Velkommen til Moksheimåsen 51!

Moksheim/Vormedal - Stor, tiltalende familiebolig med vestvendt terrasse og flott hage

Prisantydning:
 4 417 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
311/311 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  4 417 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2001
Primærrom
311 kvm.
Bruksareal
311 kvm.
Bruttoareal
348 kvm.
Soverom
6
Tomt
654 m²
Kommune
Karmøy
GNR
147
BNR
574
Oppdragsnr.
1-0077/19
Finnkode
156229208

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Stor og innholdsrik enebolig oppført over tre innredede plan, som inneholder:

Kjelleretasje: Gang, bad, vaskerom, kjellerstue og 2 soverom.

1. etasje: Hall m/trapp, stue, kjøkken/spisestue, vaskerom og wc.

2. etasje: Loftsstue, bad og 4 soverom.

+- Standard

Velkommen til Moksheimåsen 51!
Denne familieboligen oppfyller de fleste behovene en barnefamilie måtte ha; Praktisk planløsning, barnevennlig nabolag, nærhet til skole/barnehage og en frodig, skjermet hage med masse tumleplass. Boligen holder en gjennomført, stilren standard. Pene overflater og smakfullt fargevalg. Det er vannbåren varme i alle flislagte gulv i første og andre etasje, samt i alle gulv i kjelleretasjen. Hovedetasjen er som skapt for sosialt samvær. Her kan dere innrede med sofakrok, spisegruppe, lesehjørne m.m. I tillegg er det ytterligere to stuer i hhv kjeller- og loftsetasje, ideelle som ungdomsavdeling eller lekerom. Dette er en bolig som har gode løsninger, uansett hvor små eller store barna er.

Hallen gir et godt førsteinntrykk. Her er vannbåren gulvvarme og god plass til yttertøy og sko.

Lysrik stue med et vell av innredningsmuligheter! Det er installert dekorativ gasspeis i stuen. Utgang til stor, vestvendt terrasse og nydelig hage. Boligen har har TV- og 5G-internet-uttak stuen, samt på kjøkken, i tre soverom i loftsetasje og kjellerstue.

Lekkert, velutstyrt kvalitetskjøkken fra Huseby med integrert oppvaskmaskin, mikro, stekeovn og gassplatetopp. Det er integrert elektrisk grill ved plassert ved siden av platetopp. Stort kjølehjørne med masse plass! Heltre benkeplate i kirsebær. Kjøkkenet har gode arbeidsflater og oppbevaringsmuligheter.

Wc-rom med klosett, vask og speil.

Separat vaskerom med flislagt gulv, som inneholder opplegg for vaskemaskin, utslagsvask, gasskjel for bolig og villaventanlegg.

I loftsetasjen finner dere fire gode soverom på samme plan, noe som er utrolig praktisk hvis man har små barn. Hovedsoverommet har stor skyvedørsgarderobe og utgang til vestvendt balkong. Badet i denne etasjen er romslig med plass til f.eks stellebord. For øvrig – Herlig loftstue hvor man kan trekke seg tilbake med favorittboka. Fra loftstuen er det utgang til østvendt luftebalkong.

Kjelleretasje med disponibelt rom innredet som kjellerstue og ytterligere to rom innredet som soverom. Soverommene i kjelleretasjen er ikke godkjent som soverom. Pent, helfliset baderom med dusjnisje, klosett og servant med innredning. Det er vannbåren varme i alle gulv i kjelleretasjen.

Overflater:
Gulv: tregulv, fliser
Vegger: Malte bygningsplater, tapetserte flater, fliser.
Himlinger: Takplater, takess og trepanel.

Det er røropplegg for sentralstøvsuger i boligen.

+- Beliggenhet

Trivelig beliggenhet i veletablert, rolig og barnevennlig boligområde på Vormedal – Fastlands-Karmøy. Fra eiendommen er det kort avstand til barnehager, skoler, nærbutikk og flotte turområder i Norheimskogen. Norheim næringspark og Oasen Storsenter, med et bredt utvalg av butikker, servicetilbud og kaféer, ligger kun en kjapp biltur unna.

+- Omkostninger

122 500,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
134 852,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område innenfor kommuneplanen i område med formål boliger. Området er regulert til boliger (reguleringsplan: «Moksheim, del av gnr. 147/3», ID 549). Kopi av planbestemmelser og plankart ligger vedlagt i salgoppgaven.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Eiendommen har gode parkeringsmuligheter i stort, asfaltert gårdsrom.

+- Adkomst

Fra Oasen Storsenter:
Følg Vormedalsvegen sørover i ca. 2.4 km og ta til venstre i Røysvegen. Fortsett i ca. 2 minutter til du ankommer Moksheimåsen. Boligen ligger på høyre hånd like etter første veikryss.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Boligen er oppført på plasstøpt grunnmur, tradisjonelt bindingsverk, utvendig kledd med trepaneler. Etasjeskillere i tre. Saltak i trekonstruksjonen, med takopplett mot vest og øst. Taket er utvendig tekket med sorte betongtakstein. Tilstanden på boligen fremstår som god, både innvendig og utvendig. Det må allikevel påregnes vedlikehold av boligen.

Se tilstandsrapport for en mer detaljert beskrivelse av boligens tekniske tilstand.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og vedfyrt. Det er vannbårent gulvarmeanlegg i boligen (vannbårne varmesløyfer på gulv med flis). Boligen har villaventanlegg.

Boligens gulvvarmeanlegg og oppvarming av tappevann er driftet/oppvarmet av gasskjel.
Det er propantank nedgravd i hagen. Denne rommer ifølge eier ca 1000 kg propan. Eier
opplyser også at tanken fylles mellom en og to ganger pr år. Anlegget har årlig tilsyn. Eier opplyser også om at varmt tappevann blir oppvarmet av gasskjel. Gasskjel er plassert på vaskerom i 1 etasje.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige. De to soverommene i kjelleretasjen er byggemeldt som henholdsvis bod/diponibelt rom og sportsrom. Kjellerstue er byggemeldt som bod/disponibelt rom. «Disponibelt rom» er en uformell klassifisering av rom i bolig/bygning som innebærer at arealet kan tas i bruk, men høyst sannsynlig ikke oppfyller gjeldende krav til varig oppholdsrom.

Kontakt

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93492224

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?