Velkommen til Gamle Skjoldavegen 38!

Haugesund

Haugesund - Skåredalen - Ny og moderne enebolig - Flotte turområder - 3 soverom

Prisantydning:
 3 890 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
124/132 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 890 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2019
Primærrom
124 kvm.
Bruksareal
132 kvm.
Bruttoareal
159 kvm.
Soverom
3
Tomt
785 m²
Kommune
Haugesund
GNR
31
BNR
337
Oppdragsnr.
1-0199/19
Finnkode
156333273

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Velkommen til Gamle Skjoldavegen 38! Ny og moderne enebolig. Bolig med god standard både utvendig og innvendig. Det er skapt et koselig og spennende uteområde med beplatning, plen, natursteinsmurer og detaljer. I tillegg er det tatt vare på en bunkers. Et rom med tykke vegger og som er frittligende fra huset, i hagen, men hører til denne boligen. Pent område av Skåredalen. Boligen går over 3 plan og inneholder:

U-etasje:
Teknisk rom, gang, bad/vaskerom og 2 soverom.

1.etasje:
Gang og stue med åpen kjøkkenløsning.

2.etasje:
Bad, soverom og utgang takterrasse.

I tillegg har boligen en utvendig bod.

+- Standard

Ny og moderne enebolig med flott og barmevennlig beliggenhet i Skåredalen. Flott utsikt fra stue mot Gåsavatnet. Boligen er hovedsaklig innredet med parkett på gulv og malte overflater på vegger.

U-etasje:
Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe og utgang til hage.

Romslig soverom med garderobeskap.

Helfliset bad med vegghengt wc, dusj med glassfoldedører og baderomsinnredning fra Aubo med lagringsplass og helstøpt servant med overhengende speil med belysning. Downlights i tak. Eget avlukke til vaskeromsdelen med fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Det inneholder opplegg til vaskemaskin.

Gang med trapp fra 1.etasje.

Teknisk rom som også kan bli brukt til lagringsplass.

1.etasje:
Stue med flere innrednings muligheter. Downlights i tak.

Åpen kjøkkenløsning fra stue. Hvit kjøkkeninnredning fra Aubo med slette fronter. Integrerte hvitevarer som platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap. Downlights i tak.

Gang med Pergo laminat på gulv og trapp til 2.etasje og til u-etasje. Varmekaber i gulv. Downlights i tak.

2.etasje:
Loftstue med flott utsikt fra de store vinduene mot nærområdet. Utgang til takterrasse. Stort og godt soverom med flott utsikt..

Helfliset bad som inneholder wc, dusj med glassdør og baderomsinnredning fra Aubo med helstøpt servant med lagringsplass og overhengende speil med overhengende belysning. Varmekabler i gulv. Downlights i tak.

Det er balansert ventilasjon i boligen. Boligen er også tilrettelagt for smarthus løsning opplyser utbygger.

+- Beliggenhet

Tenk deg å kunne bo like i sentrum av byens flotte tur- og rekreasjonsområder. Dette er områder som blir benyttet til turgåing hele året. Om sommeren er det stor badeaktivitet i Eivindsvannet, og her kan man til og med gå på skøyter om vinteren. Legg søndagsturen til Kringsjåhytten med kaffe og vafler.

Boligen ligger i endevei som nest siste hus, på venstre side, før grusvei som fører en til fots opp Vardafjellet med utsikt over hele byen. Samme grusvei gir deg en snarvei ned til sentrum, ca. 20 min. gange.

Barnevennlig område med trygg skolevei til Skåredalen barne- og ungdomskole. Videre er det kort avstand til blant annet Steinsfjellet barnehage og Espira Skåredalen.

Avstanden til Raglamyr er kort. Her finner man nesten alt, hvertfall noe for en hver smak. Her kan man nyte en bedre lunsj, finne antrekket til lørdagskvelden, eller like gjerne storhandle inn til uken som kommer. Dagligvarehandelen gjøres på Kiwi like bortenfor.

+- Omkostninger

5 500,- Dokumentavgift (2,5% av andel tomteverdi)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
17 852,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Parkering på felles tomt.

Selger opplyser at det fastsatt plass til carport på felles tomt.

+- Adkomst

Fra Flotmyr følg Skjoldavegen mot Skåredalen. Like før Gåsavatnet ta til høyre inn Gamle Skjoldavegen. Følg veien ca. 450 m. og boligen kommer på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele til annonsert visning.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk.

Varmekabler i gulv på bad/vaskerom i u-etasje, på bad i 2.etasje og i gang i 1.etasje. Varmepumpe i trapp til 2.etasje.

+- Diverse

Vi oppfordrer alle interessenter til å sette seg godt inn i sameiets vedtekter.

Kommunale avgifter er estimert i samarbeid med Haugesund kommune for at det bor en familie på 4 i boligen. Disse avgiftene vil variere etter bruk. Renovasjonsavgiften er inkludert i opplyste sum.

Felles gasstank for Gamle Skjoldavegen 36, 37 og 38/40 står på felles tomt for 38/40. Selger opplyser at 38/40 eier 1/3 av denne tanken og de utgifter som medfølger her.

Det er vedtektsfestet eksklusiv bruksrett til deler av tomten iht. vedlagte vedtekter. Slik eksklusiv bruksrett kan etter Lov om Eierseksjoner vedtektfestes for inntil 30 år. Etter 30 år kan eierne av seksjonene fastsette nye vedtekter etter det som på dette tidspunktet er gjeldende eierseksjonsloven.

På grunn av at boligen var å anse som ferdigstilt julen 2018, og at det forutsettes at det ville bli gitt ferdigattest/uferdigattest på det tidspunktet, vil det ikke stilles garantistillelse etter ny § 2-11 vedr salg av nyoppført bolig. Boligen selges ihht til Avhendingsloven.

Det følger av avhendingsloven § 3-1 at der det ikke er avtalt noe særskilt etter avhendingsloven § 1-2, gjelder § 3-2 til § 3-6.

I dette tilfellet selges eiendommen «som den er», jf. avhendingsloven § 3-9. Lovens normalordning, som beskrevet i avhendingsloven § 3-2 til § 3-6, fravikes.

En «som den er» klausul overfører risikoen for skjulte feil og mangler fra selger til kjøper. Selger er likevel ansvarlig dersom eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn det kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingsloven § 3-9 annet punktum.

Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses oppfylt. Det antas at en «som den er» klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?