Velkommen til Ålmannvegen 15!

Vågslid - Listøyl - Stor og særdeles gjennomført stavhytte med garasje - Utsikt - Ski-in/ski-out til alpintanlegget - Fullt møblert!

Prisantydning:
 7 200 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
175/221 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  7 200 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2006
Primærrom
175 kvm.
Bruksareal
221 kvm.
Bruttoareal
245 kvm.
Soverom
4
Tomt
754 m²
Kommune
Vinje
GNR
99
BNR
452
Oppdragsnr.
1-0252/19
Finnkode
157593440

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Stor og innholdsrik hytte over to plan, som inneholder:

Underetasje:
Yttergang med stalldør og avtakbare vegglemmer, smørebod, oppbevaringsbod, garasje, vindfang, gang, baderom m/wc/vask/dusj/badstu, 3 soverom og vaskerom m/utslagsvask/varmtvannstank/opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Hovedetasje:
Hovedsoverom m/direkte adkomst til baderom m/wc/vask/dusj/badekar, tv-stue, stue og kjøkken i åpen løsning m/utgang til terrasse.

+- Standard

Velkommen til «Lyngbu» – en eksklusiv hytte med fantastisk utsiktsbeliggenhet 946 m.o.h. Her kan du sikre deg en stor og meget flott stavhytte like ved skitrekket på Vågslid. Gjennomgående for hytten er kraftige og solide materialer. Her har du kledning av sentvoksende malmfuru, kobberbeslag i vinduer/etasjeskillere, utstrakt bruk av oppdalsskifer, samt flotte natursteinsmurer. Hytten er hovedsakelig innredet med skifer, furu og en-stavs eikeparkett på gulv. Kraftig stående panel som er beiset. Gjennomførte farger og smakfull innredning gjør hytten spesiell.

Hytten har en meget praktisk og unik planløsning. Det første som møter deg ved når du skal inn i hytten er en håndlaget stalldør fra Vinje snekkerverksted. Her kommer du inn i en skiferbelagt yttergang som knytter hytten, smøreboden, skiboden og garasjen sammen. Gangen har to store lemmer som kan tas av for å gjøre rommet mer til et uterom.

Hovedetasje:
Stor stue og kjøkken med mønet tak og en-stavs eikeparkett på gulv. Stor og flott Scana vedovn. Fra stuen er det utgang til overbygget terrasse som går videre ned til stor skiferbelagt terrasse med natursteinsmur.

Stor kjøkkeninnredning fra Schmidt. Dette har integrerte hvitevarer fra Miele. Herunder kaffemaskin, dampovn, oppvaskmaskin, komfyr og induksjonstopp. Moderne barlønsing med Miele vinskap (to temperatursoner).

Separat tv-stue innredet med en-stavs eikeparkett på gulv og downlights i tak.

Hovedsoverom innredet med furugulv, dobbeltseng og garderobeskap. Dette har direkte adkomst til fullfliset baderom med varmekabler i gulv. Baderommet er innredet med vegghengt toalett, seksjon med skålvask, dusjnisje med glassbyggerstein og innfliset badekar. Downlights i tak.

Underetasje:
Fullfliset baderom som har varmekabler i gulv. Her er vegghengt toalett, seksjon med skålvask, dusjnisje med glassbyggerstein og badstu. Downlights i tak.

Tre soverom innredet med furugulv. Disse har familiekøyer og garderobeskap.

Vaskerom med betonggulv. Her er utslagsvask, opplegg for vaskemaksin og tørketrommel. Stor varmtvannstank. Sikringsskap.

Gang og vindang innredet med skifer (Oppdal) på gulv som har varmekabler. Kraftig panel på vegger som er beiset, samt downlights i tak. Vedovn i gangen.

Smørebod innredet med furugulv.

+- Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet like ved alpinanlegget på Vågslid. Eiendommen ligger høyt i terrenget og har fantastisk panoramautsikt. Nyt omgivelsene med flott utsikt til både Eivindbuvatnet og fjellene.

Praktisk Ski-in/ski-out til alpinanlegget som har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk, samt eget barnetrekk/band. Anlegget har ny varmestue med afterski og sportsbutikk. Nyere lysløype går fra litt lenger nede i feltet og videre mot Botn.

Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet. Stedet er kjent for å være et eldorado både sommers- og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, jakt og fiske.

Eiendommen ligger ved Haukelifjell – midt imellom øst og vest. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med. Dette gjør at Vågslid trekker folk fra Haugalandet, Bergen, Stavanger, Skien og Oslo.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågsli går løypene både mot Haukeliseter, turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågsli er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 minutters kjøring i fra.

Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting.

+- Omkostninger

180 000,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
192 472,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til fritidsbebyggelse. Kopi av reguleringsbestemmelser, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering i garasje, samt parkering på egen tomt.

+- Adkomst

Fra E134, ta av mot skitrekket på Vågslid/Haukeli. Ta så første vei til høyre inn Listøylvegen. Følg vegen ca. 1,4 km, og kjør rett frem inn på Ålmannvegen. Kjør ca. 150 m, og ta til venstre. Etter ca. 100 m vil du få hytta på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vedovn i stue og i mellomgang. Varmekabler i gulv i vindfang, i gang, samt på begge baderom.

+- Diverse

Hytte/brøyteavgifter:
Kontingent til Listøyl Hyttevelforening utgjør kr. 7.000,- per år. Kontingenten dekker alle felleskostnadene, herunder brøytekostnader for fellesveier samt to private p-plasser pr. eiendom hver på 5×3 m og løypekjøringskostnader.

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Tina Undheim

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
tina@meglerhuset-rele.no
Telefon
98484511

Lurer du på noe?