Velkommen til Spannalia 32A!

Fastlands-Karmøy - Spanne - Flott leilighet med 3 soverom - Garasjeplass - Livsløpstandard

Prisantydning:
Solgt
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
92/92 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr Solgt
Fellesutg.
kr 1 970,- per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Eierform
Eierseksjon
Byggeår
2014
Primærrom
92 kvm.
Bruksareal
92 kvm.
Bruttoareal
102 kvm.
Soverom
3
Tomt
24709 m²
Kommune
KARMØY
GNR
149
BNR
453
Oppdragsnr.
1-0221/19

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Leiligheten ligger i 1. etasje, har stor, flott og påbygget terrasse som går rundt på to sider av leiligheten og er kjekk for både store og små.

Leiligheten er meget pen og i tillegg påkostet med listfrie overganger til tak, Led spotter i tak på kjøkken, bad, stue og gang. Lekkert både bad og kjøkken, ekstra stor terrasse, walk in closet med masse plass.
Velkommen inn!

Leiligheten inneholder:

Hall med garderobe, vaskerom med masse oppbevaringsplass, fullfliset bad med stor dusj/ vask i seksjon/vegghangt wc, 3 soverom (ett er nå walk in closet),

I tillegg har boligen fast plass i felles garasjeanlegg og bod på felles arealer.

+- Standard

Boligen er hovedsaklig innredet med parkett på gulv og malte overflater på vegger og er påkostet med listfrie overganger til tak. Lameller i vindu på stue følger med i salget.

Stue med plass til flere sittegrupper og utgang til stor og delvis overbygget terrasse, perfekt for late sommerdager. Led downlights i tak. Varmepumpe.

Åpen kjøkkenløsning fra stue. Hvit kjøkkeninnredning med slette fronter, underlimt vask og integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskemaskin, kjøleskap og frys.
Led downlights i tak for riktig stemning og lavt forbruk..

Stort foredresoverom.

2 barnesoverom, det ene blir brukt til walk-in closet, her medfølger garderobe/oppheng. I det endre, som er brukt som soverom, medfølger ikke garderobeløsningen.

Lekkert, helfliset bad som inneholder vegghengt wc, stor dusj og baderomsinnredning med servant. Led downlights i tak. Varmekabler i gulv.

Vaskerom med belegg på gulv og malte vegger. Det inneholder arbeidsbenk, skap, skoskap og opplegg for vaskemaskin.

Hall med garderobe. Led downlights i tak.

Boligen har installert varmepumpe på stue og har balansert ventilasjon.

+- Beliggenhet

Nyere og etablert boligområde på Spanne, med kort avstand til de fleste fasiliteter.

Området har de fleste fasiliteter innenfor korte avstander. Kort gange til både skole, barnehager og idrettsanlegg.

Leiligheten er et ypperlig utgangspunkt for rekreasjon i nærområdet eller lengre turer. Søndagsturen legges gjerne til Tronefjell (151 moh.) eller Spannavarden (146 moh.). Spaserturer i flatere terreng, eksempelvis med barnevogn, er ypperlig innover Spannhelgelandsvegen og tilbake på Moksheimstien i Norheimskogen. Ved Moksheimsvatnet langs stien er det også en åpen hytte/gapahauk og tilhørende benker hvor man kan raste og mate endene.

Idrettsanleggene på Norheim er ypperlig for barn i alle aldre. Barn fra 3-6 år elsker All-idrettstimene som arrangeres i Norheimshallen. Utover dette har SK Nord meget flotte fasiliteter for både fotball og håndball. I tilknytning til idrettsanlegget ligger også Norheim kulturhus med varierte tilbud i tillegg til faste aktiviteter som fredagsklubben og diskotek på Basement.

Leiligheten ligger strategisk til med tanke på T-forbindelsen. Det er herfra gangavstand til både Oasen og Amanda, og populære Burger King ligger like bortenfor leiligheten. Det samme gjør den nye døgnåpne Shell stasjonen. Kiwi ligger like bortenfor der igjen med langåpent.

De fleste i området har seg jevnlig en svipptur innom Spanne plantesalg, for å handle noen planter og for å hilse på dyrene som bor der. Både ender, kaniner og esel er til stor stas for barna. Det går også 3 lamaer på beitet, til skrekkblandet fryd selv for de voksne.

Grensen mellom byn og naturomgivelser med bondegårder og sauebeiter har gjort området kjent som: «Spanne – midt i mellom byen og landet.»

+- Omkostninger

57 375,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
65 727- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Parkering i garasje, samt god parkering på felles gjesteparkering.

+- Adkomst

Fra Haugesund ta til venstre ved Opelbygget, og til høyre igjen i første rundkjøring. Følg Spannavegen igjennom neste rundkjøring også. Ta så første til venstre. Følg veien ca. 125 m. og ta til venstre.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Rele skilt til annonsert visning.

+- Byggemåte

Støpt plate av betong, tre-bindingsverk kledd med trepanel. Etasjeskillere i betong. Tak tekket med sarnafil.

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Boligen har innlagt Altibox fra Haugaland Kraft, med mulighet for alle multimedialøsninger som tilbys her.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Tine Nilssen Norstrand

Stilling
Medhjelper
E-post
tine@meglerhuset-rele.no
Telefon
97580353

Lurer du på noe?