Velkommen til Øyavegen 95!

Karmøy - Åkrehamn - Meget idyllisk sjøeiendom - Nydelig havutsikt - Støpt brygge og dobbel garasje

Prisantydning:
7 500 000,-
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
201/241 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 7 500 000,-
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2008
Primærrom
201 kvm.
Bruksareal
241 kvm.
Bruttoareal
259 kvm.
Soverom
4
Tomt
565 m²
Kommune
Karmøy
GNR
15
BNR
1123
Oppdragsnr.
1-0155/19
Finnkode
156295163

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Nyere, tiltalende og meget innholdsrik bolig innredet over 2 etasjer, som inneholder:

Første etasje:
Hall, baderom m/wc/vask/dusj, 3 soverom, vaskerom m/bi-inngang, samt direkte adkomst til dobbel garasje og stue m/utgang til brygge.

Andre etasje:
Stue og kjøkken i åpen løsning m/utgang til terrasse x 2, hovedsoverom m/direkte adkomst til walk-in-closet, baderom m/wc/vask/badekar/dusj og wc-rom m/wc/vask.

Dobbel garasje som er integrert i boligen. Denne har elektriske portåpnere.

Støpt kai.

+- Standard

Velkommen til Øyavegen 95 – En meget flott sjøeiendom med bolig, garasje og støpt kai. Her har du fantastisk utsiktsbeliggenhet med sjøen som nærmeste nabo. Boligen har gjennomførte og tidløse kvaliteter. Videre store vindusflater som gir mye naturlig lys, og som åpner opp for en fantastisk utsikt til sjøen. Huset holder en god standard, er hovedsakelig innredet med lys en-stavs eikeparkett/fliser på gulv, samt vegger og tak i lyse, lette farger. 3-lags vinduer. Vannbåren varme i alle gulv (bortsett fra garasje) som varmes opp via luft-vann varmepumpe.

Andre etasje:
Stor stue og kjøkken i åpen løsning med panoramautsikt. Her er helt ny og lys en-stavs eikeparkett på gulv. Mønet tak og store vindusflater mot den flotte utsikten. Her trengs ingen maleri på veggene, la deg rive med av naturens farger og lysspill.

Ikea kjøkkeninnredning med integrert tallerkenvarmer, microbølgeovn, komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin, Siemens kaffemaskin, side-by-side kjøleskap/fryser og gassbluss. Kjøkkenet har videre nedfelt underlimt vask, samt benkeplate i granitt og heltre eik. Downlights i tak og utgang til to terasser, hvor en er takterrasse (lun for nordavind).

Hovedsoverom innredet med en-stavs gulv. Dette har direkte adkomst til walk-in-closet/garderoberom og videre til eget bad.

Delikat og fullfliset baderom. Dette er innredet med vegghengt toalett, dusjkabinett, badekar og seksjon med nedfelt servant. Downlights i tak.

Wc-rom innredet med en-stavs gulv. Her er toalett og servant.

Første etasje:
Stue innredet med fliser (60×60) på gulv. Enkel kjøkkeninnredning med integrert komfyr. Downlights i tak. Her er utgang til brygge.

Flott flisebelagt baderom. Dette har vegghengt toalett, dusjkabinett og seksjon med nedfelt servant.

Tre soverom innredet med laminat på gulv.

Vaskerom med bi-inngang og direkte adkomst til garasje. Skyvedørsgarderobe, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, sentralstøvsuger og luft-vann varmepumpe.

Hall innredet med fliser (60×60) på gulv.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger fritt og solvendt til helt ned til sjøen i Øyavegen i vestre del av Åkrehamn. Et veletablert og maritimt boligområde med noe spredt naustbebyggelse. Her har du fri utsikt mot havet i vest.

Attraktiv og sentral beliggenhet på Åkra, med kort avstand til de fleste fasiliteter. Herunder butikker, skoler og barnehager.

Åkrasanden – et idyllisk sanddynelandskap, ligger i kort avstand fra boligen. Dette er en av Norges flotteste strender og ble kåret til Norges flotteste strand i 2014. Her kan man virkelig nyte norsk sommer på sitt beste. Flott og populært turområde hele året.

Gamle Åkra kommune var i sin tid landets største fiskerikommune og ennå finnes et aktivt fiskerimiljø her. Fra det gamle havneområde med idylliske små trehus, går fremdeles sjarkfiskerne ut til fiskefeltene hver morgen. Fiskerne leverer fangsten i havna senere på dagen, og de fleste dager kan en kjøpe fersk fisk, reker eller krabbe i havna.

Kystmuseet nede ved havna viser hvordan livet var i Åkrehamn i tidligere tider. Her formidles også historier om kontakten mellom Vestkarmøy og USA.

Langs den 2 km lange kultur- og naturstien til Ferkingstad kan du oppdage et rikt fauna- og fugleliv.

Skal du handle finner du AMFI kjøpensenter med 30 butikker midt i sentrum.

+- Omkostninger

187 500,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
199 852,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Dobbel garasje integrert i boligen. Ellers gode parkeringsmuligheter på gårdsplassen.

Stor, støpt kai med plass til flere fritidsbåter.

+- Adkomst

Via riksvei 47, retning syd: Ta til høyre i «opelkrysset» inn på Åkravegen, til høyre i Strandavegen og hold til venstre inn på Øyavegen. Fortsett rett frem forbi Åkra trålbøteri, hold til venstre på Øyavegen i neste kryss, der Øyavegen møter Holmavegen ligger boligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

+- Byggemåte

Fundamenter/gulv av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med royalimpregnert trepanel. Saltak oppført i trekonstruksjon tekket med betongtakstein. Takterrasse tekket med sarnafilbelegg.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vannbåren varme i gulv i alle rom i 1. etasje og 2. etasje, foruten garasjen. Oppvarming via varmepumpe (luft-til-vann).

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Tilleggskommentar egenerklæring:
Flisene på badet er lagt av egeninnsats og resterende arbeid er utført av firma.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Tina Undheim

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
tina@meglerhuset-rele.no
Telefon
98484511

Lurer du på noe?