Velkommen til Kvitabergvegen 2!

Fastlands-Karmøy - Norheimskogen - Nydelig utsiktstomt - Sjelden mulighet

Prisantydning:
2 700 000,-
Eiendomstype:
Tomt
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 2 700 000,-
Eiendomstype
Tomt
Eierform
Selveier
Tomt
934 m²
Kommune
Karmøy
GNR
148
BNR
1012
Oppdragsnr.
1-0119/19
Finnkode
156926462

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Beliggenhet

Området er veletablert og er kjent for å være barnevennlig. Trygg og kort gangavstand til Norheim barneskole og Vormedal ungdomsskole. Flere barnehager i umiddelbar nærhet.

Idrettsanleggene på Norheim er ypperlig for barn i alle aldre. Barn fra 3-6 år elsker Allidrettstimene som arrangeres i Norheimshallen. Utover dette har SK Nord meget flotte fasiliteter for både fotball og håndball. I tilknytning til idrettsanlegget ligger også Norheim kulturhus med varierte tilbud i tillegg til faste aktiviteter som fredagsklubben og diskotek på Basement.

Lysløypen/Moksheimstien i Norheimskogen ligger like ved og dette gir mulighet for turer i meget flotte omgivelser. Ved Moksheimsvatnet (langs stien) er det også en åpen hytte/gapahauk og tilhørende benker hvor man kan raste og mate endene. Fra Moksheimstien kan du også fortsette gjennom Trodlaskar eller forbi Vormedal skole og rundt Spannhelgeland. Søndagsturen kan legges videre opp mot høydene som f.eks. Tronefjell (151 moh.) eller Spannavarden (146 moh.).

Kort vei til Oasen Storsenter med de fleste fasiliteter. Herunder klesforretninger, frisør, bakeri, restauranter, matvareforretninger og vinmonopol.

Hageland i kort gangavstand fra boligen.

+- Omkostninger

67 500,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
79 852,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger utenfor regulert område, men er i kommuneplanens arealdel merket som «gul», dvs. at kommunale myndigheter ser på området som et fremtidig boligområde.

I reguleringingsplanen for Norheimskogen – Tomtedeling arkivsak: 14/4002, arkivkode: PLANR 502-5. I området skal det oppføres frittliggende eneboliger med tilhørende anlegg. Tillatt bebygd areal (BYA) skal ikke overstige 30% av tomtens nettoareal jm. H-2300 veileder grad av utnytting. Se vedlagte reguleringsbestemmelser.

Det foreligger høydebegrensinger på nybygg som oppføres på Gnr 148 Bnr 1012. Ordlyden i begrensningen sier at det gis ikke anledning til å oppføre bygninger eller andre menneskeskapte konstruksjoner som har en høyde som overstiger kote +59,50. Det er heller ikke anledning til å la trær busker eller annen vegetasjon vokse opp slik at de blir til hinder for utsikten fra omkringliggende eiendommer. Begrensningen skal følge eiendommen, uavhengig av hvem som er fremtidige eiere.

+- Adkomst

Fra Oasen følg Austbøvegen og ta 4. innkjørsel til venstre og følg Stendervegen ca. 100 m. ta så til venstre inn Dovafjellsvegen. Ta så 2.vei til venstre inn Kvitabergvegen. Og tomten kommer som den første på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Rele skilt til annonsert visning.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?