Velkommen til Djupastø 3!

Haugesund - Søre Bydel - Utsiktstomt med panorama mot Karmsundet

Prisantydning:
2 500 000,-
Eiendomstype:
Tomt
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 2 500 000,-
Eiendomstype
Tomt
Eierform
Selveier
Tomt
855 m²
Kommune
HAUGESUND
GNR
36
BNR
502
Oppdragsnr.
1-0141/19
Finnkode
156270050

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger vakkert til i området sør i Haugesund, med fantastiske utsiktsforhold mot Karmsundet og Karmsund Bru. Boligene i området består av en blanding av eldre bebyggelse og flere nye, flotte funkisvillaer. Det er kort vei inn til alle fasilitetene i sentrum, gode shoppingmuligheter på Oasen Storsenter og flott turområde i Norheimskogen. Eiendommen er tilknytttet Lillesund (1-7 kl.) og Håvåsen (8-10 kl.) skolekrets.

+- Omkostninger

62 500,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
74 852,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til boligområde, industri og havneområde. Gjeldende reguleringsplan for et område mellom Salhusvegen og sjøen, fra nordre grense av utvidet gravlund til bygrensen i syd (Søndre bydel IV) i Haugesund kommune.

Fra reguleringsbestemmelsene:
Boligområde: Bebyggelsen kan oppføres i inntil 2 etasjer. Tomtene skal ha grunnflate ikke under 800 m2. Bygningsrådet kan gjøre unntak herfra i særlige tilfelle. Ingen tomt må bebygges med mer enn 1/6 av sitt nettoareal pluss eventuelt garasje. I boligområdet tillates ikke industripreget virksomhet, verksted, lager o.l.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligprosjektet «Djupastø» er under utvikling på eiendommene i vest, nede ved sjøkanten (Gnr. 36, bnr. 693-698). Det skal her oppføres 4 eneboliger på inntil 3 etasjer. De ferdigstilte byggene kan forringe utsikten noe, men man vil fortsatt ha flott utsikt mot sundet.

Vi oppfordrer interessenter til å sette seg spesielt godt inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området (vedlagt i salgsoppgave).

+- Adkomst

Fra sentrum: Følg Salhusvegen sørover og ta til høyre inn på Sakkastadhaugen. Ta så første til venstre inn på Djupastø. Tomta ligger på høyre side.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Diverse

Det foreligger tinglyst forkjøpsrett i eiendommen. Denne vil bli avklart i etterkant av salget. Ved oppføring av boligbygg på tomta må det påregnes tilkoblingsavgift til det offentlige vann- og avløpsnettet. Det vil da bli beregnet årlige kommunale eiendomsavgifter. Grunnlaget for fakturering av kommunale avgifter er de enkelte satser som kommunestyret vedtar hvert år. Adkomst til tomta vil måtte opparbeides fra Djupastø, i følge kommunen.

Kontakt

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93492224

Tine Nilssen Norstrand

Stilling
Medhjelper
E-post
tine@meglerhuset-rele.no
Telefon
97580353

Lurer du på noe?