Velkommen til Svarttjønnåsen 28!

Vinje

Fjellstad/Svarttjørn - Påkostet hytte med nydelig utsiktbeliggenhet

Prisantydning:
 6 500 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
106/116 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  6 500 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2013
Primærrom
106 kvm.
Bruksareal
116 kvm.
Bruttoareal
128 kvm.
Soverom
3
Tomt
1064 m²
Kommune
Vinje
GNR
99
BNR
671
Oppdragsnr.
1-0403/19
Finnkode
190856192

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Hytta er oppført over flere halvplan og inneholder:

Underetasje: Utvendig skibod, vindfang, gang, soverom, bad og vaskerom.

1. etasje: Stue/kjøkken.

Mesanin: Gang, 2 soverom, bad, bod og kott.

Hems: Areal er ikke målbart grunnet takhøyde under 1,9 meter. Gulvarealet på hemsen utgjør 17 m2.

+- Standard

Underetasje:
– Overbygget inngangsparti med praktisk, utvendig skibod.
– Vindfang med flisbelagt gulv/varmekabler. Herfra er det direkte adkomst til bod/vaskerom med flislagt gulv/varmekabler og oppbevaringsplass for yttertøy og sko.
– Gang/hall med adkomst til samtlige rom i underetasje, samt trapp opp til 1. etasje.
– Hovedsoverom med nydelig utsyn mot naturen utenfor. Garderobeløsning.
– Pent bad med dusjnisje, veggmontert klosett og baderomsmøbel med helstøpt servant samt speil. Avtrekksvifte. Flislagt gulv med varmekabler og sokkellist. Vegger er kledd i panel (fliser i våtsone).

1. etasje:
Fantastisk, sosial oppholdssone med mange innredningsmuligheter. Det er gulvvarme i hele etasjen. I stuen er det meget god takhøyde og en hel vegg dedikert til vindusflater. Dette skaper en særdeles luftig atmosfære, og lar samtidig utsikten komme til sin rett. En vedovn er en selvfølge i ei skikkelig fjellhytte og skaper både stemning og varme på kalde høst- og vinterdager. Åpen kjøkkenløsning mot stue. Lekker kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer; Komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, kjøl/frys og vinskap. Dekorativ, fritthengende ventilator over platetopp. Utgang til skiferbelagt uteområde.

Mesanin:
– To soverom, begge med spesialbygget familiekøye.
– Baderom med dusjnisje, flislagt gulv/varmekabler med sokkellist, veggmontert klosett og baderomsmøbel med servant og speil. Avtrekksvifte. Veggene er kledd med panel.
– Gang med trapp opp til hems.
– Meget god oppbevaringsplass i bod og kott.

Hyggelig hems med gulvareal på 17 kvadratmeter. Vindu mot stuen i 1. etasje. Skråtak. Det er lagt opp til to sengeplasser på hemsen, dog er ikke hemsarealet godkjent som oppholdsrom.

Overflater:
Gulv: Parkett og fliser. Betongdekke i utvendig bod.
Vegger: Panelte flater.
Himlinger: Panelte flater.

+- Beliggenhet

Hytta har en flott, solrik beliggenhet innerst og øverst i blindvei, ca. 830 m.o.h, på Fjellstad/Svarttjørn hyttefelt på Vågslid. Eiendommen er omkranset av vakker fjellnatur og har nydelig 360 graders utsikt mot blant annet Vågslidvatnet. Spenn på skiene og gå rett ut i det flotte langrennsnettet på Vågslid. Treningstur i lysløypa om kvelden, eller søndagstur med barna til Fossen – Her kan dere velge og vrake i et vell av turmuligheter året rundt.

Det er flere fiskevann like i nærheten, som Vågslidvatnet og Arbuvatn. Fiskekort fås normalt kjøpt av grunneier (besøk www.inatur.no for mer info). Det er for øvrig meget gode jaktmuligheter på Haukelifjell i regi av blant annet Statskog SF og Haukeli Jeger- og Fiskarforeining.

Vågslid har en meget snøsikker beliggenhet og er kjent for å være et eldorado både sommer og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper og bademuligheter i fjellvann.

Haukelifjell Skisenter ligger ca. 5-10 minutters kjøring unna. Alpintanlegget har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/bånd. Her finner dere også trivelig varmestue med matservering, afterski (alle rettigheter) og sportsbutikk.

Snøforholdene i området er historisk meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet som normalt starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800-1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter og turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene.

Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring fra hytta. Har dere ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 min kjøring unna.

+- Omkostninger

162 500,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
174 852,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen er regulert til «fritidsbolig – frittliggende», og ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsboligformål, friluftsformål, næring, skiløype m.m. For kopi av reguleringsbestemmelser og kart, konferer megler.

+- Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen eiendom, like ved inngangsparti.

+- Adkomst

Fra E134 retning øst: Ta første veg til høyre etter Fjellstad (Fjellstad ligger på venstre side av veien, etter både avkjørsel til skitrekket og Arbuvollen Kiosk). Ta så neste veg til høyre, følg vegen et lite stykke, og ta til venstre inn Svarttjønnvegen. Ta første veg til høyre inn på Svarttjønnåsen, og neste veg til venstre. Kjør rett frem og ta til venstre. Hytta ligger i enden av veien.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

Avstander:
Haugesund: ca 185 km
Skien: ca 185 km
Oslo: ca 285 km
Bergen: ca 220 km
Stavanger: ca 220 km

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Fritidsbolig over flere halvetasjer oppført i 2013. Boligen er oppført på støpt såle, betonggulv. Utvendig naturstein med pålagt skifer. Bindingsverk i trekonstruksjon, som er utvendig kledd med trepaneler. Etasjeskillere i tre. Saltak i trekonstruksjon som er utvendig tekket med duk/knotteplast og torv. Takrenner i tre og kjetting. Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og vedfyrt. Det er varmekabler i store deler av boligen, hovedsakelig underetasje, stue/kjøkken og våtrom.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?