Velkommen til Sundgata 167 B!

Haugesund - Smedasundet - Flott, gjennomført sjøhus fra 2013 med egen kai, naust og garasje - 2 leiligheter

Prisantydning:
Solgt
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
168/294 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr Solgt
Eiendomstype
Eierseksjon
Eierform
Eierseksjon
Byggeår
2012
Primærrom
168 kvm.
Bruksareal
294 kvm.
Bruttoareal
334 kvm.
Soverom
4
Tomt
1322 m²
Kommune
HAUGESUND
GNR
39
BNR
241
Oppdragsnr.
1-0260/19

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Sjøhus med egen kailinje oppført over 3 plan.
Bygget inneholder 2 leiligheter beliggende i henholdsvis 2. og 3. etasje. Leilighetene har adkomst via felles yttergang.

Kaiplan: Garasje med porter ut mot kai, garasje for bil, felles bodanlegg, teknisk rom og trapperom.

2. etg. – Leilighet nr. 1: Stue/kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom og gang. I tillegg medfølger dobbel lagringsbod på kaiplan.

3.etg. – Leilighet nr. 2 : Stue/kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom og gang. I tillegg medfølger lagringsbod på kaiplan.

Det er egen inngang til felles bodanlegg på kaiplan. Bodanlegget er felles for det fremtidige sameiets boenheter (Sundgata 167 B og C)

+- Standard

Velkommen til Sundgata 167 B! I første rekke mot Smedasundet ligger dette flotte sjøhuset, tvers ovenfor indre kai med orkesterplass mot sundet, byen og det yrende båtlivet. Bygget ble oppført i 2013 og har egen kailinje/dypvannskai og garasje. Det fremstår som et solid, tradisjonelt og samtidig tidsriktig bygg. Sjøhuset inneholder to stk 3-roms leiligheter med tiltalende standard, store utsiktsvinduer og gjennomtenkt, praktisk planløsning.

Leilighet nr. 1 ligger i 2. etasje og leilighet nr. 2 ligger i 3. etasje. Adkomst via felles trappegang. Inngangspartiet ligger i 2. etasje. På kaiplan er det etablert bodanlegg (felles for dette bygget og Sundgata 167C), garasjeplass og dypvannskai.

Begge leilighetene holder en gjennomgående pen og moderne standard og utgang til egen altan. Lys og romslig stue med god plass til både sofa og spisegruppe. Flott utsikt mot Smedasundet og indre kai takket være store vindusflater! Tidløs HTH-kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Samtlige soverom har garderobeskap. Helfliset baderom med veggmontert klosett, dusjnisje og servant nedfelt i baderomsinnredning med skuffer. Nedfelt gulvnivå. Dusjvegger i glass. Separat vaskerom med opplegg for vaskemaskin.

Overflater i leilighetene:
Parkettgulv i alle oppholdsrom, gipsplater på vegger og i himlinger. Bad: Flis på gulv/vegger. Fellesgang har belegg på gulv og malt gips på vegger og i himling.

For øvrig:
– Sprinkleranlegg i alle plan.
– Villaventanlegg
– Dørcallinganlegg
– Branndør inn til de ulike boligdelene
– Brannalarmer og pulverapparat
– Automatsikringer
– Ny type strømmåler som er plassert i fellesskap

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert og maritimt område på Risøy, den sydeligste av Haugesunds to sentrumsøyer. Bygget ligger i første rekke mot Smedasundet, tvers ovenfor indre kai. Fra eiendommen er det kun en liten spasertur til alle fasilitetene i Haugesund sentrum.

+- Omkostninger

168 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
181 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, innenfor Sentrumsplanen. Eiendommen K11 er i planen avsatt til kombinert bebyggelse og anleggsformål – nåværende, i sone med angitte særlige hensyn:Bevaring kulturmiljø. Eiendommen ligger i et område hovedsakelig avsatt/regulert til boligformål, næring og industri. For kopi av planbestemmelser og plankart, kontakt megler eller besøk Haugesund kommunes hjemmeside (Sentrumsplanen er tilgjengelig her).

+- Parkering

Det er garasje med plass til én bil på kaiplan. Sameiet vil få felles parkering på eiendommen. Sameievedtektene vil regulere hvor den enkelte seksjon skal parkere. Det vil bli etablert parkering på eiendommen som tilhører Sundgata 167 B og C.

+- Adkomst

Fra Haugesund sentrum: Følg Skippergata over Risøy Bru. Ta så første til høyre i Fjellgata og ta til venstre i Sundgata. Følg veien i ca. 300 meter. Eiendommen ligger da på høyre hånd, helt nede ved sundet.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Antatt fundamentert på stabile masser. Gulvet på grunn er av betong. Drenering som normalt for byggeår. Bindingsverk i trekonstruksjon. Utvendig kledd med trekledning. Etasjeskillere i tre og betong. Saltak i trekonstruksjonen, med taksperrer og sutak.Taket er tekket med teglstein fra 2013. Undertak og lekter er også fra dettte tidsrommet. Vinduer i tre, med trekarm. Dobbelisolerte glass. Alle vinduer er med kittfals. Ytterdører i tre.

Leilighetene er innredet etter dagens nybyggstandard (TEK 10) i tillegg til at byggets fasade/eksteriør er utformert i samråd med antikvariske krav. Det er brukt kledning i eldre tradisjonell stil og det er brukt kittfalsede vinduer malt i rett fargekombinasjon.

Selger opplyser følgende: Før oppføring av bygget ble byggearealet pelet med stålskinner for å oppnå et stabilt fundament.

+- Overtakelse

Overtakelse av bygget etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmepumpe (luft/luft) i begge leilighetene, og varmekabler i gulv på bad i begge leilighetene.

+- Diverse

Eiendommen er under seksjonering som eget seksjonssameie. Det vil bli en felles vei mellom eiendommene som strekker seg fra Sundgata og ned til Smedasundet. Både Sundgata 167 A, B og C skal benytte denne veien.

Tilstandsrapporter for alle de tre etasjene i bygget foreligger. I prospektet er det kun vedlagt rapport fra leilighet nr. 1. De resterende to rapportene kan fås ved henvendelse til megler.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?