Velkommen til Førresbrekka 19!

Tysvær - Førresfjorden - Sjelden perle! Herskapsvilla med fantastisk utsiktsbeliggenhet mot syd/fjorden - 2 utleiedeler

Prisantydning:
7 990 000,-
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
334/383 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 7 990 000,-
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2005
Primærrom
334 kvm.
Bruksareal
383 kvm.
Bruttoareal
443 kvm.
Soverom
7
Tomt
855 m²
Kommune
Tysvær
GNR
79
BNR
920
Oppdragsnr.
1-0103/19
Finnkode
156238385

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Særdeles innholdsrik enebolig bygget over 3 plan, som inneholder:

Kjelleretasje: Teknisk rom, bod, kjellerrom, to
leiligheter.

Leilighet 1: Vindfang, stue, kjøkken, bad/vaskerom, bod og 2 soverom.

Leilighet 2: Vindfang, stue/kjøkken, bod, bad/vaskerom og soverom.

1. etasje: Hall m/trapp, forstue, stue, kjøkken/
allrom, vaskerom, bad, wc og soverom.

2. etasje: Gang, bad, 3 soverom, boder(lav takhøyde).

I tillegg er det oppført dobbel garasje tilknyttet boligen. Garasjen har to etasjer og et samlet BRA på 84 kvadratmeter.

+- Standard

Inngangspartiet i hovedplan gir et meget godt førsteinntrykk. Gårdsrommet er belagt med flott strukturbetong. Det er innstallert frost/smelteanlegg i snuplass/hjulspor.

Stor og vakker hall med flislagt gulv. Trapp opp til 2. etasje med spesielt flott gelender i smijern. Adkomst til gjeste-wc.

Herlig, luftig stue med mange innredningsmuligheter. God plass til både sofa og stor spisegruppe. Utgang til solrik altan med orkesterplass mot fjorden.

Kjøkken og allrom i åpen løsning skaper en romslig og sosial arena. Kjøkkenøy tilfører ekstra oppbevaringsplass og arbeidsflate. Delikat, tidløs kjøkkeninnredning fra leverandør Strai, ny i 2015. Påkostet Silestone benkeplate. Kjøkkenet er velutstyrt og inneholder integrert hjørnekjøleskap av meget god størrelse, fryseskap, komfyr og mikro. Gassplatetopp med 6 bluss. Ventilator.

Fra kjøkkensonen er det utgang til hagestue, hvor dere kan nyte lange søndagsfrokoster uansett vær.

I hovedetasjen er det foreldresuite med eget bad. Badet er helfliset og inneholder stor dusj/badekarløsning, veggmontert klosett, speil og dobbel servant nedfelt i baderomsinnredning. Panel i himling gir et spennende uttrykk.

I tillegg er det separat vaskerom med fliser/baderomspanel, vaskeromsinnredninger med god skapplass, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Rommet er dekket av ventilasjonsanlegget i boligen.

I 2. etasje er det tre gode soverom, alle med plass til dobbeltseng, samt romslig loftstue med utgang til altan. Stort, helfliset baderom med veggmontert klosett, hjørnebadekar og baderomsmøbel med servant og speil.

+- Beliggenhet

Boligen ligger på solsiden av Førresfjorden – Usjenert og fredlig, i et attraktivt og veletablert boligområdet. I nabolaget bor det flere barnefamilier. I nærområdet finnes flere lekeplasser, fotballbaner, tennisbane og sandvollyballbane. På Frakkagjerd, like ved, er det fritidsklubb (Avanti).

Videre er det kort kjøreavstand til både Haugesund og Aksdal. Dagligvarebutikk(er) i gangavstand. I tillegg til er det flere flotte turmuligheter i området – Helgelandsfjellet og Nappatjørn med lysløype for å nevne noen. Fiskemuligheter i Førresfjorden og bademuligheter både i Dragavika og ved Aksdalsvannet.

+- Omkostninger

199 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
212 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Parkering i egen dobbelgarasje, samt gode parkeringsmuligheter i gårdsrom.

+- Adkomst

Retning øst via E134: Ta av til høyre like før tunnelen i Førre. Følg veien forbi undergang og oppover forbi Førresfjorden brygge. Boligen ligger på høyre side av veien i venstresvingen.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport (enebolig): Antatt fundamentert på stabile masser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur i plasstøpt betong. Drenering som normalt fra byggeår. Det er ifølge eier lagt isolasjon og grunnmursplast rundt deler av bolig som er nedgravd. Det er synlig i terreng under terrasse mot vest. Bindingsverk i trekonstruksjonen. Understreker at vurderinger av fasader er gjort fra bakkenivå. Treulittplater som er utvendig pusset med fiberarmert murpuss. Vinduer i pvc utførelse, isolerglass. Ytterdører fra byggeår i pvc utførelse. Valmtak. Gesimser i malt treverk. Taket er tekket med glasserte panner.

Se tilstandsrapport for en mer detaljert beskrivelse av boligens tekniske tilstand.

+- Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarmeanlegg i stor deler av boligen. Kjellernivå, og første etasje er fullt
dekket, bad i andre etasje er også dekket. Det er i tillegg frost/smelteanlegg i gårdsrom – Da
hovedsakelig i hjulspor og på snuplass.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?