Velkommen til Djupaskarvegen 64!

Haugesund - Sørhaug - Stor, unik enebolig beliggende i rolig strøk - 5 soverom - Dobbel garasje

Prisantydning:
Solgt
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
269/290 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr Solgt
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1973
Primærrom
269 kvm.
Bruksareal
290 kvm.
Bruttoareal
343 kvm.
Soverom
5
Tomt
948 m²
Kommune
HAUGESUND
GNR
30
BNR
546
Oppdragsnr.
1-0047/19

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Enebolig oppført over tre plan, hvorav hovedetasjen består av to halvplan. Boligen inneholder:

1. etasje (hovedplan består av to halvetasjer): Gang/entré, stue/spisestue, kjøkken, tv-stue, baderom, gjeste-wc, soverom (pt benyttet som garderoberom).

Underetasje: 3 soverom, kjellerstue, baderom, vaskerom, garderoberom og gang med trapp.

Loftsetasje: Soverom/kontor og loftstue/soverom.

I tillegg er det oppført dobbelgarasje med bod tilknyttet boligen (BRA på 39 m2).

+- Standard

Velkommen til Djupaskarvegen 64 – En flott, særpreget enebolig med dobbel garasje. Boligen har fra byggeåret vært i kun én families eie, og ble i sin tid tegnet i deres regi. I 2005 ble eneboligen påbygget og omfattende oppgradert. Den fremstår i dag som et meget velholdt, tidsriktig og familievennlig hjem med smarte løsninger og kvalitetsmessige komponenter.

Her er utstrakt bruk av eikeparkett, fliser, innvendige trapper i eik, samt downlights. Utvendig kan det nevnes utbredt bruk av sinkmaterialer på fasade, samt i detaljer som ventiler, renner og pipebeslag. Taket ble tekket i 2005 med Alta skifer. Boligen har en spennende og svært gjennomtenkt utforming, med halvetasjer og spesielt mange naturlige lyskilder. Sistnevnte går som en rød tråd gjennom bygget.

1. etasje/hovedetasje:
Hovedetasjen består av to halvetasjer. Det første som møter deg når du trer over dørterskelen er en entré/gang av god størrelse, med flislagt gulv/varmekabler og skyvedørsgarderobe for oppbevaring av yttertøy. Fra gangen er det adkomst til gjeste-wc.

Videre ankommer du stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning – En romslig og sosial arena. Stuen har særdeles god takhøyde, peisovn og lekre detaljer, som dekorativ eikekledning på deler av vegg, samt integrert lys i fliser på gulv rundt peisovnen.

Stort, lekkert kjøkken fra Ikea med integrerte hvitevarer og benkeplate i stein. Side-by-side-kjøleskap medfølger. Godt med oppbevaringsplass!

Hovedetasjen har ett soverom, pt benyttet som garderoberom. Rommet er innredet med praktisk garderobeinnredning for klær og sko. Innredningen medfølger i handelen. Soverommet er tilknyttet helfliset baderom med dusjkabinett, badekar og Schmidt baderomsinnredning. Vegghengt klosett og bolleservant montert på innredning med skuffer.

Fra hovedetasjen er det utgang til sydvendt terrasse i betong, belagt med fliser.

Trapp opp til øvre halvetasje med skråtak. Her er det tv-stue.

Fra tv-stuen er det trapp opp til loftsetasjen. Her finnes soverom/kontor og loftstue. Etasjen har skråtak.

I underetasjen finnes 3 gode soverom. Hovedsoverommet har eget garderoberom. Hele etasjen, med unntak av vaskerom, har flisbelagt gulv med varmekabler. Trivelig kjellerstue med tv-uttak.

Meget romslig bad i underetasjen, med flislagt gulv, dusjkabinett, veggmontert klosett, dobbel servant med underskap, ytterligere tre høyskap, samt innfelt hylle med glasselementer i vegg.

Vaskerom med opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Innredning med skap og vask. Oso varmtvannsbereder, ny i 2005.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig parkett og flis. Belegg på vaskerom. Fliser på baderom/wc.
Vegger: Gjennomgående malte bygningsplater. Flott glassparti i stue med opphøyet del mot sør, i tillegg til eikekledning på deler av vegg.
Fliser på bad.
Himlinger: Gjennomgående malte flater.

For øvrig kan boligen skilte med:
– Sentralstøvsuger
– Villavent
– Automatsikringer
– Ny type strømmåler
– Boligalarm med tilknytning til alarmsentral (kjøper må eventuelt tegne nytt abonnement)
– Opplegg for Get (kabel) og Altibox (fiber)

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger flott til i et veletablert og populært boligområde på Sørhaug. Det er steng for gjennomgangstrafikk i enden av Djupaskarvegen, mot Fjellvegen. Eiendommen sokner til Solvang skole, og det er kort gangavstand til både Solvang skole, Vardafjellet videregående skole og Presthaug barnehage. Til tross for at boligen ligger i et rolig og barnevennlig strøk, tar det kun ca. 12 minutter å spasere ned til alle fasilitetene til sentrum! Det er også kort gangavstand til Haugesund Stadion.

Ca. 10 minutters gange til matbutikk (SPAR Sørhaug) med ferskvaredisk, og ca. 15 minutters gange til søndagsåpen Rema 1000 på Solvang senter, samt Trimeriet treningssenter. Sørhaug Dame- og Herrefrisør ligger et steinkast fra eiendommen.

Flotte rekreasjonsområder finner du også like ved. Turen til Vardafjellet er ideell om man har små føtter på slep, med spennende bunkerser langs veien og panoramautsiktspunkt mot byen og havet på toppen. I Djupadalen finner dere et nettverk av veier og stier som blir flittig brukt året rundt. Herfra er det forbindelse til blant annet Steinsfjellet, Kattanakk og Orkjå. Nevnes bør selvfølgelig også idylliske Eivindsvatnet, hvor folk samles om sommeren for piknik og bading. Det går vei/sti rundt hele vannet.

+- Omkostninger

137 500,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
149 852,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål og næring/industri. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Parkering i egen garasje, samt gode parkeringsmuligheter i gårdsrom.

+- Adkomst

Fra Haugesund sentrum: Følg Skippergaten østover og kryss Karmsundgata. Her starter Djupaskarvegen, og denne følger du bare rett frem i ca. 500 meter. Boligen ligger på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Enebolig:
Antatt fundamentert på stabile masser. Drenering fra 2005. Yttervegger i bindingsverk. Kledning ny i 2005. Isoler vinduer i hele boligen. Ytterdører og terrassedører av tre. Garasjeport i stål. Tak tekket nytt i 2005, ifølge eier. Ny takpapp, lekter og flott Alta skifer. Understreker at taket kun er besiktiget fra bakkenivå. Pipe i leca elementer.

Garasje:
Garasjen er isolert. Det er i tillegg installert Norak panel, som er et produkt som blir brukt i olje
industrien. To garasjeporter i stål, som begge fungerer som tiltenkt. Betonggulv. Stor bod for
lagring i garasjen østre del.

Se tilstandsrapport for en mer detaljert beskrivelse av boligens tekniske tilstand.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming, samt vedfyring. Boligen har to varmepumper (luft/luft). Det er varmekabler på kjøkken, bad, gang/vindfang og i hele underetasjen. Det er installert villaventanlegg i boligen.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Ved kjøp av bolig plikter du som kjøper å undersøke boligen før kjøpet gjennomføres. Kjøpers undersøkelsesplikt gjelder også de opplysninger selger alt har gitt om boligen. Vi oppfordrer derfor alle interessenter til å komme på visning, samt nøye gjennomgå prospekt, tilstandsrapport og øvrige dokumenter.

Kontakt

Torbjørn Håvås Tjønn

Stilling
Fagansvarlig / Jurist / Eiendomsmegler MNEF
E-post
torbjorn@meglerhuset-rele.no
Telefon
99246965

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?