Velkommen til Storrliåsen 37!

Vågslid - Storrliåsen - Stor, tradisjonell familiehytte med gjennomført, god standard

Prisantydning:
5 950 000,-
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
108/119 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 5 950 000,-
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2013
Primærrom
108 kvm.
Bruksareal
119 kvm.
Bruttoareal
149 kvm.
Soverom
3
Tomt
834 m²
Kommune
Vinje
GNR
99
BNR
784
Oppdragsnr.
1-0091/19
Finnkode
156233499

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Hytta er oppført over to innredede plan, og inneholder:

1. etasje/hovedetasje: Entré/hall med bod under trapp, stue/spisestue/kjøkken, 2 soverom, bad/vaskerom og bad nr. 2.

Loftsetasje: Stort familiesoverom, hems og loftstue. Kott på ca. 11 m2.

I tillegg er det to store uteboder på eiendommen.

+- Standard

Velkommen til fantastiske Vågslid og Storrliåsen 37! Eiendommen ligger høyt og fritt, omgitt av vakkert fjellandskap. Hytta er en tradisjonell stavlaftshytte og har en flott utforming med torvtak og utskjæringer. Praktisk, innholdsrik og familievennlig planløsning. Lekker og gjennomført standard med smarte løsninger er gjennomgående i hytta. Den tradisjonelle byggemetoden medfører bruk av kraftig panel og synlig tømmer i loftsetasjen og stua. Bjelkene, tømmerstokkene og fargevalgene skaper en lun og fin atmosfære – Dette er en genuin fjellhytte!

Her er to stuer, to bad og tretten sengeplasser, fordelt på to etasjer. God plass til både familie og venner – På Storrliåsen 37 ligger alt til rette for koselige helger og ferier på fjellet.

1. etasje/hovedetasje:
Det første som møter dere er et trivelig tun med god parkeringsplass og to uteboder med meget god størrelse. Den frittstående boden har egen «stall» for snøfreser. Inngangspartiet er overbygget med søyler og steinheller.

Romslig entré/hall med garderobeskap og flisbelagt gulv/varmekabler og parkett. Trapp i heltre ask opp til 2. etasje. Bod under trapp. Downlights i himling.

Stuen har en utrolig behagelig atmosfære, og er som skapt for sosialt samvær. Her er god takhøyde og mange innredningsmuligheter. God plass til sofa- og spisegruppe. Dekorativ, steinlagt peis med innsats som tilfører både hygge og varme på kalde høst- og vinterkvelder. Åpen løsning mot det flotte kjøkkenet og utgang til stor terrasse og steinlagt område med flott utsikt. Terrassen og uteområdet er ideell for after-ski!

Heltre kjøkkeninnredning av høy kvalitet, i en lekker, dus gråfarge. Heltre eik benkeplater og integrerte hvitevarer; Bosch oppvaskmaskin samt pyrolyse stekeovn, induksjonstopp og kjøleskap fra AEG. Kjøkkensonen har downlights i himling.

Det er to soverom og to bad i hovedetasjen:
– Foreldresoverom med garderobeskap og plass til dobbeltseng.
– Soverom nr. 2 inneholder familiekøyeseng med plass til 3 personer.
– Romslig hovedbad inneholder dusjkabinett, toalett, stor baderomsinnredning i heltre med nedfelt servant, skuffer og hyller. Opplegg/plass for vaskemaskin og tørketrommel. Flisbelagt gulv (skifer) med varmekabler. Panel på vegger med samme fargevalg som resten av hytta. Downlights i himling. Mekanisk avtrekksvifte (Miele) og vindu.
– Praktis gjestebad finner du like ved inngangsdøra. Dette badet inneholder dusjkabinett, toalett og servant nedfelt i baderomsinnredning i heltre med skuffer. Panelte vegger og flisbelagt gulv (skifer) med varmekabler. Downlights i himling. Mekanisk avtrekksvifte (Miele) og vindu.

Loftsetasje:
– Loftstue med tv-uttak og tilkobling for bredbånd
– Soverom med 4 sengeplasser
– Hems brukt som soverom – for tiden 4 sengeplasser. Hemsen er for ordens skyld ikke godkjent som soverom, ifølge byggetegningene.

For øvrig:
– Det er rullegardiner eller persienner i samtlige rom.
– Eksklusive ullgardiner i de aller fleste rom.
– Spisebord med 8 stoler og garderobeskap i gang, plassbygde senger

+- Beliggenhet

Hytta ligger høyt og fritt i Storrliåsen hyttefelt på Vågslid. Deler av tomten grenser til friområde. Eiendommen er omkranset av spektakulært fjellandskap – Her har alle årstider sin sjarm. Spenn på skiene og gå rett ut i det flotte langrennsnettet på Vågslid. Treningstur i lysløypa om kvelden, eller søndagstur med barna til Fossen – Her kan dere velge og vrake i et vell av turmuligheter året rundt.

Haukelifjell Skisenter ligger ca. 5 minutters kjøring unna. Alpintanlegget har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/bånd. Her finner dere også trivelig varmestue med matservering, afterski (alle rettigheter) og sportsbutikk.

Det er flere fiskevann like i nærheten, som Arbuvatn og Vågslidvatnet. Fiskekort fås kjøpt av grunneier (besøk www.inatur.no for mer info). Det er for øvrig meget gode jaktmuligheter på Haukelifjell i regi av blant annet Statskog SF og Haukeli Jeger- og Fiskarforeining.

Vågslid har en meget snøsikker beliggenhet og er kjent for å være et eldorado både sommer og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper og bademuligheter i fjellvann.

Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet på Vågslid. Selskapet starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert, og traseene varierer fra de helt enkle og korte til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800-1.600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter og turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene.

Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring fra hytta. Har dere ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 min kjøring unna.

+- Omkostninger

148 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
161 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsboligformål, utleie og friområde. Det gjøres oppmerksom på at eiendommen grenser mot ei hyttetomt (gnr. 99 bnr. 776) som pt ikke er bebygd. Det er nærliggende/må tas høyde for at det kan bli byggevirksomhet på denne tomta en gang i fremtiden. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart kan fåes ved henvendelse til megler.

+- Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

+- Adkomst

Fra E134, ta første veg til høyre etter Fjellstad (Fjellstad ligger på venstre side av veien, etter både avkjørsel til skitrekket og Arbuvollen Kiosk). Følg vegen nedover, og ta til høyre inn Vågslidvegen. Følg vegen inn på Storrliåsen og kjør ca. 340 m. Ta deretter til venstre, og du får hytten som nr. 4 på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

Avstander:
Haugesund: ca 185 km
Skien: ca 185 km
Oslo: ca 285 km
Bergen: ca 220 km
Stavanger: ca 220 km

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved. Varmekabler i gulv på begge bad og i den flislagte delen av entréen.
Flott natursteinspeis i stuen.

+- Diverse

Årlig velforeningsavgift utgjør pt kr. 12 500,- og inkluderer brøyting av privat eiendom, fellesveier, løypekjøring og opparbeiding av egenkapital til driftsutgifter; f. eks. sommervedlikehold av vei, vedlikehold av pumpestasjoner, men også en buffer for evt. fremtidige investeringer.

Hylle på kjøkkenvegg, skap på vegg i stue og hylle i stue medfølger ikke i handelen

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Lurer du på noe?