Velkommen til Severin Malmins veg 15!

Haugesund - Ramsdalen Terrasse - Stor, påkostet leilighet - 3 soverom - 2 garasjeplasser - Tett på turområder

Prisantydning:
6 950 000,-
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
190/195 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 6 950 000,-
Fellesutg.
kr 4 814,- per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Eierform
Eierseksjon
Byggeår
2004
Primærrom
190 kvm.
Bruksareal
195 kvm.
Bruttoareal
215 kvm.
Soverom
3
Tomt
5260 m²
Kommune
Haugesund
GNR
28
BNR
1099
Oppdragsnr.
1-0169/19
Finnkode
156307345

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Boligen ligger i fjerde etasje og inneholder:

Vindfang, bod, vaskerom, hovedsoverom suite m/adkomst til walk-in-closet og baderom m/wc/vask/badekar, 2 soverom, gjestebad m/wc/vask/dusj, gang, stue og kjøkken m/utgang til takterrasse.

To medfølgende boder i felles anlegg.

To medfølgende parkeringsplasser i felles garasjeanlegg. Ladepunkt for el-bil.

+- Standard

Alt man kan ønske seg innenfor fire vegger finner dere kanskje i Severin Malmins veg 15. Dette er en påkostet leilighet med høy standard. Den kan i tillegg skilte med en luftig, behagelig og praktisk planløsning – Alt på ett plan – Livsløpsstandard. Soverommene ligger i hver sin ende av leiligheten som kan våre praktisk både med større barn eller besøkende. Delikat, gjennomført standard med pene detaljer og materialer av varig kvalitet.

Terrassen er et kapittel for seg selv. På fine sommerdager blir den en forlengelse av leiligheten, hvor dere kan nyte solen og måltidene utendørs med venner og familie.

I Ramsdalen bor dere tett på noen av Haugesunds flotteste tur- og rekreasjonsområder, samtidig som det er gangavstand til sentrum, barnehage og skole.

Leiligheten er hovedsakelig innredet med en-stavs oljet merbau heltre gulv, samt vegger og tak med listfrie overganger. X-comfort lysstyring i leiligheten og utstrakt bruk av downlights i himling.

Romslig stue med gasspeis/natursteinsmur, store vinduer og fantastisk utsikt til Arkavannet.

Stor kjøkkensone med øy, sofakrok og spisestuedel. Her er gasspeis og utgang til fantastisk, stor terrasse. Kjøkkeninnredning i hvit høyglans fra kvalitetsleverandøren Multiform. Hvitevarer fra blant annet Miele og benkeplater av heltre/Corian. Integrert fullhøyde kjøleskap, fullhøyde frys, dampovn, stekeovn, tallerkenvarmer, kaffemaskin og kombinert ovn/mikro (ikke avbildet da den ikke var montert ved fotografering). To platetopper – en med induksjon og en med gassbluss. To kullfilterventilatorer i tillegg til mekanisk avtrekk fra tak (og øvrig ventilasjonsanlegg i leiligheten). Blandebatteri med motor for automatisk skjuling av vannkran (synker ned i benkeplaten). Granittfliser over benkeplaten.

Gang i åpen løsning til stue/kjøkken.

Hovedsoverom suite med egen balkong og utsikt. «Stjernehimmellys» i himling, samt downlights. Her er adkomst til walk-in-closet, fullfliset baderom og egen altan.

Baderommet har italienske mosaikkfliser i dusj fra italienske Bisazza, vegghengt toalett, seksjon med servant fra Artelinea og boblebadekar fra Victory. Varmekabler i gulv.

Soverom 2 med motoriserte lameller, tilrettelagt for kinorom (trekkerør for ledninger). Utgang til hovedterrassen.

Soverom 3 innredet med garderobeskap.

Samtlige soverom er doble og ligger i forskjellige ender av leiligheten (ikke inntil hverandre).

Fullfliset gjestebad med. Varmekabler i gulv. Vegghengt toalett, servants innredning fra Dansani og steamdusj fra Svedberg med teak sete.

Vaskerom med hvit, høyglans innredning, utslagsvask og integrert kjølerom. Varmekabler gulv.

Bod med sentralstøvsuger, ventilasjonsanlegg og patchepanel. Direkte adkomst fra vaskerom. Varmekabler gulv.

Vindfang innredet med Merbau / granittfliser på gulv med varmekabler. Skyvedørsgarderobe med speil.

Kollektivt tilknyttet Get med Tv og internett.

Boligstyling er levert av Møbelringen Math Lande og kunst av Nora Nesheim. Leiligheten kan selges helt eller delvis møblert, etter nærmere avtale med selger.

+- Beliggenhet

Attraktiv og sentral beliggenhet i Ramsdalen/Solvang området. Her har du naturopplevelsene like utenfor døren.

Eiendommen ligger like i nærheten av byens flotte tur- og rekreasjonsområder. Da blant annet Djupadalen og Haraldsvang. Dette er områder som blir benyttet til turgåing hele året. Om sommeren er det stor badeaktivitet i Eivindsvannet, og her kan man til og med gå på skøyter om vinteren.

Fra leiligheten er det ca. 15-20 minutters gange til sentrum. Her finner man nesten alt, hvertfall noe for en hver smak. Shoppingsmulighetene er store – enten du vil ta turen til et kjøpesenter eller besøke en av butikkene i byens gågate.

Haugesund har investert mye i idrett og fritid de siste årene. Dette gjenspeiler seg i de mange anleggene i Haugesund idrettspark. Her har man blant annet kunstgressbaner, svømmehall, klatrehall og friidrettsarena. Fra Severin Malmins veg er det kun få minutters gange, og du er fremme i byens flotte idrettspark.

Kort avstand til både Rema 1000 og Spar Sørhaug

+- Omkostninger

173 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
182 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

To medfølgende parkeringsplasser i lukket anlegg (merket med nr. 48 og 49). Ladepunkt for el-bil. Forøvrig felles gjesteparkering.

To medfølgende boder i felles anlegg (merket med 12 og 24).

+- Adkomst

Fra Haugesund følg Skjoldavegen forbi Flotmyr. Etter Rema 1000 på Solvang, ta til venstre i første kryss inn Haakonsvegen. Følg Haakonsvegen og ta til venstre inn Ramsdalsvegen. Følg vegen og ta til høyre inn Severin Malmins veg. Du får da boligblokken rett frem.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

+- Byggemåte

Bygning er oppført i betong og trekonstruksjon som utvendig er kledd med trepaneler og fasdeplater etasjeskiller i betong.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Terrassen ble i følge selger utbedret i 2015, og ikke i 2016, som fremgår av selgers egenerklæring.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Tina Undheim

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
tina@meglerhuset-rele.no
Telefon
98484511

Lurer du på noe?