Velkommen til Asparhaug 12!

Tysvær - Frakkagjerd - Enebolig med garasje - Barnevennlig område

Prisantydning:
Solgt
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
174/183 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr Solgt
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1985
Primærrom
174 kvm.
Bruksareal
183 kvm.
Bruttoareal
207 kvm.
Soverom
4
Tomt
845 m²
Kommune
TYSVÆR
GNR
71
BNR
219
Oppdragsnr.
1-0241/19

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Spennende bolig som må ses. Her er det løsninger du vil falle for. Kjøkkenet er koselig, innbydende, et stort allrom med alle hvitevarer, i eget plan på nivå med hagen. Et naturlig samlingssted. Det er flere gode romløsninger som må ses. Velkommen for egen besiktigelse!

Eneboligen er innredet over 3 plan og inneholder:

U-etasje:
Gang med bi-inngang, bod, vaskerom, soverom og kjellerstue.

1.etasje:
Vindfang, gang, gjestetoalett, kjøkken og stue med utgang til terrasse.

2.etasje:
Gang, bad og 3 soverom.

I tillegg har boligen garasje på 27 m2 BRA som ble bygget i 1998.

+- Standard

Pent innredet enebolig i barnevennlig og rolig område på Frakkagjerd. Stor og flat plen, med prydbusker og lekehytte. Boligen er hovedsaklig innredet med tapet og malte overflater på vegger.

U-etasje:
Kjellerstue som har varmepumpe og vedovn.

Soverom.

Helfliset vaskerom som inneholder utslagsvask nedfelt i benkeplate, opplegg for vaskemaskin og varmtvannsbereder. God lagringsplass.

Bod.

Gang med bi-inngang.

1.etasje:
Romslig stue med flere innredningsmuligheter og karnapp. Det er installert varmepumpe og peisovn i kleberstein so gir god varme. Utgang til terrasse og videre trapp til hage.

Fra stue går det liten trapp ned til stort kjøkken med plass til spisebord og sofagruppe. Lys kjøkkeninnredning med profilerte fronter. God skap- og arbeidsplass, samt god takhøyde. Integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp,mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kombiskap. Fliser mellom benkeplate og overskap.

Gjestetoalett med fliser på gulv og malte overflater på vegger. Det inneholder wc og baderomsinnredning med servant og overhengende speil.

Gang med oppheng for ytterklær, trapp opp til 2.etasje og dør til u-etasje.

Vindfang.

2.etasje:
3 soverom, hvor det ene har utgang til balkong og et annet har skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Helfliset bad som inneholder wc, dusjkabinett og baderomsinnredning med servant, god lagringsplass og overhengende speil med belysning. Varmekabler i gulv. God lagringsplass i knevegger.

Gang.

Det er installert sentralstøvsuger i boligen.

+- Beliggenhet

Idyllisk, populær beliggenhet på Asparhaug på Frakkagjerd.

Området er barnevennlig, og det er trygg vei til lekeplasser, idrettspark, barne- og ungdomsskole. I tillegg ligger den populære ungdomsklubben Avanti innen gangavstand. Kort avstand til nærmeste barnehage.

Liten spasertur til sandstrand og brygge ved Aksdalvannet. Der er det også fotballbane og volleyballbane. Dragavika er en populær badestrand som ligger en liten kjøretur unna.

Flere flotte turmuligheter i området. Helgelandsfjellet og Nappatjørn med lysløype for å nevne noen. Førresfjorden med fiskemuligheter.

Gangavstand til 2 dagligvarebutikker, Toma gatekjøkken, Minutten grill, Heron treningssenter og apotek. Flotte turområder ved Aksdalvatnet og omegn.

Det tar ca. 7 minutter å kjøre til Aksdal senter/Tysværtunet, ca. 10 minutter til handelsområdet på Raglamyr, og ca. 15 minutter inn til Haugesund.

+- Omkostninger

82 500,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
94 852,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Parkering i garasje og ellers på egen tomt.

+- Adkomst

Fra Haugesund følg skilting mot Aksdal, ved rundkjøring på Frakkagjerd ta til høyre. Etter et stykke kommer Asparhaug på venstre hånd. Følg veien ca. 120 m. ta til venstre, og boligen er den første på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Rele skilt til annonsert visning.

+- Byggemåte

Enebolig:
Fundamenter av betong. Grunnmur av sementblokker. Yttervegger og tak i trekonstruksjoner. Saltak oppført som sperretak. Tekket med betongtakstein.

Garasje:
Fundamenter av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre. Kledd med trepanel. Tak i trekonstruksjon. Tekket med betongtakstein. Renner og nedløp av plast. Leddport og sidedør av tre. Malt utførelse. El. portåpner.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Ved og eletrisk.

2 varmepumper installert i boligen, ene er på stue i 1.etasje og den andre er i kjellerstue i u-etasje. Varmekabler i gulv på bad på loft, kjøkken i 1.etg., soverom i u-etg. og gang i u-etg. Peisovn i stue i 1.etasje og vedovn i kjellerstue i u-etasje.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Boligens underetasje avviker fra tegninger, på de originale tegningene er det ikke søkt innredet i underetasjen.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Lurer du på noe?