Velkommen til Nordalvegen 1!

Karmøy - Kopervik - Pen enebolig med garasje - 2 kjøkken og 2 stuer

Prisantydning:
3 190 000,-
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
253/270 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 3 190 000,-
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1987
Primærrom
253 kvm.
Bruksareal
270 kvm.
Bruttoareal
302 kvm.
Soverom
5
Tomt
695 m²
Kommune
Karmøy
GNR
66
BNR
547
Oppdragsnr.
1-0262/19

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Velkommen til Nordalvegen 1! Boligen ligger i et veletablert boligområde like utenfor Kopervik sentrum. Her har man nærhet til alt. Lekeplasser, barnehager, skole og butikk. Boligen har store gode romløsninger som bør være ypperlig for de fleste. Underretasjen har både bad og kjøkken, denne har vært utleid, men det er ikke en registrert leilighet. Perfekt for de med litt større barn og for de som drømmer om egen stue til han-henne.

Boligen er innredet over 2 plan og inneholder:

Underetasjen:
Hall med trapp, gang, bod, garderobe, vaskerom, bad med wc/dusj/servant, kontor, 3 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Hovedetasjen:
Vindfang, hall med trapp, vaskerom, gjestetoalett, bad med wc/dusj/badekar/servant, 2 soverom, kjøkken og stue.

I tillegg har boligen garasje på 24 m2.

+- Standard

U-etasje:
Stue med varmepumpe.

Åpen kjøkkenløsning fra stue. Kjøkkeninnredning i lys utførelse med integrerte hvitevarer som mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, platetopp og komfyr.

3 soverom.

Bad med fliser på gulv og tapet og malte plater på vegger. Det inneholderwc, dusj og baderomsinnredning med servant. Varmekabler i gulv.

Vaskerom med belegg på gulv og malte plater på vegger. Det inneholder opplegg for vaskemaskin og utslagsvask.

Mellomgang med utgang.

1.etasje:
Stue med plass til flere salonger. Peisinnsats som er gjennomgående og varmepumpe. Utgang til delvis overbygget terrasse.

Delvis åpen, og lekker kjøkkenløsning. Kjøkkeninnredning i mørk og lys utførelse, praktisk øy med god lagrinsplass og barløsning. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, platetopp, mikrobølgeovn og komfyr. Vifte i tak med fjernkontroll, underlimt vask og tv-oppheng på vegg (tv-signal overført trådløst). Downlights i tak.

Hovedsoverom med garderobe og utgang til terrasse.

Soverom med garderobe.

Bad med fliser på gulv og malte plater på vegger. Det inneholder wc, dusjkabinett, badekar og baderomsinnredning med servant, god lagringsplass og overhengende speil med belysning. Varmekabler i gulv.

Gjestetoalett med laminat på gulv og malte overflater på vegger. Det inneholder wc og servant.

Vaskerom med belegg på gulv og malte plater på vegger. Det inneholder opplegg for vaskemaskin og utslagsvask. Bi-inngang.

Hall med trapp og skyvedørsgarderobe.

Det er installert sentralstøvsuger i boligen.

Ikke godkjent rømingsvei fra rom i kjeller. To av soverom har ikke lysflater i henhold til krav. Hele u-etasjen avviker fra byggetegningene mottatt av kommunen.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger fint og sentralt til i et veletablert boligområde på Østrem. Ca. 2 min. gange til Kopervik skole.

Ca. 7 min. unna ligger Karmøyhallen med idrettsanlegg utenfor og der er det et godt tilbud innen idrett. Ca. 5 min. til sentrum med gågate, kino og en rekke servicetilbud.

Fra
Kopervik er det kort reisevei til Helganes flyplass og Haugesund. Nærheten til sjøen gir gode muligheter for fiske og bading. Kommunen har ellers rikelig med fiskevann i marka.

Det er kort vei til flott turterreng i variert og vakker kystnatur. I Stangelandsmarka er det lysløype og gode turstier. Legg gjerne søndagsturen til sjarmerende Skudeneshavn med kafeer, gallerier, festivalliv, skjærgård og populære strender.

+- Omkostninger

85 000,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
97 352,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Parkering i garasje og ellers på egen tomt.

+- Adkomst

Fra Haugesund følg skilting mot Karmøy og Kopervik. Etter rundkjøring på Bygnes ta første vei til venstre inn på Asaldalvegen. Følg veien ca. 400 og ta så til venstre inn på Østrembruvegen. Etter ca. 270 m. ta til venstre inn på Nordalvegen og boligen er den førstre på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Rele skilt til annonsert visning.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

U-etasje kan nevnes at ikke er innredet i tråd med originale byggetegninger.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Lurer du på noe?