Velkommen til Storrliåsen 33!

Vågslid - Storlineset - Gjennomført og innholdsrik hytte i stavlaft - Flott utsikt - Langrennsløyper i umiddelbar nærhet

Prisantydning:
5 350 000,-
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
130/139 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 5 350 000,-
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2014
Primærrom
130 kvm.
Bruksareal
139 kvm.
Bruttoareal
190 kvm.
Soverom
4
Tomt
751 m²
Kommune
VINJE
GNR
99
BNR
782
Oppdragsnr.
1-0235/19
Finnkode
156342458

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Hytten er innredet over to etasjer, og inneholder:

Første etasje:
Gang, baderom m/wc/vask/dusj/opplegg for vaskemaskin, hovedsoverom, baderom m/wc/vask/dusj, bod, stue og kjøkken m/utgang til terrasse.

Loft:
Loftsrom, 3 soverom og loftstue m/bro over til utsiktsplass. I tillegg er det krok i loftsrom med plass til seng.

Utvendig sportsbod.

+- Standard

Velkommen til Storrliåsen 33 – en meget tiltalende og gjennomført hytte i stavlaft. Hytten fremstår som gjennomført og tidsriktig, er hovedsakelig innredet med en-stavs eikeparkett på gulv, stående panel på vegger og panel i tak. Laftede vegger i andre etasje. Varmekabler i gulv på alle rom i første etasje. Flott opparbeidet uteområde. Umiddelbar nærhet til flotte tur- og langrennsløyper.

Første etasje:
Stue og kjøkken i åpen løsning innredet med en-stavs eikeparkett på gulv som har varmekabler. God plass til sofagruppe og spisebord. Her er vedovn og utgang til terrasse. Grå kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Dette har integrert komfyr, oppvaskmaskin, kombiskap og induksjonstopp.

Baderom innredet med fliser (30×60) på gulv som har varmekabler. Dette har toalett, seksjon med nedfelt servant og dusjkabinett.

Baderom innredet med fliser (30×60) på gulv som har varmekabler. Dette har toalett, seksjon med servant og dusjkabinett, samt opplegg for vaskemaskin. Mekanisk vifte.

Hovedsoverom innredet med en-stavs eikeparkett på gulv som har varmekabler.

Gang innredet med fliser (30×60) på gulv som har varmekabler.

Bod uten dør innredet med fliser (30×60) på gulv som har varmekabler. Praktisk til oppbevaring av klær og utstyr.

Loft:
Stue innredet med furugulv. Bro over til utsiktsplass med to stoler.

Loftsrom innredet med seng.

Stort familierom innredet med furugulv. Dette er i dag innredet med dobbeltseng, enkeltseng og tv-krok. Her er adkomst til kott/lagringsrom.

Soverom innredet med furugulv og dobbeltseng.

Soverom innredet med furugulv og dobbeltseng.

Møbler medfølger ikke.

+- Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet i naturskjønne omgivelser – Vågslid er en nydelig plass å ha hytte, hele året med flotte turmuligheter og aktivitetstilbud sommer som vinter. Her er det bare å spenne på seg langrennsskiene og begi seg ut i det vakre fjellandskapet på Haukeli. Kun 5 minutters kjøretur til Haukelifjell Skisenter, hvor både store og små alpintentusiaster kan boltre seg i bakker med flere vanskelighetsgrader. Her er varmestue, kafé og after ski.

Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet. Stedet er kjent for å være et eldorado både sommers- og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, jakt og fiske.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er også svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter, turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Arbuvollen kiosk få minutters kjøring fra eiendommen, godt innenfor gangavstand med ski. Større matvareforretning, sportsbutikk og bensinstasjon finnes på Edland. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats kan man besøke Haukeliseter.
Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting.

+- Omkostninger

133 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
146 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til fritidsbebyggelse. Kopi av reguleringsbestemmelser, kfr. megler. Området vest for boligen er regulert til friluftsområde.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering på egen tomt.

+- Adkomst

Fra E134, ta første veg til høyre etter Fjellstad (Fjellstad ligger på venstre side av veien, etter både avkjørsel til skitrekket og Arbuvollen Kiosk). Følg vegen nedover, og ta til høyre inn Vågslidvegen. Følg vegen inn på Storrliåsen og kjør ca. 340 m. Ta deretter til venstre, og du får hytten som nr. 2 på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

Avstander:
Haugesund: ca 185 km
Skien: ca 185 km
Oslo: ca 285 km
Bergen: ca 220 km
Stavanger: ca 220 km

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vedovn i stue/kjøkken. Varmekabler i alle gulv i første etasje.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Velforeningsavgift: kr. 9.500 per år (2019), som inkluderer brøyting av privat eiendom, fellesveier, løypekjøring og opparbeiding av egenkapital til driftsutgifter; f. eks. sommervedlikehold av vei, vedlikehold av pumpestasjoner, men også en buffer for evt. fremtidige investeringer.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Tina Undheim

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
tina@meglerhuset-rele.no
Telefon
98484511

Lurer du på noe?