Velkommen til Førresdalen 51!

Tysvær - Førresdalen - Stor familiebolig med fantastisk utsikt og sydvendt terrasse - Godkjent utleiedel - 7 soverom

Prisantydning:
 5 990 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
346/351 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  5 990 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2008
Primærrom
346 kvm.
Bruksareal
351 kvm.
Bruttoareal
379 kvm.
Soverom
7
Tomt
576 m²
Kommune
Tysvær
GNR
79
BNR
908
Oppdragsnr.
1-0100/19
Finnkode
189312872

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Boligen er oppført over 3 etasjer, har store rom og oppleves som luftig og godt utnyttet.

1. etasje/hovedplan (BRA 125 m2):
Hall med trapp, stue med utgang til stor, sydvendt terrasse, kjøkken/stue/spisestue, bad, 2 wc-rom og vaskerom.

2. etasje (BRA 108 m2):
Gang, 5 soverom og bad

Sokkeletasje (BRA 118 m2):
Stor utleiedel som inneholder: Gang, 2 soverom, 2 disponible rom (pt brukt som soverom), bad, vaskerom og stue med kjøkken i åpen løsning. Utleiedelen er tilrettelagt for integrering til hovedenhet, om ønskelig.

I tilknytning til sokkeletasjen er det bygget en stor utebod under terrassen, som benyttes til hagemøbler o.l. Denne disponeres av boligens hoveddel.

+- Standard

Hovedplan:
Inngangspartiet gir et godt førsteinntrykk! I hallen er det flisbelagt gulv og varmekabler. Hallen har garderobe for oppbevaring av yttertøy og sko. Adkomst til gjeste-wc.

Stuen har mange innredningsmuligheter og plass til både sofa og stor spisegruppe. I sommerhalvåret fungerer terrassen som en forlengelse av stuen – Her kan dere kose dere med middag utendørs, vennebesøk eller bare nyte de gode solforholdene i fred og ro. Terrassen er utstyrt med pergola.

Kjøkken og spisestuesone ligger vegg i vegg med hovedstuen. Solid og tidløs kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Innredningen er påkostet med benkeplate i heltre valnøtt mot veggen, stor kjøkkenøy med benkeplate i Black Galaxy og kjølehjørne med masse plass! Integrert induksjonstopp, ventilator i stål, stekeovn og mikro i høyskap samt oppvaskmaskin. Stuen/spisestuen har flott peis med innsats.

Separat vaskerom med fliser og varmekabler på gulv. Vaskerommet har god skapplass og egen utgang. Fra vaskerommet har man tilgang direkte til eget bad med dusj, vask og wc. Badet er helfliset og har varmekabler på gulv.

2.etg:
I 2. etasje finner dere hele 5 soverom, hvorav to med utgang til egen altan! Soverommene er store og luftige, og benyttes pt som kombinerte soverom/stuer av barna i huset. Det ene soverommet (tildligere loftstue) har inngang til garderoberom/walk-in-closet. Samtlige soverom har parkett på gulv og downlights i tak.

I tilleg til alle soverommene har denne etasjen i tillegg et meget romslig og delikat bad (20 kvm). Badet oppleves som en behagelig sone for avkobling. Her er stor og flott dusjnisje, pen innredning med bolleservant i flott design og badekar med massasjefunksjon.

Sokkeletasje:
Hele sokkelen er innredet som en stor utleiedel. Utleiedelen inneholder 4 soverom som alle har parkett på gulv. Stue har laminat. Kjøkken som ligger i åpen løsning med stuen har pen innredning med hvitevarer. Bad har fliser på vegger og gulv. Gang med parkett på gulv og downlights i tak.

+- Beliggenhet

Boligen ligger barnevennlig til i enden av blindvei, i et attraktivt boligområdet i Førresdalen. I nabolaget bor det flere barnefamilier. Trygg skolevei. I nærområdet finner dere flere lekeplasser, fotballbaner, tennisbane og sandvollyballbane. På Frakkagjerd, like ved, er det fritidsklubb, Avanti. Boligen ligger i enden av blindvei.

Videre er det kort kjøreavstand til både Haugesund og Aksdal. Dagligvarebutikk(er) i gangavstand. I tillegg til er det flere flotte turmuligheter i området – Helgelandsfjellet og Nappatjørn med lysløype for å nevne noen. Fiskemuligheter i Førresfjorden og bademuligheter både i Dragavika og ved Aksdalsvannet.

+- Omkostninger

149 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
162 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Parkering i eget gårdsrom.

+- Adkomst

Retning Oslo fra Haugesund: Ta til venstre i rundkjøringen på Frakkagjerd (første rundkjøring etter tunnelen i Førre). Ta deretter første til venstre og så til høyre. Følg veien oppover, forbi caravansenter. Ta til venstre i den andre rundkjøringen og følg veien oppover i feltet. Boligen ligger i helt i enden av veien på høyre side.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og vedfyring. Varmekabler på baderom og flisebelagte soner.

+- Diverse

Utleiedel er pt leiet ut på tidsbestemte betingelser og leieavtalen løper ett år om gangen. Månedlige leieinntekter er p.t. kr. 12.700.- pluss strøm. Leietaker har disponert leiligheten i 4 år og benyttes av sjåfører som kjører i oppdrag for Statoil. Husleie betales 6 mnd på forskudd. Det er innbetalt depositum som er plassert på særskilt konto. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Radonmåling: Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Kontakt

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93492224

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?