmegjenvinning. Separat anlegg i leilighet av samme type.
– Villaventanlegg.
– Automatsikringer.
– Dimmeanlegg.
– Brannalarmer og slukkeapparat.

Overflater:
Gulv: Laminatgulv og fliser.
Vegger: Panelte flater og fliser.
Himlinger: Panelte flater.

+- Beliggenhet

Hytta ligger høyt og fritt (ca. 868 m.o.h) med nydelig utsikt mot blant annet Vågslidvatnet og fjellandskapet. Spenn på skiene og gå rett ut i det flotte langrennsnettet på Vågslid. Treningstur i lysløypa om kvelden, eller søndagstur med barna til Fossen – Her kan dere velge og vrake i et vell av turmuligheter året rundt.

Vågslid har en meget snøsikker beliggenhet og er kjent for å være et eldorado både sommer og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper og bademuligheter i fjellvann.

Haukelifjell Skisenter ligger få minutters kjøring unna. Alpintanlegget har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/bånd. Her finner dere også trivelig varmestue med matservering, afterski (alle rettigheter) og sportsbutikk.

Snøforholdene i området er historisk meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet som normalt starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800-1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter og turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene.

Det er flere fiskevann i nærheten, som Vågslidvatnet og Arbuvatn. Fiskekort fås normalt kjøpt av grunneier (besøk www.inatur.no for mer info). Det er for øvrig meget gode jaktmuligheter på Haukelifjell i regi av blant annet Statskog SF og Haukeli Jeger- og Fiskarforeining.

Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring fra hytta. Har dere ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 min kjøring unna.

+- Omkostninger

162 500,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
4 330,- Innmelding hyttevelforening
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
179 302,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsboligformål. Eiendommen grenser til to hyttetomter + hyttetomt i front/mot øst, som pt ikke er bebygd. Det er nærliggende å tro, og må påregnes, at det vil bli byggeaktivitet her på et eller annet tidspunkt. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart kan oversendes ved henvendelse til megler.

+- Parkering

Parkering på egen tomt.

+- Adkomst

Fra E-134 ved Vågslid: Ta av mot alpinalegget og ta til høyre i Listøylvegen. Følg denne et stykke og ta krapp sving til venstre. Deretter første til høyre. Hytta ligger på høyre hånd. Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Oppført med Vartdal fullisolert grunnmurssystem mot grunn. Ellers standard reisverk. Betonggulv. Bindingsverk i trekonstruksjon som er utvendig kledd med trepaneler. Etasjeskiller i tre. Saltak i trekonstruksjon med opplett, utvendig tekket med duk/knotteplast og torv. Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og vedfyrt. Varmekabler i tilnærmet hele underetasje (unntatt soverom). Ellers gulvvarme i alle våtrom.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?