Velkommen til Haraldsgata 42!

Haugesund - Sentrum

Haugesund - Sentrum - Planert innfilltomt i sentrum - God tomteutnyttelse

Prisantydning:
 1 450 000
Eiendomstype:
Tomt
Bruttoareal:
210 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 450 000
Eiendomstype
Tomt
Eierform
Selveier
Byggeår
1914
Primærrom
186 kvm.
Bruttoareal
210 kvm.
Tomt
155 m²
Kommune
Haugesund
GNR
40
BNR
234
Oppdragsnr.
1-0245/19
Finnkode
156346079

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Planert tomt i Haugesund sentrum.

+- Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet i Haugesund sentrum. Fra eiendommen har man umiddelbar nærhet til de fleste fasiliteter. Herunder shopping i Haraldsgata, Markedet, et bredt utvalg av kaféer og restauranter på indre kai.

Så enten du ønsker å få med deg en teateroppsetning, treffe venner over kaffe, kjøpe klær til sommerfesten eller få anbefalt en hvitvin til rekene, er alt dette like i nærheten. Bilen står og bena går. Bare det i seg selv er en god investering.

Men i sentrum finner du ikke bare motebutikker, spisesteder, kafeer, optikere og yrende folkeliv. Sykehuset er like i nærheten, biblioteket like ved, og når fotballfeberen kaller jammen ikke stadion langt unna heller. En rekker knapt å få varmen i kroppen før en sitter der, helt fremme på stolen og maner de hvitkledde til å «peisa på» for en ny medalje i Tippeligaen.

+- Omkostninger

36 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
49 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et området uregulert men som i nåværende sentrumsplan er avsatt til boligformål. Haraldsgata 42 ligger i hensynssone nr. 1, Sentrumskjernen. Alt arbeid på fasader og takflater skal avklares med byantikvar.

Utsnitt fra Sentrumsplanen:

Kartet viser at tomten ligger i området B107 og sone 1 i forhold til temakart parkering/uterom.

Det er krav til privat uteoppholdsareal til hver boenhet, men det er ikke spesifisert i kommuneplanen hvor stort arealet skal være. Det er krav til felles uteoppholdsareal på bakkeplan som skal utgjøre 16 m2 per boenhet ved bygging av type kjedehus/rekkehus/høy/lavblokk/bygård. For bebyggelse på tomter mindre enn 500 m2 innenfor sentrumskjernen (sone 1), er det fritak for krav til parkering.

§ 22.2
Sentrumskjernen og byøyene – byggeområde B4-B43, B78-B115. Bebygd areal (BYA) kan utgjøre inntil 60 % av netto tomteareal. Bebyggelsens høyder kan gjøre 13 meter målt fra gateplan.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at ny sentrumsplan for Haugesund kommune er under arbeid, og det tas forbehold om at nåværende bestemmelser kan bli endret.

Interessenter oppfordres særlig til å sette seg inn i nåværende sentrumsplan og høringsdokumentet til ny sentrumsplan. Dokumentene kan lastes ned fra kommunens nettsider.

+- Adkomst

Fra rundkjøringen ved Haugesund sykehus følg Lillesundgata mot sentrum. Når du har passert Høyskolen, ta første vei til venstre inn i Haraldgata. Etter ca. 120 m kommer tomten på høyre hånd.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?