Velkommen til Salhusvegen 48B!

Haugesund - Søre bydel - Stor, gjennomført villa med utsikt mot Karmsundet - Skjermet, solrik hage - Garasje

Prisantydning:
5 190 000,-
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
232/292 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 5 190 000,-
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1917
Primærrom
232 kvm.
Bruksareal
292 kvm.
Bruttoareal
314 kvm.
Soverom
4
Tomt
867 m²
Kommune
HAUGESUND
GNR
33
BNR
1092
Oppdragsnr.
1-0078/19
Finnkode
156229397

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Sjarmerende villa beliggende i et veletablert og rolig boligområde sør i Haugesund. Boligen er innredet over tre etasjer + loft og inneholder:

1.etasje:
Vindfang, hall med trapp, trapperom, gjestetoalett, kjøkken, spisestue, hovedstue og tv-stue.

2.etasje:
Hall med trapp og utgang til balkong, bad/vaskerom og 3 store soverom.

Underetasje:
Denne etasjen er delvis innredet som egen boenhet, men ikke søkt godkjent av Haugesund kommune. «Boenheten» har egen inngang og inneholder: Vindfang, bod, kontor, bad/vaskerom, soverom og stue/kjøkken.
Tilhører hoveddel: Gang og 2 boder.

Loft:
Uinnredet loftsrom.

I tillegg har boligen garasje med et BRA på 33 m2, oppført i 2000.

+- Standard

Velkommen til ærverdige Salhusevegen 48 B – En innholdsrik og utrolig gjennomført villa! Tidsriktig fargevalg og god planløsning er gjennomgående for hele boligen. Nåværende eiere har nylig malt mesteparten av alle lister, dører, vinduslister og taklister. Det er til sammen fire ildsteder i huset.

Hovedetasjen har en særdeles luftig atmosfære, med takhøyde på inntil 285 cm og til sammen tre stuer. I 2. etasje er det tre store soverom og bad/vaskerom, en praktisk planløsning hvis man har små barn. Fra villaen er det fin utsikt mot Karmsundet. Eiendommen har en skjermet og fin hage på sørsiden. Drømmer dere om en sjelfull, gammel og velholdt enebolig er Salhusvegen 48 B virkelig verdt et besøk.

1.etasje/Hovedetasje:
Man får umiddelbart et godt førsteinntrykk av boligen når man trer inn i vindfanget og den flotte hallen. Gulvet her er belagt med dekorative, historiske fliser, som står i stil med det staselige uttrykket til boligen. I hallen er det downlights i himling. Varmekabler i gulv gir en lun stemning. Fra hallen er det trapp til 2.etasje.

Videre ankommer man hovedstuen som er utrolig lys og behagelig. Store vindusflater og karnapp. Flott, heltre eikeplankgulv – Nylig slipt av gulvsliper og oljet matte. Utgang til terrasse med fin utsikt mot Karmsundet. Fra hovedstuen er det adkomst til tv-stue med eikeparkett lagt i 2018, samt romslig spisestue med god plass til stor spisegruppe. En flott kakkelovn fra Kverner Ovnstøperi Kristiania setter prikken over i’en i spisestuen.

Praktisk, åpen kjøkkenløsning mot spisestue. Fronter, vask og blandebatteri i kjøkkeninnredningen er nylig utskiftet. Kjøkkenbenken i heltre er også nylig slipt. Tidsriktig kjøkkeninnredning fra IKEA med integrerte hvitevarer; Komfyr fra Miele, platetopp med induksjon (90 cm), mikro fra BEHA og oppvaskmaskin. Amerikansk kjøleskap med isbit-/kaldtvannsfunksjon og kjøl/frys medfølger i handelen. Fliser på vegg over benkeplate og fliser på gulv med varmekabler. Store vindusflater gir godt med naturlig lys. Downlights i tak.

Gjestetoalett med wc og servant. Varmekabler i gulv.

Underetasje:
Del av underetasjen er innredet som en egen enhet, men er aldri blitt søkt godkjent av kommune. Det er lagt opp til egen strømmåler og varmtvannsbreder her, i tillegg til lydisolasjon.

Stue med laminat på gulv og malte overflater på vegger. Varmekabler i gulv.

Åpen kjøkkenløsning fra stue. Hvit kjøkkeninnredning med slette fronter og integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap.

Romslig soverom med malt gulv og garderobe.

Helfliset bad/vaskerom som inneholder wc, dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin og baderomsinnredning med servant. God lagrindsplass i skap. Overhengende speil med belysning. Varmekabler i gulv.

Kontor med malt gulv, pt benyttet som soverom.

Vindfang med fliser på gulv og varmekabler. Her er det også inngang til liten bod.

2.etasje:
– Stort soverom 1 med malt gulv. Flott utsikt mot hage og mot Karmsundet. Utgang til luftebalkong. Meget god garderobeplass.
– Stort soverom 2 med malt gulv. Godt med skapplass.
– Stort soverom 3 med malt gulv og flott utsikt mot Karmsundet. God garderobeplass.
2 av soverommene er pusset opp for kort tid siden.

Helfliset bad/vaskerom som inneholder vegghengt toalett, dusjhjørne, badekar, opplegg for vaskemaskin og baderomsinnredning med servant. Varmekabler i gulv. Plass til vaskemaskin og tørketrommel under benkeplate.

Hall med flott trapp og utgang til balkong. Malt gulv.

Loft:
Uinnredet loftsrom med god lagringsplass.

+- Beliggenhet

Salhusvegen er fra gammelt av et fasjonabelt strøk, preget av staselige villaer – Populært blant byens skipsredere og andre holdne Haugesundere. I dag er området fortsatt meget populært, mye grunnet den flotte bebyggelsen og sentrale beliggenheten med gangavstand til alle fasilitetene i bykjernen, som Indre kai, Haraldsgata, restauranter/kaféer, kjøpesenteret Markedet og Festiviteten. Søndagsfrokosten handler du gjerne på Salhusvegen Hjemmebakeri, ca. 5 minutters gange fra boligen. Det er i tillegg kort vei til barnehager og skoler. Eiendommen sokner til Lillesund skole.

En liten kjøretur unna ligger Oasen Storsenter, samt handelsområdet Raglamyr og Amanda senteret.

+- Omkostninger

129 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
142 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Gjeldende reguleringsplan 1149.
Det ligger en relativt stor, ubebygd tomt i forkant (mot vest) av eiendommen (gnr. 33 bnr. 725), samt en ubebygd tomt øst for eiendommen. Begge tomtene er regulert til boligformål, og det må tas høyde for at tomtene på et eller annet tidspunkt vil bebygges. Dette kan forringe boligens utsikt mot blant annet Karmsundet.

Reguleringsplan 1716 Salhusveien sykkelfelt/fortau er under behandling.

Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Parkering i egen garasje, samt gårdsrom.

+- Adkomst

Fra Haraldsgata følg veien videre over i Salhusvegen. Følg veien ca. 900 m. og ta til venstre inn Martine Nielsens gate. Etter ca. 50 m. kommer boligen på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Ved og elektrisk. Varmekilder: Vedkamin og kakkelovn i hhv hovedstue og spisestue i hovedetasje. Vedkamin og vedovn i hhv to soveorm i andre etasje (vedovnen på det minste soverommet er ikke koblet til. Vedkamin på hovedsoverom fungerer, men er nylig malt. Selger er usikker på hvordan malingen vil reagere ved oppvarming). To varmepumper. Varmekabler i gulvene i vindfang, hall, gjestetoalett, kjøkken i 1.etasje, bad i 2.etasje og bad i underetasje.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?