Velkommen til Svarttjønnåsen 31!

Vågslid - Fjellstad/Svarttjørn - Pen og arealeffektiv familiehytte med flott beliggenhet - Utsikt mot Vågslidvatnet

Prisantydning:
Solgt
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
65/73 m2
Visning:
31.08.2019 13:00-14:00
Legg til i kalender

NØKKELINFO

Prisantydning
kr Solgt
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
1994
Primærrom
65 kvm.
Bruksareal
73 kvm.
Bruttoareal
107 kvm.
Soverom
4
Tomt
862 m²
Kommune
VINJE
GNR
99
BNR
194
Oppdragsnr.
1-0086/19

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Hytta er oppført over ett plan + hems og inneholder:

1. etasje: Stue/kjøkken, 2 soverom, bad/badstue, gang/hall (med trapp opp til hems), vindfang, innvendig bod og utvendig bod.

Hems: 2 rom benyttet som soverom.

+- Standard

Overbygget inngangsparti med adkomst via den store terrassen. Det er utebod like ved inngangen for oppbevaring av skiutstyr og lignende. Vindfang med varmekabler i gulv som gir en lun velkomst. Plass til yttertøy og sko. Adkomst til innvendig bod.

Luftig gang/hall med trapp opp til hemsen.

Trivelig stue med svært god takhøyde og mange vindusflater. Vedovnen fra Dovre gir både varme og hygge på kalde vinterkvelder i fjellheimen. Fra stuen er det utgang til stor terrasse mot vest hvor dere kan nyte utsikten mot fjellene og fine dager i solveggen.

Kjøkken i sosial åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning fra Norema i tre med benkeplate i laminert spon. Ventilator og komfyr er fra 2018.

Hytta har to gode soverom i 1. etasje og to rom brukt som soverom på hemsen. Hovedsoverom har dobbeltseng, soverom nr. 2 har køyeseng pg rommene på hemsen har begge dobbeltseng (150 x 200 cm). Rommene på hemsen er ikke navngitt i byggetegningene.

Bad med baderomsmøbel med vask og speil. Dusj med skyvedør og garnityr. Varmekabler i gulv. Husquarna komposteringstoalett. Vifte. Fra badet er det adkomst til badstue – Perfekt for restituering etter lange skiturer.

120 liter OSO bereder, vanntank, og vannpumpe er plassert i bod.

Overflater:
Gulv: 1. etg. og hems – Heltre furugulv. Oljet. Bad/badstue – Belegg på gulv.
Vegger: 1. etg. – Furu rundtømmerpanel, natur. Innvendige vegger er lutet og grønnsåpevasket. Bad/badstue – Hovedsakelig panel og baderomsplater. Hems: Panelte flater.
Himlinger: 1. etg. – Panelte flater. Innvendige takflater er lutet og grønnsåpevasket. Bad/badstue – Panelte flater. Hems – Panelte flater.

Hytta har automatsikringer og ny type strømmåler.

+- Beliggenhet

Hytta har en flott beliggenhet, ca. 825 m.o.h, på Fjellstad/Svarttjørn hyttefelt på Vågslid. EIendommen er omkranset av vakker fjellnatur og har nydelig utsikt mot blant annet Vågslidvatnet. Spenn på skiene og gå rett ut i det flotte langrennsnettet på Vågslid. Treningstur i lysløypa om kvelden, eller søndagstur med barna til Fossen – Her kan dere velge og vrake i et vell av turmuligheter året rundt.

Det er flere fiskevann like i nærheten, som Vågslidvatnet og Arbuvatn. Fiskekort fås kjøpt av grunneier (besøk www.inatur.no for mer info). Det er for øvrig meget gode jaktmuligheter på Haukelifjell i regi av blant annet Statskog SF og Haukeli Jeger- og Fiskarforeining.

Vågslid har en meget snøsikker beliggenhet og er kjent for å være et eldorado både sommer og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper og bademuligheter i fjellvann.

Haukelifjell Skisenter ligger ca. 5-10 minutters kjøring unna. Alpintanlegget har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/bånd. Her finner dere også trivelig varmestue med matservering, afterski (alle rettigheter) og sportsbutikk.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet som normalt starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800-1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter og turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene.

Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring fra hytta. Har dere ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 min kjøring unna.

+- Omkostninger

59 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
72 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsboligformål, næring, friområde, jordbruk og skiløype. Reguleringsplan: Svartjønnåsen omregulering. PlanID: 083420040010. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Parkering ved tildelt parkeringsplass på hyttefeltet.

+- Adkomst

Fra E134 retning øst: Ta første veg til høyre etter Fjellstad (Fjellstad ligger på venstre side av veien, etter både avkjørsel til skitrekket og Arbuvollen Kiosk). Ta så neste veg til høyre, følg vegen et lite stykke, og ta til venstre inn Svarttjønnvegen. Ta første veg tl høyre inn på Svarttjønnåsen, og neste veg til venstre. Kjør rett frem og ta til venstre, og du vil få boligen på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

Avstander:
Haugesund: ca 185 km
Skien: ca 185 km
Oslo: ca 285 km
Bergen: ca 220 km
Stavanger: ca 220 km

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Boligen er oppført i 1994, fundamentert på pilarer i betongstein. Yttervegger i tradisjonelt bindingsverk, utvendig kledd med
villmarkspanel. Det er saltak i trekonstruksjonen, tekket med torv.

Se tilstandsrapport for en mer detaljert beskrivelse av boligens tekniske tilstand.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved. Dovre vedovn i stue. Det er varmekabler i vindfang og på bad.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige. De to rommene på hemsen har ingen betegnelse i byggetegningene og er således ikke formelt godkjente som soverom.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?