Velkommen til Veimshaugen 2!

Tysvær

Førresfjorden - Nyere og meget tiltalende funkisbolig - 4 soverom og praktisk løsning - Flott utsikt til Førresfjorden

Prisantydning:
 5 490 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
198/206 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  5 490 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2017
Primærrom
198 kvm.
Bruksareal
206 kvm.
Bruttoareal
220 kvm.
Soverom
4
Tomt
585 m²
Kommune
Tysvær
GNR
78
BNR
103
Oppdragsnr.
1-0133/19
Finnkode
156252677

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder:

Første etasje:
Gang, vaskerom m/bi-inngang, 2 soverom hvorav begge har adkomst til walk-in-closet, baderom m/wc/dobbel vask/dusj/badekar og kjellerstue m/utgang til uteplass.

Hovedetasje:
Gang, gjestetoalett m/wc/vask, soverom, baderom m/wc/dobbel vask/dusj/adkomst til walk-in-closet, hovedsoverom m/adkomst til walk-in-closet, stue og kjøkken m/utgang til terrasse.

Stor sportsbod med utvendig adkomst.

+- Standard

Velkommen til Veimshaugen 2 – en gjennomført og tiltalende enebolig med flott utsikt til Førresfjorden. Boligen fremstår som stilfull og innbydende. Den er hovedsakelig innredet med flott en-stavs parkett på gulv, foruten hall/våtrom som har flisebelagte gulv. Gipsvegger og tak med listfrie overganger. Her har du naturopplevelsene like utenfor dørterskelen.

Hovedetasje:
Stue og kjøkken i åpen løsning innredet med en-stavs parkett på gulv. Store vindusflater som gir mye naturlig lys. Soldemping i vinduene mot sør. Flott vedovn fra Contura og downlights i tak. God plass til flere sittegrupper. Her er utgang til terrasse.

Flott kjøkkeninnredning fra Aubo, med integrert komfyr/dampovn, 90 cm induksjonstopp, kaffemaskin, stillegående oppvaskmaskin og kombiskap. Godt med skap- og benkeplass. Downlights under overskap og integrerte håndtak. Stor kjøkkenøy med plass til flere stoler.

Hovesoverom innredet med en-stavs parkett på gulv. Her er adkomst til walk-in-closet og videre til bad (skyvedører).

Flisebelagt baderom som har varmekabler i gulv. Dette har vegghengt toalett, seksjon med to nedfelte servanter, speilskap og dusjnisje. Downlights i tak. Her er adkomst til walk-in-closet.

Soverom innredet med en-stavs parkett på gulv.

Gjestetoalett innredet med fliser på gulv. Dette har vegghengt toalett, seksjon med nedfelt servant og speilskap. Downlights i tak.

Gang innredet med en-stavs parkett på gulv. Downlights i tak. Skyvedør i glass inn til stue/kjøkken.

Første etasje:
Kjellerstue innredet med en-stavs parkett på gulv, som har varmekabler. Downlights i tak. Hvit kjøkkeninnredning med integrert komfyr, platetopp og kombiskap. Integrerte håndtak. Her er utgang til uteplass som er delvis overbygget.

Flisebelagt baderom som har varmekabler i gulv. Dette har vegghengt toalett, seksjon med to nedfelte servanter, dusjnisje og boblebadekar. Downlights i tak.

To soverom innredet med en-stavs parkett på gulv. Begge har adkomst til felles walk-in-closet, som er innredet med en-stavs parkett på gulv, samt innredning fra Pax.

Gang innredet med fliser på gulv, som har varmekabler. Downlights i tak.

Vaskerom innredet med fliser på gulv. Dette har vaskeromsinnredning og dusjkabinett. Varmtvannsbereder og sentralstøvsuger. Praktisk bi-inngang.

+- Beliggenhet

Beliggende på en høyde med flott utsikt til Førresfjorden. Her ligger naturopplevelsene like utenfor dørterskelen. Kort vei til flotte turområder som går til bl.a. Håvåshytta og som som strekker seg videre helt til Djupadalen (vannverksvegen)

Kort avstand til både skole og barnehage. Ca. 380 m til Førre barneskole og ca. 1,4 km til Førresfjorden barnehage. Like ved Førre barneskole er det også fotballbane og balløkke.

Her har man følelsen av å bo i landlige omgivelser samtidig som det er kort avstand til både Raglamyr og Aksdal. Raglamyr har det aller meste av servicetilbud med bl.a. Amanda Storsenter.

+- Omkostninger

137 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
149 602,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

God parkering i eget gårdsrom.

+- Adkomst

Ved Førre barneskole, ta rett frem i rundkjøringen. Kjør et lite stykke, og du vil få boligen på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vedovn i stue. Varmekabler i gulv i kjellerstue. Varmekabler i alle rom med fliser på gulv, bortsett fra gjestetoalett og vaskerom.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Taklampe i kjellerstue medfølger ikke.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?