Velkommen til Breidablikgata 211!

Haugesund - Sentralt - Innholdsrik og velholdt enebolig med hagestue - 4 etasjer

Prisantydning:
3 250 000,-
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
197/209 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 3 250 000,-
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1920
Primærrom
197 kvm.
Bruksareal
209 kvm.
Bruttoareal
237 kvm.
Soverom
5
Tomt
381 m²
Kommune
Haugesund
GNR
40
BNR
750
Oppdragsnr.
1-0115/19

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Enebolig oppført over fire innredede etasjer, som inneholder:

1. etasje: Stue/kjøkken/hall og wc-rom.
2. etasje: 3 soverom, garderobe, bad, hall med trapp og trapperom.
Loft: Innredet rom og vaskerom.
Kjelleretasje: Stue/kjøkken/gang, 2 rom benyttet som soverom og bad/vaskerom.

I tillegg er det sommerstue/uthus i hagen med et BRA på 10 m2.

+- Standard

Velkommen til Breidablikgata 211 – En stor enebolig med rolig og samtidig sentrumsnær beliggenhet. Boligen fremstår som vedlikeholdt og holder en tidsriktig standard, med pene overflater, moderne kjøkken og to bad som er oppusset i senere tid. Huset er utrolig innholdsrikt med hele 4 innredede etasjer og mange rom av god størrelse. Praktisk planløsning som kan passe veldig godt for en familie, eller som investeringsobjekt. Det er oppført koselig sommerstue/uthus i hagen.

1. etasje (hovedetasje):
Trivelig hall som gir et godt førsteinntrykk. Trapp opp til 2. etasje. Fra hallen er det adkomst til gjeste-wc med flislagt gulv, klosett og servant.

Videre er det kjøkken og romslig spisestue/stue. Lyse og flotte overflater. Her er det mange innredningsmuligheter! Tidløs kjøkkeninnredning fra IKEA fra 2011 med integrerte hvitevarer og ventilator over platetopp. Adkomst til altan i trekontruksjon.

I 2. etasje er det 3 soverom av god størrelse, hvorav foreldrerom med praktisk walk-in-closet og garderobeskap.

Lekkert, meget romslig, helfliset baderom med dusjnisje, veggmontert klosett og servant nedfelt i baderomsinnrednign med skuff. Overskap med speildører. Det er varmekabler i gulv.

Videre er det vindeltrapp opp til loftsetasjen. I denne etasjen er det et stort, disponibelt rom. Bad/vaskerom med dusjhjørne, klosett, servant og opplegg for vaskemaskin. Malt trepanel på vegger og våtromsplater i dusjsone. Vinylbelegg og laminat på gulv.

Kjelleretasjen har separat adkomst og er ikke tilknyttet hoveddelen innvendig via trapp. Etasjen er innredet med stue/kjøkken, bad og 2 rom benyttet som soverom. Innredningen av kjelleren slik den fremstår pt er ikke godkjent hos kommunen. Det gjenstår arbeider med blant annet kjøkken og bad (blir ikke ferdigstilt av selger). Badet er helfliset (2018) og inneholder dusjkabinett, veggmontert klosett, servant med skap pg varmtvannsbebreder på ca. 300 liter. Varmekabler i gulv. Delvis opplegg for vaskemaskin. Det er klargjort for vifte i vegg, samt vindu som kan åpnes. Etasjehøyde i kjeller er 209 cm.

+- Beliggenhet

Fra Breidablikgata 211 kan du gå eller sykle til det aller meste. Sentrum med alle tilbudene du trenger ligger bare noen kvartaler unna. Er det ikke fint å tenke på?

Enten du ønsker å få med deg en teateroppsetning, treffe venner over en kaffe, kjøpe klær til sommerfesten eller få anbefalt en hvitvin til rekene du skal ha på lørdag, er alt dette like i nærheten. Bilen står og bena går. Bare det i seg selv er en god investering.

Men i sentrum finner du ikke bare shopping, spisesteder, kafeer, optikere, og yrende folkeliv. Hauge skole, Haugesund idrettspark er kun en kort spaser- eller sykkeltur unna, og når fotballfeberen kaller er jammen ikke stadion langt unna den heller. En rekker knapt å få varmen i kroppen før en sitter der, helt fremme på stolen, og maner de hvitkledde til å «peisa på» for et nytt år med medalje i Eliteserien.

Søndagsturen legges gjerne til Vangen eller Djupadalen – selv da med gåavstand fra døren. Ta en kopp kaffe og et pust i bakken ved HIL-hytta, og returner hjem til søndagsmiddagen. På fine sommerdager kan man ta seg en tur til den vakre Byparken, som ligger like ved. Omtrent ti minutters gange fra boligen ligger Asalvik badeplass med barnevennlig sandstrand.

Breidablikgata er noe av det nærmeste man kommer sentrum, mens man fortsatt bor i et trivelig villastrøk. Velkomne skal dere være!

+- Omkostninger

81 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
93 602,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering i offentlig gate etter gjeldene bestemmelser.

+- Adkomst

Fra Karmsundgata: Ta til venstre i rundkjøringen på Flotmyr. Ta deretter tredje vei til høyre (Breidablikgata). Følg veien i ca. 150 meter. Boligen ligger så på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved. Det er varmekabler i badegulvene i kjeller og 2. etasje. Boligen har to teglpiper som ikke er i bruk.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?