Velkommen til Mjølstøylvegen 37!

Vinje

Vamark - Trivelig familiehytte med flott utsikt til omgivelsene - Umiddelbar nærhet til flotte turområder

Prisantydning:
 2 450 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
104/108 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 450 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
1982
Primærrom
104 kvm.
Bruksareal
108 kvm.
Bruttoareal
120 kvm.
Soverom
3
Kommune
Vinje
GNR
90
BNR
1
Oppdragsnr.
1-0243/19
Finnkode
156344722

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Mjølstøylvegen 37 – en trivelig familiehytte i naturrike omgivelser. Her finner man virkelig roen og har det man trenger for ett komfortabelt hytteopphold. Hytten ble påbygget/ombygget i 2005, er hovedsakelig innredet med furugulv, samt panelte vegger og tak. Umiddelbar nærhet til flotte turområder.

Eiendommen ligger på Vamark, i kort avstand fra avkjørsel Haukeli mot Hovden – midt i mellom Vågslid og Hovden. Hytten ligger fritt og usjenert, med flott utsikt til omgivelsene og gode solforhold.

+- Innhold

Hytten er innredet over en etasje, i tillegg til krypkjeller og loft. Den inneholder:

Gang/bislag, vaskerom, 3 soverom, baderom m/wc/vask/dusj, stue og kjøkken m/utgang til terrasse.

+- Standard

Velkommen til Mjølstøylvegen 37 – en trivelig familiehytte i naturrike omgivelser. Her finner man virkelig roen og har det man trenger for ett komfortabelt hytteopphold. Hytten ble påbygget/ombygget i 2005, er hovedsakelig innredet med furugulv, samt panelte vegger og tak. Umiddelbar nærhet til flotte turområder.

Meget stor stue og kjøkken i åpen løsning, innredet med furugulv. Mønet tak og downlights i tak. Vedovn og gruvepeis. Her er utgang til terrasse. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter.

Tv-stue med peis. Åpen løsning til både stue og kjøkken.

Baderom innredet med flisebelagt gulv som har varmekabler. Dette har vegghengt toalett, seksjon med nedfelt servant og dusjkabinett.

Hovedsoverom innredet med furugulv.

Familerom innredet med furugulv.

Soverom innredet med furugulv.

Vaskerom innnredet med gulvbelegg og utslagsvask. Rør-i-rør system.

Gang/bislag innredet med furugulv og downlights i tak.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger på Vamark, i kort avstand fra avkjørsel Haukeli mot Hovden – midt i mellom Vågslid og Hovden. Hytten ligger fritt og usjenert, med flott utsikt til omgivelsene og gode solforhold.

Eiendommen er et ypperlig utgangspunkt for alpint. Fra hytta er det ca. 20 minutter kjøring til Hovden, og ca. 25 minutter til Vågslid. Alpinanlegget på Hovden er Sørlandets største skianlegg, og har hele 33 løyper, 3 heiser og 5 skitrekk. Vågslid har 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk, samt eget barnetrekk/band. Begge alpinanleggene har varmestue med afterski og sportsbutikk.

Området er kjent for en meget snøsikker beliggenhet. Stedet er kjent for å være et eldorado både sommers- og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, jakt og fiske. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med. På vinterstid er eiendommen er et godt utgangspunkt for flotte langrennsturer. Snøforholdene kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh. Om man ønsker varierte skiturer, kan man også ta turen til både Hovden og Vågslid/Haukeli, med et hav av løypenett.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Haukeligrend sentrum ca. 5 minutters kjøring fra eiendommen. Her er blant annet matvareforretning og resturant. Videre har du Edland med ca. 10 minutters kjøring fra hytta. Her finner du blant annet større matvareforretning, sportsbutikk og bensinstasjon. Ellers rikelig med fasiliteter på Hovden.

+- Omkostninger

61 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
74 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til LNF (landbruk, natur- og friluftsområder), med rett til spredd hyttebygging. For kopi av kommunedelplan og bestemmelser, kfr. megler.

Eiendommen ligger i et villreinområde og innenfor hensynsone trekkområde, iht. Heiplanen (regional plan for Setesdal Vesthei Ryfylkeheiene og Setesdal Austhei).

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering på tomten på sommerstid. På vinterstid er det felles parkering ved hovedvegen.

+- Adkomst

Fra Vågslid, kjør til Haukeli og ta av mot Hovden (Bykleheivegen). Kjør ca. 4 km, og sving til høyre inn på Mjølstøylvegen. Etter ca. 400 m, får du hytten rett frem.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

+- Byggemåte

Boligen er oppført med pilar i betong og leca som er pusset, trekonstruksjon som utvendig er kledd med trepaneler, trebjelkelag. Saltak i trekonstruksjon tekket med papp, knotteplast og torv.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Diverse

Festeavgift:
Festeavtalen ble inngått 01.09.1981 og gjeldene t.o.m 31.12.2061. Festeren kan kreve festet forlenget for 20 år om gangen så lenge hytta er i god stand. Krav om dette skal framsettes skriftlig i det siste året av løpende festetid. Grunneier har rett til å indeksregulere festeavgiften hvert tiende år. Festeavgiften er i dag kr. 4.200,- per år. Det er rett til (ikke plikt) innløsning etter 30 år (i 2011) og deretter hvert 10. år. Det er verdt å merke seg at festeren i utgangspunktet må fremsette skriftlig krav om innløsning senest ett år før innløsningstidspunktet.

Evt. innløsningssum er 25 ganger årlig leie evt. kan bortfester kreve 40% av markedsverdien for råtomt. Kfr. megler eller jurist/advokat for mer info.

Brøyting etc.:
Avgift på ca. kr. 6.000,- per år tilkommer. Denne inkluderer brøyting og fellesutgifter til kloakkrenseanlegg.

Festeavtalen ligger vedlagt i salgsoppgaven. Denne må leses i sammenheng med gjeldende tomtefestelov.

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Krogenæs-møbler medfølger i handelen. Herunder spisestue med stoler, sofa og salongbord, samt rundt bord.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?