Velkommen til Lindangervegen 4A!

Haugesund - Solvang - Lekker enebolig i kjede med dobbelgarasje - BUD MOTTATT (tidl.) - 4 soverom

Prisantydning:
 3 690 000
Eiendomstype:
Tomannsbolig
P-rom/BRA:
169/218 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 690 000
Eiendomstype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1968
Primærrom
169 kvm.
Bruksareal
218 kvm.
Bruttoareal
193 kvm.
Soverom
4
Tomt
604 m²
Kommune
Haugesund
GNR
29
BNR
626
Oppdragsnr.
1-0215/19
Finnkode
156337916

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Velkommen til Lindangervegen 4A! En bolig som gir deg mer enn du forventer av løsninger og standard. På visning her vil du se at flere av rommene har funksjoner du vil tenke er smart… eller gøy! Ting du vil sette pris på i hverdagen.

Boligen er innredet over 2 plan og inneholder:

1.etasje:
Vindfang, hall, 2 boder, vaskerom, bad og 3 soverom.

2.etasje:
Gang, mellomgang, bad, soverom med garderobe, kjøkken og stue.

I tillegg har boligen en dobbelgarasje på 46 m2 som ble oppført i 2005. Garasjen har loftsstige til rommelig koffertloft. Dobbel garasjeport med portåpner fra Hõrmann.

Det er montert utekran med kaldt og varmt vann.

+- Standard

Lekker og gjennomført enebolig i et barnevennlig område på Solvang. Boligen er innredet med parkett og fliser i samtlige rom med unntak av hall og trapp fra hall som er belagt med allergivennlig teppe. Det er led-spotter i tak, med unntak av stue
som har mønet tak. Hovedsakelig innredet med malte overflater på vegger. Boligen ble betydelig oppgradert og modernisert i 2008. Det foreligger dokumentasjon på alt av arbeid i forbindelse med oppgraderingen opplyser selger.

1.etasje:
– Romslig soverom nr. 1 med skyvedørsgarderobe og adkomst via garderoberom med skyvedørsgarderobe. Varmekabler i gulv.
– Romslig soverom nr. 2 med garderobe. Varmekabler i gulv.
– Soverom nr. 3 er ideelt som gjesterom eller kontor.

– Helfliset bad som inneholder vegghengt wc, dusjkabinett og baderomsinnredning med helstøpt servant og overhengende speil med belysning og lagringsplass. Varmekabler i gulv.

– Vaskerom med fliser på gulv og malte overflater på vegger. Det inneholder opplegg for vaskemaskin og hvit innredning med utslagsvask. Varmekabler i gulv. Bi-inngang.

– Hall med trapp.

– Bod med hyller.

– Vindfang med fliser på gulv og varmekabler.

2.etasje:
– Stue med flere innredningsmuligheter og svært god takhøyde. Det er installert rentbrennende vedovn med vindusfront. Utgang til balkong med markise med elektrisk betjening. Gulvvarme og panelovner styrt via Eaton/xComfort styringssystem.

– Hvit kjøkkeninnredning fra HTH med elektriske skuffer, integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin i stablehøyde, platetopp, kaffemaskin (Miele) og komfyr/vifte fra (Miele/Siemens). Uttrekkbar designkran. Kjøleskap og fryseskap i fullsize medfølger i handelen. Det er sokkelskuffer og smulesluse koblet til sentralstøvsuger Kjøle/fryseskapet har vanndispenser med/uten kullsyre og isbitmaskin. Vannstopp er montert Det er godt med benkeplass og plass til romslig kjøkkenbord foran de vestvendte vinduene. Kjøkkenet har i gjennomgående lys fra fire vinduer. I tillegg er det rikelig med LED downlights med dimming i tak. Her kan du innta frokosten uten innsyn.
Foreldresuite med adkomst via speil skyvedører til eget walk-in closet og stort bad. Takstige med tilgang til rommelig koffertloft.

– Helfliset bad som inneholder vegghengt wc med soft close lokk, boblebadekar fra Vikingbad med steamdusj, sidedusj, lysterapi og fotvask, opplegg for vaskemaskin, god lagringsplass i høyskap og baderomsinnredning med helstøpt, dobbelservant og overhengende speil med belysning.

– Gang og mellomgang.

For øvrig:
– Kjøkkenet inneholder også en egen skyvbar langvegg; en smartløsning bak skyvedører, med meget god lagringsplass, som nåværende eiere også benytter som en ekstra kontorplass. Her er også montert 4 soners forsterker/distribusjonssentral til husets innbygde høytalere. Dette tillater streaming av diverse lydkilder uavhengig til 4 forkjellige rom.
– Det er installert varmepumpe i boligen.
– Varmtvannstank er montert i krypkjeller, her er også husets rør i rør fordelingsbatteri samt appstyrt vannlekasjevarsler.
– Huset har moderne sentralovervåket alarm fra Verisure (2019) med fjerntilgang og/bildefunksjon. – Det er montert moderne eletronisk dørlås fra Danalock på hoveddør med automatisk åpning og lukking. Låsen kan fjernåpnes og -lukkes.
– Det er lagt inn fysisk nettverkskabling til alle oppholdsrom i huset. Fiberbredbånd fra Altibox.

+- Beliggenhet

Meget attraktiv og sentral beliggenhet på Solvang. Boligen ligger høy i terrenget og har fint utsyn mot horisonten i vest, ingen gjenboere. Sol hele dagen til den går ned i havet i vest. Rolig, avskjermet og veletablert boligområde et steinkast fra Djupadalen og Byheiene. Det er kun 350 meter til en velutstyrt kolonialbutikk, Spar, noe som letter logistikken i hverdagen.

Eiendommen ligger like i nærheten av byens flotte tur- og rekreasjonsområder, herunder Vardafjellet, Djupadalen Steinsfjellet og Vangen. Dette er områder som blir benyttet til turgåing hele året. Om sommeren er det stor badeaktivitet i Eivindsvannet.

Fra boligen er det ca. 15 minutters gange til sentrum. Her finner man nesten alt, i hvert fall noe for en hver smak. Shoppingmulighetene er store – enten du vil ta turen til et kjøpesenter eller besøke en av butikkene i gågata.

Haugesund har investert mye i idrett og fritid de siste årene. Dette gjenspeiler seg i de mange anleggene i Haugesund idrettspark, som ligger i kort gangavstand. Her har man blant annet kunstgressbaner, svømmehall, klatrehall og friidrettsarena.

Videre er det kort gangavstand til Solvang barneskole, Haraldsvang ungdomsskole, Skeisvang og Vardafjell vgs, Steinerskolen og Soria Moria Barnehage, samt umiddelbar nærhet til Presthaug FUS barnehage.

+- Omkostninger

92 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
104 602,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Lindangervegen 4 A er regulert til boligbebyggelse i reguleringsplan RL920. Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Parkering i garasje og ellers på egen tomt.

+- Adkomst

Fra rundkjøring på ved Flotmyr følg Skjoldavegen ca. 1,5 km. og ta så til høyre inn Lindangervegen. Ta første vei til høyre og boligen vil komme på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Rele skilt til annonsert visning.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Ved og elektrisk.

– Rentbrennende vedovn i stue i 2.etasje.
– Varmepumpe.
– Gulvvarme på bad i 2.etasje, i vindfang, 2 soverom, vaskerom og bad på 1.etasje.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Boligen har innlagt Altibox fra Haugaland Kraft, med mulighet for alle multimedialøsninger som tilbys her.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Lurer du på noe?