Velkommen til Arbuviki vest 1!

Vågslid - Arbuviki - Tiltalende familiehytte

Prisantydning:
Solgt
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
94/96 m2
Visning:
21.09.2019 12:45-13:30
Legg til i kalender

NØKKELINFO

Prisantydning
kr Solgt
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2015
Primærrom
94 kvm.
Bruksareal
96 kvm.
Bruttoareal
129 kvm.
Soverom
4
Tomt
623 m²
Kommune
VINJE
GNR
99
BNR
758
Oppdragsnr.
1-0247/19

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Hytta er oppført over to plan og inneholder:

1. etasje/hovedetasje: Gang/trapp, stue/kjøkken, bad, vaskerom og 2 soverom.

2. etasje: Loftsstue/hems og 2 soverom.

+- Standard

Hovedetasje:
Inngangsparti med skistall/bod.

Entré/hall har flislagt gulv og plass til yttertøy og sko. Trapp opp til 2. etasje. Downlights i himling.
Fra hallen er det direkte adkomst til bod/vaskerom med ytterligere oppbevaringsplass for yttertøy.
Takket være varmekabler i gulvet i nesten hele første etasje, tørker vått tøy raskt. Vaskerommet inneholder opplegg for vaskemaskin. Fordelerskap for rør-i-rør. 120 liters bereder for varmtvann.

Særdeles behagelig og luftig hovedstue, hvor dere kan samles rundt Ludospillet om kvelden mens det knitrer i vedovnen. Meget god takhøyde og store vindusflater! God plass til både sofa og spisegruppe.

Åpen, sosial kjøkkenløsning mot stuen. Pen kjøkkeninnredning med heltre benkeplate og integrerte hvitevarer; Komfyr, platetopp, oppvasmaskin og kjøleskap. Ventilator.

Baderom med dusjkabinett, klosett, baderomsinnredning med servant og god skap/benkeplass. Stikk er montert over benkeplate. Det er vindu på badet og mekanisk avtrekksvifte. Downlights i himling, flislagt gulv med varme, panelte vegger og himling.

I 1. etasje finner dere i tillegg 2 soverom, hvorav ett hovedsoverom med plass til dobbeltseng og soverom nr. 2 med 4 sengeplasser (2 køyesenger).

2. etasje:
– 2 soverom, begge har skråtak og plass til dobbeltseng.
– Hems/loftstue med skråtak og åpning/utsyn mot stuen i 1. etasje.

Overflater:
Gulv: Parkett. Fliser i våtrom og i hall/gang.
Vegger: Det er i vesentlig grad benyttet panel.
Himlinger: Panelte flater.

+- Beliggenhet

Hytta har en flott beliggenhet i Arbuviki på Vågslid, ca. 840 m.o.h. Eiendommen er omkranset av vakker fjellnatur. Spenn på skiene og gå rett ut i det flotte langrennsnettet på Vågslid. Treningstur i lysløypa om kvelden, eller søndagstur med barna til Fossen – Her kan dere velge og vrake i et vell av turmuligheter året rundt.

Det er flere fiskevann like i nærheten, som Vågslidvatnet og Arbuvatn. Fiskekort fås normalt kjøpt av grunneier (besøk www.inatur.no for mer info). Det er for øvrig meget gode jaktmuligheter på Haukelifjell i regi av blant annet Statskog SF og Haukeli Jeger- og Fiskarforeining.

Vågslid har en meget snøsikker beliggenhet og er kjent for å være et eldorado både sommer og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper og bademuligheter i fjellvann.

Haukelifjell Skisenter ligger ca. 5-10 minutters kjøring unna. Alpintanlegget har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/bånd. Her finner dere også trivelig varmestue med matservering, afterski (alle rettigheter) og sportsbutikk.

Snøforholdene i området er historisk meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet som normalt starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800-1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter og turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene.

Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring fra hytta. Har dere ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 min kjøring unna.

+- Omkostninger

83 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————
96 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsboligformål. Kopi av kart og bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

+- Parkering

Parkering på egen tomt.

+- Adkomst

Fra E134, Vågslid – Ta av ved Fjellstad mot Storrlineset/Arbuviki. Følg veien mot sydvest og deretter mot vest (Vågslidvegen). Ta så til venstre inn på Arbuviki Vest og til venstre igjen. Hytta ligger på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Fritidsbolig oppført i 2015 over to plan. Fritidsboligen er oppført på støpt såle, betonggulv. Bindingsverk i trekonstruksjon som er utvendig kledd med trepaneler og kraftig listverk. Etasjeskiller i tre. Saltak som er utvendig tekket med duk/knotteplast og torv. Tilstanden på fritidsboligen fremstår som god, både innvendig og utvendig. Det må allikevel påregnes fremtidig vedlikehold av boligen. Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og vedfyrt. Det er varmekabler i gulv i hele hovedetasjen med unntak av bodene.

+- Diverse

Det er pliktig medlemskap i velforening ved kjøp av denne eiendommen.
Selger opplyser at elektrisk vifte på badet kan fryse ved ekstremkulde.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Tina Undheim

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
tina@meglerhuset-rele.no
Telefon
98484511

Lurer du på noe?