Velkommen til Flathauggata 24!

Haugesund - Skagen Brygge - 5-roms leilighet med sentrumsnær beliggenhet og nydelig sjøutsikt - Stor altan - Garasjeplass

Prisantydning:
 3 650 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
98/101 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 650 000
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
2016
Primærrom
98 kvm.
Bruksareal
101 kvm.
Bruttoareal
112 kvm.
Soverom
3
Tomt
3110 m²
Kommune
Haugesund
GNR
38
BNR
288
Oppdragsnr.
1-0137/19
Finnkode
156256122

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder:
Gang, 3 soverom, kjøkken/allrom og «innglasset» stue med stor skyvedør mot altan for å kunne ta den inn som en del av stuen, bad, vaskerom/teknisk rom og bod.

I tillegg medfølger én bod samt én parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

+- Standard

Fritt beliggende i 3. etasje finner du denne flotte leiligheten, hvor man både har nærhet til elementene, samtidig som man har en trappefri adkomst. God intern beliggenhet hvor altanen vender mot nordvest, gjør at du har meget gode solforhold og kan få med deg kveldssolen. Blikkstille morgener som røft vestlandsvær; På Skagen Brygge får du Karmsundet og Vibrandsundet rett inn i din egen stue i all sin prakt. På de solrike, rolige dagene kan du i tillegg åpne de store foldedørene og slippe havet enda tettere innpå deg, samtidig som altanen blir en forlenget del av stuen.

Med parkeringsplass i garasjeanlegg i kjeller tar du deg enkelt og tørrskodd opp til leiligheten din via heisen.

Førsteinntrykket er en åpen, lys og luftig leilighet med moderne standard. Tidløse fargevalg på alle overflater, og parkettgulv er lagt gjennomgående i alle rom. Altanen er det perfekte stedet å oppholde seg etter arbeidstid. Denne leiligheten har rett og slett alle kvaliteter man ønsker seg i en travel hverdag, og den gode atmosfæren og stemningen i leiligheten gjør at du umiddelbart føler deg hjemme…

De lyse overflatene møter deg først i entréen. Her har man plass til å henge fra seg jakker og sko.

Badet er av god størrelse og innredet i en tidløs og moderne stil med fliser på gulv og vegger. Praktisk dusjnisje i det ene hjørnet. Vegghengt WC. Stilrent servantskap og speil. Varme i gulvet er behagelig på kalde morgener.

Hovedsoverommet vender mot rolige fellesarealer uten trafikk. Her er det rikelig med plass til en stor dobbeltseng med nattbord.

Selve hjertet i boligen er kjøkkenet/allrommet. Den åpne løsningen skaper en romslig og sosial arena. Kjøkkenet ligger i stuen og har en tidsriktig innredning fra HTH. Godt med skap- og benkeplass.

De store vindusflatene slipper rikelig med naturlig lys. Dette, sammen med med den gode planløsningen, sikrer gode lysforhold i leiligheten, sommer som vinter. Fra den «innglassede» stuen har du utgang til altan med fantastisk utsyn mot innseilingen til Haugesund. Dette er et ypperlig sted å nyte late sommerdager eller rolige søndagsfrokoster.

Soverom 2 og 3 er også av fin størrelse – Begge med medfølgende garderobeskap.

Dette er fantastisk leilighet for både unge og gamle – som vil bo sentralt, men allikevel i stille omgivelser. Heisen i blokken sikrer lett tilgang til leiligheten, og du finner flotte fellesarealer rett utenfor døren…

Hasseløy/Bakarøy fremstår i dag som en fremtidsrettet og spennende del av Haugesund sentrum, med kort vei til det meste.

Overflater:
Gulv: Parkett. Fliser på bad.
Malte, glatte vegger og himling.

+- Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet like ved sjøen på Hasseløy. Fra Skagen Brygge har du flott havutsikt i et maritimt miljø og dette setter sitt preg på tilværelsen. Dersom du har en drøm om å våkne til bølgeskvulp og nyte fargerike solnedganger fra stuen, er dette rette stedet å bo. Du har dessuten en fantastisk mulighet til å fiske din egen middag få skritt fra leiligheten.

Hasseløy (Bakarøy) er den nordligste av byens to sentrumsøyer og ligger like utenfor Haugesund sentrum. Leiligheten ligger på den vestre delen av øya. Kort gangavstand til sentrum med de fleste fasiliteter. Barne og ungdomsskole ligger kun ca. 1,1 km fra boligen. Barnehager, lekeplass og fotballøkke ligger i nærområde med kun ca. 100-200 meters avstand. Småbåthavn ca. 200 meter fra leiligheten, med mulighet for å søke om båtplass.

Hasseløy er et meget populært og sentrumsnært boligområde. Området blir stadig mer etterspurt.

Ellers kort avstand til Pitters Kafe som ligger på øya. Dette er en liten og koselig bar med alle rettigheter. Baren er normalt åpen hver fredag fra kl 18:00. Ellers i uka leies lokalet ut til private arrangement.

Vakre Vibrandsøy med sitt fantastisk natur- og kulturlandskap, ligger rett over sundet fra Skagen Brygge. Turistforeningens «Villa Vibrandsøy» settes nå i stand for ca.13 millioner kroner. Les mer om Vibrandsøy her: https://villavibrandsoy.no/

+- Omkostninger

91 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
99 602,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Nabotomta er regulert til næring (Kystverket). Sentrumsplanen gjelder også her. Reguleringsplan: RL1454. Kopi av regulerings/planbestemmelser og kart, kfr. megler

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkeringsplass medfølger i garasjeanlegg. Parkeringsplassene i sameiet kan ikke selges eller leies ut til kjøpere/leietagere utenfor sameiet.

Ellers mulighet for parkering på gjesteparkering og gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

+- Adkomst

Flathauggata 24 ligger vest på Hasseløy. Parkering på felles gjesteparkering.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Etasjeskiller i betong. Fasader belagt med murstein, glass og cembrit. Vinduer i PVC/Aluminium/tre.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Oppvarming med radiatorovner og med forvarmet vann. Felles jordvarmeanlegg/energibrønn og vann til vann varmepumpe.

+- Diverse

Leiligheten er del av sameiet Skagen Brygge III.

Vi oppfordrer alle interessenter til å sette seg godt inn i sameiets vedtekter, regnskap og innkalling/protokoll fra tidligere sameiermøter.

Ved kjøp av bolig plikter du som kjøper å undersøke boligen før kjøpet gjennomføres. Kjøpers undersøkelsesplikt gjelder også de opplysninger selger alt har gitt om boligen. Vi oppfordrer derfor alle interessenter til å komme på visning, samt nøye gjennomgå prospekt, tilstandsrapport og øvrige dokumenter.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Tina Undheim

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
tina@meglerhuset-rele.no
Telefon
98484511

Lurer du på noe?