Velkommen til Nordre Ådlandsveg 6!

Karmøy - Åkrehamn - Sentralt beliggende enebolig rett ved Åkrasanden

Prisantydning:
Solgt
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
204/204 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr Solgt
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1972
Primærrom
204 kvm.
Bruksareal
204 kvm.
Bruttoareal
232 kvm.
Soverom
4
Tomt
839 m²
Kommune
Karmøy
GNR
17
BNR
66
Oppdragsnr.
1-0063/19
Finnkode
157300206

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Enebolig innredet over 3 plan som inneholder:

U-etasje:
Gang, vaskerom, bad, 2 soverom og stue.

1.etasje:
Gang m/trapp, gang, bad, soverom, kjøkken og stue.

Loft:
Gang og 2 soverom.

+- Standard

Enebolig beliggende sentralt i Åkrahamn med stor og flat hage som er perfekt til utelek. Kort gange til kjente Åkrasanden. Boligen er hovedsaklig innredet med laminat på gulv og malte overflater på vegger.

U-etasje (ikke godkjent):
Kjellerstue med flere innredeningsmuligheter.

2 soverom.

Bad med belegg på gulv og baderomspanel. Det inneholder wc, dusj og baderomsinnredning med servant og overhengende speil. Varmekabler i gulv.

Vaskerom med belegg på gul og malte bygningsplater på vegger. Det inneholder varmtvannsbereder (200l.), sentralstøvsuger og opplegg for vaskemaksin. Skittentøyssjakt fra de andre badene.

Gang.

1.etasje:
Lys og romslig stue med flere innredningsmuligheter. Vedovn. Utgang fra stue til terrasse med trapp videre til hage. Downlights i tak.

Hvitt kjøkken med slette fronter og integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Plass til frokostbord og praktisk barløsning. Downlights i tak.

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe og utgang til terrasse. Downlights i tak.

Meget pent bad med fliser på gulv og baderomspanel på vegger. Det inneholder wc, dusjkabinett, badekar og baderomsinnredning med servant og overhengende speil. Varmekabler i gulv. Downlights i tak.

Gang med downlights i tak.

Gang med trapp og fliser på gulv. Garderobeskap. Downlights i tak.

Loft (ikke godkjent innredet):
2 soverom, hvor det ene har god lagringsplass i knevegger.

Gang.

Det er installert luft til luft varmepumpe i boligen.

+- Beliggenhet

Stor og solrik eiendom i rolig og barnevennlig boligområde.

Attraktiv og sentral beliggenhet på Åkra. Rolig strøk med kort avstand til de fleste fasiliteter. Herunder butikker, skoler og barnehager.

Åkrasanden – et idyllisk sanddynelandskap, ligger kun et par hundre meter unna. Dette er en av Norges flotteste strender. Her kan man virkelig nyte norsk sommer på sitt beste. Flott og populært turområde hele året.

Utdrag fra visitkarmoy.no:
Vest i havet ytterst mot Nordsjøen, ligger byen Åkrehamn med vakre sandstrender og svaberg. Befolkningen her har alltid vært knyttet til sjøen og fiskeindustrien, siden storhavet ligger rett utenfor stuedøren. Gamle Åkra kommune var i sin tid landets største fiskerikommune og ennå finnes et aktivt fiskerimiljø her. Fra det gamle havneområde med idylliske små trehus, går fremdeles sjarkfiskerne ut til fiskefeltene hver morgen. Fiskerne leverer fangsten i havna senere på dagen, og de fleste dager kan en kjøpe fersk fisk, reker eller krabbe i havna.

Kystmuseet nede ved havna viser hvordan livet var i Åkrehamn i tidligere tider. Her formidles også historier om kontakten mellom Vestkarmøy og USA.

Videre mot sør fra havnen, kommer vi til den nydelige sandstranden Åkrasanden. Åkrasanden ble kåret til Norges flotteste strand i 2014! Langs den 2 km lange kultur og naturstien til Ferkingstad kan du oppdage et rikt fauna Ñ og fugleliv.

Skal du handle finner du AMFI kjøpensenter med mange butikker midt i sentrum. Har ligger også Karmøys enesete sushi restaurant, Vietnam House.

+- Omkostninger

74 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
87 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger utenfor regulert område, men er i kommuneplanens arealdel merket som «gul», dvs. at kommunale myndigheter ser på området som et fremtidig boligområde.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering på egen tomt.

+- Adkomst

Fra Kopervik følg skiltingen til Åkra. Fra sentrum er det ca. 1,3 km. før du tar til venstre inn Nordre Ådlandsveg. Ta så førstre til venstre og boligen er den andre på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Rele skilt til annonsert visning.

+- Byggemåte

Bolig oppført på plasstøpt betong, betonggulv. Etasjeskillere i tre. Tradisjonelt bindingsverk i trekonstrkusjon utvendig kledd med trepaneler. Saltak med utstikk i trekonstruksjon utvendig tekket med betongtakstein.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Ved og elektrisk.

Varmekabler i gulv på begge bad. Varmepumpe. Vedovn i stue.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Boligens underetasje og loftsetasje avviker fra tegninger, på de originale tegningene er det ikke søkt innredet i underetasjen og loftsetasjen.

Kontakt

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93492224

Lurer du på noe?