Velkommen til Haraldsgata 42!

Haugesund

Haugesund - Sentrum - Planert innfilltomt i sentrum - God tomteutnyttelse

Prisantydning:
 1 450 000
Eiendomstype:
Tomt
Bruttoareal:
210 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 450 000
Eiendomstype
Tomt
Eierform
Selveier
Byggeår
1914
Primærrom
186 kvm.
Bruttoareal
210 kvm.
Tomt
155 m²
Kommune
Haugesund
GNR
40
BNR
234
Oppdragsnr.
1-0245/19
Finnkode
156346079

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet i Haugesund sentrum. Fra eiendommen har man umiddelbar nærhet til de fleste fasiliteter. Herunder shopping i Haraldsgata, Markedet, et bredt utvalg av kaféer og restauranter på indre kai.

Så enten du ønsker å få med deg en teateroppsetning, treffe venner over kaffe, kjøpe klær til sommerfesten eller få anbefalt en hvitvin til rekene, er alt dette like i nærheten. Bilen står og bena går. Bare det i seg selv er en god investering.

Men i sentrum finner du ikke bare motebutikker, spisesteder, kafeer, optikere og yrende folkeliv. Sykehuset er like i nærheten, biblioteket like ved, og når fotballfeberen kaller jammen ikke stadion langt unna heller. En rekker knapt å få varmen i kroppen før en sitter der, helt fremme på stolen og maner de hvitkledde til å «peisa på» for en ny medalje i Tippeligaen.

+- Omkostninger

36 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
48 602,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et området uregulert men som i nåværende sentrumsplan er avsatt til boligformål. Haraldsgata 42 ligger i hensynssone nr. 1, Sentrumskjernen. Alt arbeid på fasader og takflater skal avklares med byantikvar.

Utsnitt fra Sentrumsplanen:

Kartet viser at tomten ligger i området B107.

§ 22.2
Sentrumskjernen og byøyene – byggeområde B4-B43, B78-B115. Bebygd areal (BYA) kan utgjøre inntil 60 % av netto tomteareal.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at ny sentrumsplan for Haugesund kommune er under arbeid, og det tas forbehold om at nåværende bestemmelser i planen kan vedtas endret. Den nye planen er nylig sendt ut på høring. I denne planen ligger eiendommen til kombinert bolig/forretning hvor bolig minst skal utgjøre 3/4 av eiendommen. Det er imidlertid ikke krav om forretning. I høringsforslaget er fremdeles utnyttelsesgraden 60% av netto tomteareal. Planen er kun sendt ut på høring og kan fortsatt endres.

Interessenter oppfordres særlig til å sette seg inn i nåværende sentrumsplan og sentrumsplanen som er sendt ut på høring. Dokumentene kan lastes ned fra kommunens nettsider.

+- Adkomst

Fra rundkjøringen ved Haugesund sykehus følg Lillesundgata mot sentrum. Når du har passert Høyskolen, ta første vei til venstre inn i Haraldgata. Etter ca. 120 m kommer tomten på høyre hånd.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?