Velkommen til Haraldsgata 181!

Haugesund

Haugesund - Sentrum - Toppleilighet m/to store terrasser - Flott utsikt over by og mot sjø - 2 Park.pl. i lukket anlegg

Prisantydning:
 7 600 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
201/211 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  7 600 000
Fellesutg.
kr  2 326 per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
2007
Primærrom
201 kvm.
Bruksareal
211 kvm.
Bruttoareal
230 kvm.
Soverom
3
Tomt
454 m²
Kommune
Haugesund
GNR
40
BNR
337
Oppdragsnr.
1-0093/19

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Haraldsgata 181! En arkitekttegnet toppleilighet som ligger midt i hjertet av Haugesund sentrum i hjertet av Haugesund! Her har man gangavstand til alle byens fasiliteter. Leiligheten er særpreget og har en praktisk og innbydende planløsning. Leiligheten har mange teknisk gode fasiliteter, innebygde høyttalere i flere rom, downlight, terrassevarmere, gasspeis og jacuzzi for å nevne noen. Her har man to store terrasser med panoramautsikt over byen og videre mot havet, 180 graders utsikt! Boligen er hovedsaklig innredet med parkett på gulv og malte overflater på vegger. Det er innfelte høytalere i tak fra Bose i følgende rom: begge stuer, hovedsoverom, kjøkken, bad og terrasse i 1.etasje. Boligen bør sees.

+- Innhold

Velkommen til Haraldsgata 181! Leiligheten er innredet over 2 plan, 4. og 5.etasje i bygget. Stor og flott leilighet med en urban beliggenhet midt i Haugesund. Den inneholder:

1.etasje:
Gang, teknisk rom, bod, trapperom, gjestetoalett, soverom/kontor, kjøkken og stue.

2.etasje:
Trapperom, vaskerom, garderobe, bad, 2 soverom og stue.

I tillegg har boligen tilhørende bod på fellesarealer.

+- Standard

Arkitekttegnet toppleilighet i hjertet av Haugesund! Her har man gangavstand til alle byens fasiliteter.
Boligen er hovedsaklig innredet med parkett på gulv og malte overflater på vegger. Det er innfelte høytalere i tak fra Bose i følgende rom: begge stuer, hovedsoverom, kjøkken, bad og terrasse i 1.etasje.

1.etasje:
Stue med store vinduer som gir godt, naturlig lys. Gasspeis og downlights i tak. Flott utsikt fra både stue og fra terrasse som man har direkte adkomst til via skyvedør. Skiferbelagt terrasse med downlights i tak og terrassevarmere. Flott levegg mot nord med sjøkardekor.

Hvit kjøkkeninnredning fra Schmidt med slette fronter og god skapplass. Det er god arbeidsplass på benkeplate og en praktisk kjøkkenøy som også er en flott frokostplass. Integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, gasstopp, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Det er plass til amerikansk kjøleskap med opplegg for vann. Downlights i tak.

Soverom brukt som kontor.

Helfliset gjestetoalett som inneholder vegghengt wc og baderomsinnredning med servant og overhengende speil med belysning. Downlights i tak.

Gang med fliser på gulv og skyvedørsgarderobe. Downlights i tak.

Teknisk rom og bod.

2.etasje:
Stue med flere innredningsmuligheter, også her er det store vinduer som gir godt, naturlig lys og en fantastisk utsikt. Downlights i tak. Utgang til terrasse som har innglasset jacuzzi og flott utsikt.

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe med speilfronter og downlights i tak. Direkte adkomst garderoberom og videre til bad.

Soverom med skyvedørsgarderobe og downlights i tak.

Helfliset bad som inneholder vegghengt wc, dusj og baderomsinnredning med dobbel servant og overhengende speil med belysning. God oppbevaringsplass både under servanter og i dobbelt høyskap. Varmekabler i gulv. Downlights i tak og naturliglys fra takvindu.

Vaskerom med fliser på gulv. Det inneholder varmstvannsbereder (200l.) og opplegg for vaskemaskin.

+- Beliggenhet

Fra din bolig i Haraldsgata 181 kan du gå til det aller meste. Sentrum med alle tilbudene du trenger ligger like utenfor. Er det ikke fint å tenke på?

Så enten du ønsker å få med deg en teateroppsetning, treffe venner over en kaffe, kjøpe klær til sommerfesten eller få anbefalt en hvitvin til rekene du skal ha på lørdag er alt dette like i nærheten. Bilen står og bena går. Bare det i seg selv er en god investering.

Men i sentrum finner du ikke bare motebutikker, spisesteder, kafeer, optikere, og yrende folkeliv. Sykehuset er like rundt hjørnet, HVL like bortenfor og når fotballfeberen kaller, er jammen ikke stadion langt unna den heller. En rekker knapt å få varmen i kroppen før en sitter der, helt fremme på stolen, og maner de hvitkledde til å «peisa på» for et nytt år i Eliteserien.

Søndagsturen legges gjerne til Vangen eller Djupadalen – selv da med gåavstand fra døren. Ta en kopp kaffe og et pust i bakken ved HIL-hytta, og returner hjem til søndagsmiddagen.

Haraldsgata 181 er det nærmeste man kommer sentrum. Her er det bygget flere moderne nybygg, samtidig som den eldre bebyggelse er rehabilitert.

+- Omkostninger

202 500,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
210 752,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

2 egne parkeringsplasser i lukket garasjeanlegg.

+- Adkomst

Fra rundkjøring ved Flotmyr, følg Tuhauggata mot sentrum. I det 7. krysset tar man til venstre, følg veien og leiligheten ligger i det nest siste bygget på venstre side før krysset.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Rele skilt til annonsert visning.

+- Byggemåte

Bygninger er oppført i all hovedsak mur, med hulldekker i etasjeskillere. Det er ellers standard bindingsverk. Flate tak, tekket med sanafil.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Gass og elektrisk.

Gasspeis i stue. Varmekabler i gulv på bad i 2.etasje. Varmepumpe med kjølefunksjon.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Sameiet Haraldsgata 183 eier i fellesskap inngangsparti med heis/trapperom fra Haraldsgata. Dette har fungert greit siden 2005 og kostnadene fordeles etter en brøk. Det er nå ønskelig fra begge sameiene og lage en skriftlig avtale. Dette skal behandles på årsmøte høsten 2019 opplyser styreleder.

Styreleder opplyser at det er besluttet å male fasaden, og det skal sees på om det er behov for oppussing av felles trapperom/gang, dette i samarbeid med sameiet i Haraldsgata 177.

Kontakt

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93492224

Lurer du på noe?