Velkommen til Heddaroi 6!

NY PRIS - Vågslid - Vågslidtun - Ny og innholdsrik hytte med flott utsikt - Tidsriktig innredet - Langrennsløyper i umiddelbar nærhet

Prisantydning:
3 150 000,-
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
68/71 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 3 150 000,-
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2018
Primærrom
68 kvm.
Bruksareal
71 kvm.
Soverom
4
Tomt
473 m²
Kommune
VINJE
GNR
99
BNR
222
Oppdragsnr.
1-0231/19
Finnkode
156341913

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Lekker, nyoppført familiehytte oppført over 2 etasjer, som inneholder:

Første etasje:
Gang, 2 soverom, baderom m/wc/vaskdusj, vaskerom, stue og kjøkken m/utgang til terrasse.

Loft:
Loftstue, wc-rom og 2 soverom.

Hemsen har ikke målbar høyde på minst 190 cm i en bredde på 60 cm. Gulvarealet er ca. 27 m2, men dette arealet er ikke opplyst i totalarealet for hytten.

Utvendig sportsbod.

+- Standard

Velkommen til Heddaroi 6 – en ny og tiltalende hytte med flott utsiktsbeliggenhet. Hytten fremstår som innbydende og har tidsriktige farger. Den er hovedsakelig innredet med eikeparkett på gulv, samt panel på vegger og i tak. Utsiktsbeliggenhet med umiddelbar nærhet til flotte langrennsløyper. Ellers kort avstand til Haukelifjell skisenter.

Stue og kjøkken med mønet tak og eikeparkett på gulv. Brunbeiset panel på vegger. Vedovn og utgang til terrasse med noe utsikt til omgivelsene. Hvit kjøkkeninnredning med speilfronter. Downlights i tak.

Baderom innredet med fliser på gulv, samt brunbeiset panel på vegger. Dette har vegghengt toalett, seksjon med nedfelt servant og dusjnisje med baderomsplater. Mekanisk avtrekk og downlights i tak.

To soverom innredet med eikeparkett på gulv. Lys panel på vegger.

Vaskerom innredet med fliser på gulv. Vartmvannsbereder.

Gang innredet med fliser på gulv som har varmekabler. Brunbeiset panel på vegger. Downlights i tak.

Loft:
Loftstue med innhukk bak trapp. Kroken kan for eksempel innredes med madrasser og puter (se for deg en lese/ipad-krok for barna).

To soverom innredet med eikeparkett på gulv.

Wc-rom innredet med gulvbelegg. Dette har toalett og servant (for barn, p.g.a lav takhøyde). Mekanisk avtrekk.

Vannuttak ute.

+- Beliggenhet

Idyllisk beliggenhet ca. 830m. over havet. Heddaroi ligger like ved Vågslidtun Hotell, med fantastisk utsikt til Vågslidvannet og området rundt. Her har man et ypperlig utgangspunkt til et løypenett som gir et hav av turmuligheter både på sommer og vinterstid.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet som normalt starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh.

Haukeli Skisenter ligger ca. 4 km. fra hytten med sine 6 heiser og barneskitrekk, laveste høyde 1150 moh. Høyeste punkt ca. 1455 moh. 8 km nedfarter med varierende vanskelighetsgrad. Senteret har ski og brettutleie, flott varmestue og kafeteria. Det er av høy kvalitet.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Haukelitun går løypene både mot Haukeliseter og turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågslidtunet er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

+- Omkostninger

12 500,- Dokumentavgift (2,5% av tomteverdi))
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
24 852,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område (felt K i plankartet)regulert til næring/utleie (blå regulering). Utbygger er i dialog med Vinje kommune i forhold til dispensasjon fra disse reguleringsbestemmelsene, slik at hytten kan brukes fritt for utleieplikt. Dette gjøres ved at utbygger kjøper fri utleieklausulen samtidig som de forplikter seg til å bygge 3 utleieenheter på en annen tomt. Vinje kommune kan likevel ikke forhåndsgodkjenne dette. Først når leilighetene har mottatt ferdigattest, kan utbygger søke om dispensasjon. Selger garanterer imidlertid for at dette blir utført og at hytten kan brukes fri for utleieplikt. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering på egen tomt.

+- Adkomst

Hytten ligger like ved Vågslidtun Hotell. Ta inn ved hotellet, og du får hytten på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

Avstander og tilgjengelighet:

Vegforbindelsen E134 øst og vestover er av god standard og under stadig utbedring. Gode bussforbindelser med de største byer og tettsteder på øst og vestsiden.

Avstander i km.: Vågslid – Skien 185km. Vågslid – Haugesund 185 km. Vågslid-Stavanger 245km – Vågslid – Bergen 245km. Skitrekk 4 km. Dagligvare/Senter 12 km. Apotek 12 km. Bensinstasjon 12 km.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vedovn i stue. Varmekabler i gulv i gang.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Det er per i dag ikke opprettet velforening for hyttene i gata. Brøyteavgift og vedlikeholdsavgift for veg betales til Vågslidtun hotell og ligger i overkant av kr. 4.000. Løypenettsavgift kan kan tilkomme. Det kan være det blir opprettet velforening og påfølgende utgifter på et senere tidspunkt.

Det gjøres oppmerksom på at boligen selges etter normalordningen i avhendingsloven, uten «as is»-klausulen §3-9. Dette gir større rettigheter for forbruker, enn dersom eiendommen selges «as is».

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Tina Undheim

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
tina@meglerhuset-rele.no
Telefon
98484511

Lurer du på noe?