Velkommen til Svarttjønnåsen 27!

Vågslid - Svarttjønn - Nyoppført, lekker hytte med garasje og flott utsikt!

Prisantydning:
6 500 000,-
Eiendomstype:
P-rom/BRA:
137/195 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 6 500 000,-
Eierform
Selveier
Byggeår
2019
Primærrom
137 kvm.
Bruksareal
195 kvm.
Bruttoareal
223 kvm.
Soverom
4
Tomt
852 m²
Kommune
Vinje
GNR
99
BNR
673
Oppdragsnr.
1-0270/19

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Hytta er oppført over 2 etasjer og inneholder:

Underetasje: Entré/gang, kjellerstue, bad/vaskerom, garasjerom, skistall/smørebod og bod ved inngangsparti.

1. etasje: Stue/kjøkken, 4 soverom, bad, og gang.

+- Standard

Alle rom, med unntak av våtrom, garasje, bod ved inngangsparti og skistall/smørebod har panelte vegger, panelte himlinger og eikeparkett på gulv. Garasje og skistall har betonggulv. Bod ved inngangsparti har fliser og varmekabler.

Underetasje:
– Inngangsparti med adkomst til utvendig bod. Garasje og meget romslig skistall/smørebod ligger i umiddelbar nærhet til inngangspartiet.
– Hallen gir et godt førsteinntrykk! Her er flislagt gulv med varmekabler og downlights i himling.
– Gang med trapp opp til 1. etasje.
– Kjellerstue med mediapunkt.
– Delikat bad/vaskerom med dusjnisje/glassvegger, veggmontert klosett, baderomsmøbel med servant og opplegg/plass for vaskemaskin og trommel. Flislagt gulv/varmekabler og baderomsplater på vegger. Panelt himling med downlights.

1. etasje:
– Stor og luftig stue/kjøkkensone med god takhøyde og store vindusflater. Dekorativ vedovn. Det er 2 utganger til fremtidig opparbeidet uteområde/terrasse fra stuen.
– Smakfull, mørk kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer, fra blant annet kvalitetsleverandøren Røroshetta. Her kan du nyte utsikten mot den omkringliggende naturen, mens du disker opp middagen.
– Til sammen 4 gode soverom, hvorav to med plass til dobbeltseng.
– Bad i samme delikate stil som badet i underetasjen. Badet inneholder dusjnisje med glassdører, veggmontert klosett og baderomsmøbel med servant. Flislagt gulv/varmekabler. Baderomsplater på vegger.
– Gang med adkomst til samtlige av de øvrige rommene i 1. etasje.

Eier vil sørge for ferdigstillelse av følgende:
– Støpt inngangsparti
– Terrasse på inntil 40 m2
– Utelys
– Oppkjørsel
– Beis kledning
– Forblending med steinpanel i gavl mot vest

+- Beliggenhet

Hytta har en flott beliggenhet, ca. 816 m.o.h, på Fjellstad/Svarttjørn hyttefelt på Vågslid. EIendommen er omkranset av vakker fjellnatur og har nydelig utsikt nærmere 360 grader. Spenn på skiene og gå rett ut i det flotte langrennsnettet på Vågslid. Treningstur i lysløypa om kvelden, eller søndagstur med barna til Fossen – Her kan dere velge og vrake i et vell av turmuligheter året rundt.

Det er flere fiskevann like i nærheten, som Vågslidvatnet og Arbuvatn. Fiskekort fås kjøpt av grunneier (besøk www.inatur.no for mer info). Det er for øvrig meget gode jaktmuligheter på Haukelifjell i regi av blant annet Statskog SF og Haukeli Jeger- og Fiskarforeining.

Vågslid har en meget snøsikker beliggenhet og er kjent for å være et eldorado både sommer og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper og bademuligheter i fjellvann.

Haukelifjell Skisenter ligger ca. 5-10 minutters kjøring unna. Alpintanlegget har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/bånd. Her finner dere også trivelig varmestue med matservering, afterski (alle rettigheter) og sportsbutikk.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet som normalt starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800-1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter og turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene.

Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring fra hytta. Har dere ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 min kjøring unna.

+- Omkostninger

37 500,- Dokumentavgift (2,5% av tomteverdi)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
49 852,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen er regulert til «fritidsbolig – frittliggende», og ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsboligformål, friluftsformål, næring, skiløype m.m. For kopi av reguleringsbestemmelser og kart, konferer megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering i garasje og egen tomt.

+- Adkomst

Fra E134 retning øst: Ta første veg til høyre etter Fjellstad (Fjellstad ligger på venstre side av veien, etter både avkjørsel til skitrekket og Arbuvollen Kiosk). Ta så neste veg til høyre, følg vegen et lite stykke, og ta til venstre inn Svarttjønnvegen. Ta første veg til høyre inn på Svarttjønnåsen, og neste veg til venstre. Kjør rett frem og hold til høyre, deretter rett frem og så første til høyre. Hytta ligger på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

Avstander:
Haugesund: ca 185 km
Skien: ca 185 km
Oslo: ca 285 km
Bergen: ca 220 km
Stavanger: ca 220 km

+- Byggemåte

Støpt kjeller. Hytten er hovedsakelig oppført i trekonstruksjon. Furukledning som planlegges behandlet med Owatrol. Saltak tekket med torv.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og vedovn. Det er gulvvarme i flere rom.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Tina Undheim

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
tina@meglerhuset-rele.no
Telefon
98484511

Lurer du på noe?